Šta nosim danas - Vol. 2

Sehnsucht je u poslednje vreme u nekom comfy fazonu.. Nista zanimljivo nemam da vam pokazem, samo da vam mahnem. :)

s-1.jpg

Nesto sam kriticna nocas:lol:, ne zamerite...

...Baby meni se sve dopada, posebno mi se svidja kako prica tece i zavrsava se lepim cipelama...koloritski mi se veoma svidja, sve bih nosila...jedino mi nesto tasna ne stima...

...Sensucht, nekako mi se previse tu druze neutralni tonovi, kazu danas da se svi oni medju sobom slazu ali ja ne volim da mixam razne nijanse braon, krem, belu, sivu i crnu...meni to nije isti podton a ne slaze se ni po slikarskoj paleti...e sad, po mnogima se slaze

...Vetar, ne znam sta da kazem za ovako izgradjen stil...iako nesto bih a nesto ne bih nosila smatram da se oblacis odlicno....i vise od toga

Nesto sam kriticna nocas:lol:, ne zamerite...

...Baby meni se sve dopada, posebno mi se svidja kako prica tece i zavrsava se lepim cipelama...koloritski mi se veoma svidja, sve bih nosila...jedino mi nesto tasna ne stima...

...Sensucht, nekako mi se previse tu druze neutralni tonovi, kazu danas da se svi oni medju sobom slazu ali ja ne volim da mixam razne nijanse braon, krem, belu, sivu i crnu...meni to nije isti podton a ne slaze se ni po slikarskoj paleti...e sad, po mnogima se slaze

...Vetar, ne znam sta da kazem za ovako izgradjen stil...iako nesto bih a nesto ne bih nosila smatram da se oblacis odlicno....i vise od toga
Ovo mene ubi:(
Toliko je nijansi bron boje, kupujem čizme, neću crne a većina stvarčic su mi srne ili sivkaste a blage veze nemam koje braonkaste (tu ubrajam, eto ni nazive im ne znam, sve od onih oker do tamno braon boja) idu uz crno.
I ide li išta?

Ovo mene ubi:(
Toliko je nijansi bron boje, kupujem čizme, neću crne a većina stvarčic su mi srne ili sivkaste a blage veze nemam koje braonkaste (tu ubrajam, eto ni nazive im ne znam, sve od onih oker do tamno braon boja) idu uz crno.
I ide li išta?

uzmeš neku kameleon boju(tako je zove moja drugarica)
ona neka nijansa između braon, sive i zelenkaste
sad ću da nađem ;)

edit:
zanemari čizme, ovakva neka boja
http://www.deichmann.com/RS/sr/shop...=PRODUCT&filter_cat=home-zene/home-zene-obuca

Poslednja izmena:

A ja, pak, u poslednje vreme ne izlazim iz neutralnih tonova, cak i ovu majicu cesto nosim uz bele ili drap pantalone, i neku, opet neutralnu obucu.
Jedan primer kako to priblizno izgleda, sa neta. :)

576296_488121824571679_286650959_n.jpg

Back