Šta nedostaje Šapcu ?

Sabac je prilicno renoviran,
a to izgleda niko ne primecuje...
Koliko novih zgrada ima,
ulica, ulicnog osvetljenja...
E sad sto su Sapcani stoke,
pa non stop lome kante za djubre, kontejnere itd...
Zato i mislite da treba renoviranje...

uf Nodi, ima palachinku da platish zbog varanja ;) To za kante je tacno, mislim da su betonske ovi klinci bi ih opet sredili. Lako je srediti grad kada ima posla i para i tu tapkamo u mestu ma koja vlast bila u Shapcu zadnjih 20godina...

neka je renoviran...treba jos da se renovira...u beogradu za pola godine izgradili 15 zgrada( u jednom bloku,tamo na novom bg-u)..i trzne centre..i trista cuda....

a kod nas...rushe...rushe toranj....grade merkator..sto godina ce da ga grade....

sta mi imamo u gradu... ?
u pravu je kad meni kaze da je zrenjanin bolji od sapca...i jeste...
mi smo mnogo poznati.... i vazni...svetu....
dosadio mi ovaj grad...sve je isto...

ako ne primecujes pises nesto sto nije vezano za temu...a i niko te nije pitao za misljenje...

ovaj grad moze da bude ziv...mislim da sad pocinje malo da zivi..lepo dolazi....bice svirki,ludila...
ali naravno da treba da napredujemo..uvek moze bolje...treba ulagati u ovaj grad...treba da ga jos srede...
mi treba da se ponosimo nasim gradom.. a kako cemo kad zivimo sa stokom (koja unistava sve sto novo naprave)

Ovaj pises malo ne povezano,
i nemoj zakljucivati stvari o meni ko da me znas sto godina,
a procitala si samo par mojih postova...
Jer ja nikuda ne bezem,
bila sam tu znam kakav je slucaj sa mnom bio,
iracunam savrseno...:grin:

Ako ti o nekome zakljucujes stvari bez da ga znas 100godina ,cak i da joj godine pogodis,zasto ti smeta da to isto drugi cini?
Po ko zna koji put skreces sa tema ,ali nema veze -zaboravimo to.U Sapcu je umetnost ziveti-gde ja primecujem, da nisi nadarena.Zelis otici,ali nezaboravi da bilo gde odes,nosis sebe i u svakom selu ili gradu se ruzan vidi na prvi pogled,a glup tek kada progovori.
Sa manje arogancije se postize vise u tom nasem gradu Sapcu.8)

šapcu nedostaje ono što i svim gradovima u dragoj nam zemlji...
nedostaje VIŠE PARA, MANJE STRESA I VIŠE MESTA ZA IZLASKE SA RAZNOLIKOŠĆU IZBORA ZA SVAČIJI UKUS...
...kada bi mladi imali 30 mesta za izlaske sa raznolikim programima, a pod tim programima spada sve izuzev narodnjaka kojih ima i na pretek, da se ima dovoljno novaca u dzepu da se može bez grča izlaziti i provoditi, iskusiti nekakav rock ili techno party, videti i doživeti nešto što do sada nisu...samim tim digla bi se i KULTURNA SVEST GRADA...E A TO JE ONO ŠTO NAŠEM GRADU FALI...

mislim da bi malo trebali da ulozite (vi kao opstina) u zelenilo, kod nas u Zrenjaninu sve buja od cveca zbunova drveca itd.. a u vasoj glavnoj ulici vam skresali granje.. jako mi se svidja dvosriste biblioteke. A onu fabriku zorka treba da sklone ili da je pociste malo .. to je prvo sto vidim kada ulazim u Sabac ima puno djubreta okolo.

evo nekih slika zrenjanina

sa moje zgrade
12-4-1.jpg

centar pogled iz kafica
123-9-1.jpg

toranj-1-1.jpg

reka begej
1234-1.jpg

eto mislim da je dosta ... a ako hocete mozete pogledati na youtube neke fotke

link

ali naravno da treba da napredujemo..uvek moze bolje...treba ulagati u ovaj grad...treba da ga jos srede...
mi treba da se ponosimo nasim gradom.. a kako cemo kad zivimo sa stokom (koja unistava sve sto novo naprave)

