sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Lepa Brena je bila jugoslovenski ODGOVOR na Madonnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa Brena je bila jugoslovenski ODGOVOR na Madonnu.
A sta mislis kako je bilo meni da to slusam od jednog jugobumera, koji je k tomu bio as serious as cancer.ovde sam ostala bez teksta, sori
A sta mislis kako je bilo meni da to slusam od jednog jugobumera, koji je k tomu bio as serious as cancer.
Neki bas turoban vajb odasilju.ja sve nostalgičmare svrstavam u isti koš, nebitno da li su yugo ili agrikulturnog porekla
Ja volim da slušam Lavignu.
Neki bas turoban vajb odasilju.
Jedno je misliti da je nesto nekad bilo bolje, a drugo lamentirati oko svega danas i drobiti gluposti.
Meni je, primerice, pop '00 daleko bolji od danasnjeg, ali niti bih se vratio u to vreme niti smaram ljude okolo zbog toga.
Nostalgija je gotovo uredno izraz nezadovoljstva sadasnjim stanjem, imho.činjenica da prema nečemu može da se oseća nostalgija govori da je prevaziđeno i da više ne izražava istinu trenutka, koliko god nam se to ne sviđalo, i da mu je mesto u muzeju, ako ne fizičkom onda mentalnom. nejasno mi je da neko stalno želi da vadi stvari iz muzeja prošlosti i pokušava na silu da im vrati relevantnost
ako piramide u Gizi više ne izazivaju uzvišena osećanja, preživećeš Milorade i da je tvoj koncept šta je lepo više nikoga ne dotiče
Priplodne ad hoc frikuse su skroz ok ako ostanu.Toga se treba paziti samo ako ce da pobjegnu sa tvojim djetetom.
Ne svidja mi se kako izgledate sa tim...kako se to zove... topovima sto se drze samo sisama. Spuste i stisnu sise. Pa se onda "preliva" iznad sa strane, a sise se spuste ispod pola torza. Bas mi je ruzno i neatraktivno.možeš li reći šta ti se ne sviđa ovde? običan letnji autfit
taj odgovor je netačanLepa Brena je bila jugoslovenski ODGOVOR na Madonnu.
Ne svidja mi se kako izgledate sa tim...kako se to zove... topovima sto se drze samo sisama. Spuste i stisnu sise. Pa se onda "preliva" iznad sa strane, a sise se spuste ispod pola torza. Bas mi je ruzno i neatraktivno.
imhajimho.
root cause,
threnos
Ja sam ti kepec mene ne bi ni gledala.
A ova podvrsta topa?Ne svidja mi se kako izgledate sa tim...kako se to zove... topovima sto se drze samo sisama. Spuste i stisnu sise. Pa se onda "preliva" iznad sa strane, a sise se spuste ispod pola torza. Bas mi je ruzno i neatraktivno.
Sve znam i u sve se razumem.Ti si ortodoksni jugobumer(!). Sve znaš.U detalje koje čak ni ja ne znam
I meniSve znam i u sve se razumem.
Vidi obrisalo mi taj komentar, iako je ocita sala.