Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.422
"Boli me glava" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje da verujeNe smijete mu reći da je pametan.. će da povjeruje![]()

De si nasla ovaj idiotski tekstZnamo već, jel,da, da su odredjene riječi oštrije od svakog mača.. i ako ih izgovorite namjerno, slučajno ili vam se omaknulo, vrlo je moguće da će vas muškarac ostaviti, bez obzira koliko vas volli.
-Ti uopšte ne znaš da se zabavljaš jer si tako povučen i dosadan!
-Pravi si mamin sin.
-Da li misliš da sam lijepa? ..ako vas zaista voli, on će vam to sam reći bez da ga vučete za rukav. Ako vam ipak ne daje nikakve komplimente, jeste li se zapitale zašto ste sa njim?
-Kakva je bila tvoja bivša?? a zapravo bi ste htjele znati, da li ti je sa njom bilo bolje u krevetu?
-Daj Bože da od tebe bude nešto..
Da li ste nekad nešto slično rekli svom voljenom, a da ste se posle ugrizle za jezik? ili ste rekle neke teške riječi zbog kojih se i danas možda kajete?
U vezi se u nekim momentima zna svašta reći i tako posvadjati ali ipak, postoje neke rečenice koje ne bi smjele reći ni po koju cijenu.. ili ne mislite da je tako i mišljenja ste da mu sve treba skresati u brk, i time svjesno, ozbiljno narušavate vašu vezu?

Tako bih voleo da se ukljucim u temu a ne znam kako![]()

Da je trudna, samo toAjd napiši šta ti ne bi voleo da čuješ od svoje partnerke.![]()

Da je trudna, samo to
Sve ostalo resavam u hodu, godinama![]()

Jel se plasis porodjaja ili dojenja?Da je trudna, samo to
Sve ostalo resavam u hodu, godinama![]()

Dojenja, ne znam kako bi mi to sad isloJel se plasis porodjaja ili dojenja?![]()

Prvi put je najteze. Posle se navikneDojenja, ne znam kako bi mi to sad islo![]()
Они се највише плаше алиментације, то смо апсолвиралиJel se plasis porodjaja ili dojenja?![]()

sigurna sam da bi se snašo nisi baš toliko naivanDojenja, ne znam kako bi mi to sad islo![]()
Perfi, sto sam stariji sve sam gluplji, ne znam sta se to desavasigurna sam da bi se snašo nisi baš toliko naivan