upravo...evo primera stoke...
arterska česma u parkiću u Masarikovoj je polomljena pa bar 50 puta što ja znam...e takvim majmunima bih ja polomio kosti samo kad bi ih uhvatio na delu...
...o kantama i da ne pričamo...i opet se pričom vraćamo da je grad za gradjane, a ne za malogradjane...
pa bio sam i ja klinac i napijao se i svašta radio, ali nikada nisam skrnavio grad...zamisli koliki maloumnik moraš biti da bi polomio kantu...pa ako svoje frustracije ne znaju da leče drugačije onda postoji stručna (čitaj psihijatrijska) pomoć za takve idiote...
ali nažalost naš grad preplavljaju maloumne skupine ljudi koji svoj primitivizam iskazuju tako što skrnave svaki i svačiji pokušaj doprinosa da se ovaj grad digne na jedan nivo koji uistinu i zaslužuje...
što se Zrenjanina tiče svi znamo da su gradovi u Vojvodini jedna druga priča i uopšte ljudi su prefinjenijih manira i prozapadnog mentaliteta tako da ne čudi da su ti gradovi itekako kulturno uzdignutiji od našega grada, ali isto tako mislim da je neumesno uporedjivati Šabac sa bilo kojim drugim gradom...to je ono tipa sad neki Šapčanin iz New Yorka treba da napiše da vidiš šta je New York za Šabac...ono malo mi je to glupo...Šabac je naš i kakav takav je treba svi da smognemo snage i da doprinesemo nekom napredku i kulturnom uzdizanju Šapca...znam da je to jako teško, ali drugi grad nemamo pa vredi boriti se za njega...veliki potencijal krije naš dragi grad samo ga treba iskoristiti...

upravo...evo primera stoke...
arterska česma u parkiću u Masarikovoj je polomljena pa bar 50 puta što ja znam...e takvim majmunima bih ja polomio kosti samo kad bi ih uhvatio na delu...
...o kantama i da ne pričamo...i opet se pričom vraćamo da je grad za gradjane, a ne za malogradjane...
pa bio sam i ja klinac i napijao se i svašta radio, ali nikada nisam skrnavio grad...zamisli koliki maloumnik moraš biti da bi polomio kantu...pa ako svoje frustracije ne znaju da leče drugačije onda postoji stručna (čitaj psihijatrijska) pomoć za takve idiote...
ali nažalost naš grad preplavljaju maloumne skupine ljudi koji svoj primitivizam iskazuju tako što skrnave svaki i svačiji pokušaj doprinosa da se ovaj grad digne na jedan nivo koji uistinu i zaslužuje...
što se Zrenjanina tiče svi znamo da su gradovi u Vojvodini jedna druga priča i uopšte ljudi su prefinjenijih manira i prozapadnog mentaliteta tako da ne čudi da su ti gradovi itekako kulturno uzdignutiji od našega grada, ali isto tako mislim da je neumesno uporedjivati Šabac sa bilo kojim drugim gradom...to je ono tipa sad neki Šapčanin iz New Yorka treba da napiše da vidiš šta je New York za Šabac...ono malo mi je to glupo...Šabac je naš i kakav takav je treba svi da smognemo snage i da doprinesemo nekom napredku i kulturnom uzdizanju Šapca...znam da je to jako teško, ali drugi grad nemamo pa vredi boriti se za njega...veliki potencijal krije naš dragi grad samo ga treba iskoristiti...

... probajte da naterate novine da pisu o zagadjenu i o tim slomljenim klupama cesmama kantama.. mi smo ovde taj probelm tako resili. tv novine i udri.. gradonacelnik ce morati nesto da preduzme kada cuje da se o tome toliko prica.

šapcu nedostaje ono što i svim gradovima u dragoj nam zemlji...
nedostaje VIŠE PARA, MANJE STRESA I VIŠE MESTA ZA IZLASKE SA RAZNOLIKOŠĆU IZBORA ZA SVAČIJI UKUS...
...kada bi mladi imali 30 mesta za izlaske sa raznolikim programima, a pod tim programima spada sve izuzev narodnjaka kojih ima i na pretek, da se ima dovoljno novaca u dzepu da se može bez grča izlaziti i provoditi, iskusiti nekakav rock ili techno party, videti i doživeti nešto što do sada nisu...samim tim digla bi se i KULTURNA SVEST GRADA...E A TO JE ONO ŠTO NAŠEM GRADU FALI...

ako tebi trebaju pare da bi se super proveo onda ne treba ni da izlazis...ja ponesem u grad 100din,nekad malo vise..imam za ulaz i pice i sasvim dovoljno...
ne bi se podigla kulturna svest nego broj pijanih debila koji lome sve po gradu!!

Sapcu fali 200 000 ljudi i recimo bar 15-20 000 studenata (koji bi dolazili da studiraju u Shabaju), a sve ostalo dolazi samo po sebi!
Kako moze neki grad (citaj i drzava) da napreduje kad sve ono najbolje odleprsa i nikad se ne vrati (izuzev vikendima i godisnjim odmorima)!

P.S. Po mom misljenju, Sapcu fali stabilan prvoligas u fudbalu:-)

Sapcu fali 200 000 ljudi i recimo bar 15-20 000 studenata (koji bi dolazili da studiraju u Shabaju), a sve ostalo dolazi samo po sebi!
Kako moze neki grad (citaj i drzava) da napreduje kad sve ono najbolje odleprsa i nikad se ne vrati (izuzev vikendima i godisnjim odmorima)!

