Sta nikad ne bi oprostili.. sebi?

;) Stalno navodimo primere kako ne bi muzu/ decku/ sestri.. oprostili izdaju/laz/prevaru..
Pa drage zene, da li postoji neka stvar koju ste ucinile i dalje se kajete zbog toga? Nekad ste nekog izdale, prevarile, slagale? Ili smo sve forumaski savrsene ? :lol::hvala:
Ili bi mozda sebi oprostile svaki greh.. jer jedan je zivot? :mrgreen:
nisam savrsena, ni forumski, ni zivotno, svasta sam lose radila, i sve sebi oprostila
jedino sto nikada, nikada ne bih oprostila sebi je da budem nesretna celi svoj zivot, duboko nesretna, a da nista ne uradim da to promenim

nikad sebi ne bih oprostila da mu se, nakon svega, nekim cudom vratim..
a kidam samu sebe da ne smijme ni pomisliti na tako nesto..
ljudi govore da vremenom bude lakse..ali meni nije.. prvi mj je bilo ali sad me jebeno rasturi sve..svaki dan je isti, sve me podsjeca na njega, vidjam ga snjom, ne mogu pobjeci od sebe a vec dva mjeseca se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je gad i da nas vise nece biti nikada..
kako se naziva stanje potpune nezaineresovanosti za sve oko tebe sem njega, stanje da se ne moze skoncentrisati na nista, uraditi nista..stanje kad gledate kako vam faks ude u nazad a vi samo stojite nesposobni da se trgnete..stanje kad vas roditelji mole da kazete sta vam je a vi se samo derete i okrecete im ledje.. hocete sve ali nemate snage ni volje..
napisah monolog.. a i masih temu..
omg stevice gdje si nestala..

kako se naziva stanje potpune nezaineresovanosti za sve oko tebe sem njega, stanje da se ne moze skoncentrisati na nista, uraditi nista..stanje kad gledate kako vam faks ude u nazad a vi samo stojite nesposobni da se trgnete..stanje kad vas roditelji mole da kazete sta vam je a vi se samo derete i okrecete im ledje.. hocete sve ali nemate snage ni volje..
napisah monolog.. a i masih temu..
omg stevice gdje si nestala..
Размаженост. Самосажаљење. Самодеструктивност. Деструктивност.
Родитељи ти ништа нису криви. Желе да ти помогну а ти их мучиш.
Врло детињасто и ружно с твоје стране. :neutral:

Iskreno verujem u sebe da ne postoji nijedna tako glupa ili ruzna stvar koju sebi ne bih mogla oprostiti, jer cvrsto verujem da sve sto radim radim iz najpozitivnih pobuda i uverenja i sa najboljim namerama i zeljama, i prema sebi i prema drugima, i sa takvom idejom vodiljom kroz zivot nisam ucinila nista zbog cega ne bih mogla sebi da oprostim neke sitne greske.
Trusim se da se okruzim takvimn ljudima kojima se sve moze oprostiti, koji dele moja uverenja u vezi zivota i koji te nikad ne bi namerno povredili i ucinili ti nazao
Iskreno, i drugima prastam puno, a sebi najvise, jer to sto imam da oprostim sebi - nije nista toliko strasno, a sve uzivotu je prolazno i treba gledati napred i misliti pozitivno

Back