Šta ne volite na ženama?

ja sve nostalgičmare svrstavam u isti koš, nebitno da li su yugo ili agrikulturnog porekla
Neki bas turoban vajb odasilju.

Jedno je misliti da je nesto nekad bilo bolje, a drugo lamentirati oko svega danas i drobiti gluposti.

Meni je, primerice, pop '00 daleko bolji od danasnjeg, ali niti bih se vratio u to vreme niti smaram ljude okolo zbog toga.

top1edited.png
_____
top2edited.png

Neki bas turoban vajb odasilju.

Jedno je misliti da je nesto nekad bilo bolje, a drugo lamentirati oko svega danas i drobiti gluposti.

Meni je, primerice, pop '00 daleko bolji od danasnjeg, ali niti bih se vratio u to vreme niti smaram ljude okolo zbog toga.

činjenica da prema nečemu može da se oseća nostalgija govori da je prevaziđeno i da više ne izražava istinu trenutka, koliko god nam se to ne sviđalo, i da mu je mesto u muzeju, ako ne fizičkom onda mentalnom. nejasno mi je da neko stalno želi da vadi stvari iz muzeja prošlosti i pokušava na silu da im vrati relevantnost

ako piramide u Gizi više ne izazivaju uzvišena osećanja, preživećeš Milorade i da je tvoj koncept šta je lepo više nikoga ne dotiče

činjenica da prema nečemu može da se oseća nostalgija govori da je prevaziđeno i da više ne izražava istinu trenutka, koliko god nam se to ne sviđalo, i da mu je mesto u muzeju, ako ne fizičkom onda mentalnom. nejasno mi je da neko stalno želi da vadi stvari iz muzeja prošlosti i pokušava na silu da im vrati relevantnost

ako piramide u Gizi više ne izazivaju uzvišena osećanja, preživećeš Milorade i da je tvoj koncept šta je lepo više nikoga ne dotiče
Nostalgija je gotovo uredno izraz nezadovoljstva sadasnjim stanjem, imho.

Ako ih bas nesto ne ide u zivotu - nostalguju za nekim bezbriznim vremenom, uglavnom detinjstvom i mladosti. To je svakako nakarada, zasto bi iko zeleo da bude dete, da zivi doslovno kao tupoumno poluzivince o kom se drugi brinu. Iznimno ocajan i rudimentaran beg.

Ima i onih kojima ide, uspesni su i ostvareni, ali ih muci prolaznost. Tu isto nostalgija za mladjom zivotnom dobi bude kao root cause, a s njom u paketu dodje i bilo koji pod oblik nostalgije.

Bili su oni naricatelji u antickoj Grckoj, sto su spevavali threnos i elegiju. Gotovo uvek ih opisiju kao nekakve ofucane i podrpane prispodobe, koje neko od glavesina da baciti lavevima kad mu dopizde.

Back