P.S. Po mom misljenju, Sapcu fali stabilan prvoligas u fudbalu:-)
@ andrija
to za studente pogotovu...:worth: a ako bog da imaćemo i mi prvoligaša kroz koju godinu, pa onda šaneri sinovi grada neće samo biti urbani mit...ja živim za taj dan...

@ mala majo ti i ne znaš šta je pravi izlazak očigledno...tebi je provod platiti 100 din upad u neki lokalni narodnjački birc i tebi je to provod....moraš jednom utuviti u tu tvoju lepu glavicu da postoje i ljudi kojima provod nešto sasvim drugo...
da li si probala otići negde sa strane, a da to nije Bogatić ili neko okolno selo....da li si probala sa ekipom otići u Novi Sad recimo i posetila neke klubove koji mogu ponuditi i neki drugi program osim Granda...da li si pokušala posetiti Exit i doživeti nešto novo...malo proširiti svoje vidike...očigledno nisi jer za to treba PARA, a kad ih nemaš možeš se samo klošariti...

@ majo daj odrasti pa onda pričaj o nekim izlascima, a naročito o izlascima bez para...ne kažem da se sa dobrom ekipom ne može odlično provesti i bez novaca, ali isto tako sa tom istom ekipom provešćeš se 10 puta bolje sa novcima...
prestani loviti mene po forumu i izjavljivati neke nebuloze i izvrtati moje postove...bolje predloži nešto ili priušti sebi nešto novo...jer ličnost čoveka gradi se na različitim iskustvima, a ne na šlihtanje istomišljenicima...

@ andrija
to za studente pogotovu...:worth: a ako bog da imaćemo i mi prvoligaša kroz koju godinu, pa onda šaneri sinovi grada neće samo biti urbani mit...ja živim za taj dan...

@ mala majo ti i ne znaš šta je pravi izlazak očigledno...tebi je provod platiti 100 din upad u neki lokalni narodnjački birc i tebi je to provod....moraš jednom utuviti u tu tvoju lepu glavicu da postoje i ljudi kojima provod nešto sasvim drugo...
da li si probala otići negde sa strane, a da to nije Bogatić ili neko okolno selo....da li si probala sa ekipom otići u Novi Sad recimo i posetila neke klubove koji mogu ponuditi i neki drugi program osim Granda...da li si pokušala posetiti Exit i doživeti nešto novo...malo proširiti svoje vidike...očigledno nisi jer za to treba PARA, a kad ih nemaš možeš se samo klošariti...

@ majo daj odrasti pa onda pričaj o nekim izlascima, a naročito o izlascima bez para...ne kažem da se sa dobrom ekipom ne može odlično provesti i bez novaca, ali isto tako sa tom istom ekipom provešćeš se 10 puta bolje sa novcima...
prestani loviti mene po forumu i izjavljivati neke nebuloze i izvrtati moje postove...bolje predloži nešto ili priušti sebi nešto novo...jer ličnost čoveka gradi se na različitim iskustvima, a ne na šlihtanje istomišljenicima...

1. Ово се и мени допада . Тј, волео бих да Мачва игра у Првој лиги ... Али мислим да од тога нема леба ...

2. Ја имам жељу да идем на тај Егзит и на Гучу, али шта ми вреди кад обично у то време радим ... Јбг ... Сви смо ми помало клошари ...

3. За добар провод нису само новци битни ... Могу ја имати милионе ако је друштво око мене сморно ништа ми не значи ... А да треба пара за провод, треба ...

... probajte da naterate novine da pisu o zagadjenu i o tim slomljenim klupama cesmama kantama.. mi smo ovde taj probelm tako resili. tv novine i udri.. gradonacelnik ce morati nesto da preduzme kada cuje da se o tome toliko prica.

Pametno! Dulle:super:Sve treba poceti od gradonacelnika,a putem javnosti jedini manir do njega doci.Ma super ti idea:idea:Ne imamo,a DA mozemo dobiti-vredi probati.

nedostaje mu da svi imaju para...pa se onda ovi sa dobrim autima ne bi kurčili jer bi svi imali dobra auta...
...znači nedostaje neki dobar socijalni program koji bi podigao standard običnih ljudi...ali sad je to već demagoška tema tako da ne bih dublje zalazio u nju jer i nisam neki ekonomsko-politički stručnjak...

Daj bre ljudi sta vam je ... kada covek pogleda vase teme, ispadne kao da zivite ne znam ni ja gde.... sta nedostaje sapcu, kako popraviti ovo ono , kako oziveti devojke momke.. kako ovo okako ono sta ne valja.. dajte malo hvalite grad:dontunderstand:

tako je dule....... evo ja moj bg hvalim uvek............ ;)
a sabac mi je tako divan grad da ni ja ne kapiram bas neke teme........... svuda ima primitivnih ljudi i treba ih ignorisati, a uzivati u svemu ostalom tako lepom, treba naci pozitivno u svemu...............

Poslednja izmena:

Back