sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Mnogo volim narodne mudrosti.Rđavom čoveku smeta i zlatan zub ...tako nekako zvuči prostački apgrejd![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo volim narodne mudrosti.Rđavom čoveku smeta i zlatan zub ...tako nekako zvuči prostački apgrejd![]()
Elaboriraj.-Sta muskarci ne vole na zenama to ce mnogo vise reci o njihovim nesigurnostima
dodaj na listuMnogo volim narodne mudrosti.
Lista treba update. Dosta toga treba dodati i, verovali ili ne, nesto i ukloniti.dodaj na listu
Šta uklanjaš ?Lista treba update. Dosta toga treba dodati i, verovali ili ne, nesto i ukloniti.
Revidirao sam upravo listu i ipak nista.Šta uklanjaš ?![]()
pomozi mi da nađem temu Šta ne volite na muškarcimaRevidirao sam upravo listu i ipak nista.
То ми је много боље него да будем женовласник а она заузврат да тражи да сам материјално обезбеђен, и да ми као буде верна док има безброј потенцијалних прилика а ја да у случају раскида немам никог другог.S tim ces se tek usreciti.
Htedoh reci, ni FWB sema ti mozda ne bude isla pod takvim okolnostima.То ми је много боље него да будем женовласник а она заузврат да тражи да сам материјално обезбеђен, и да ми као буде верна док има безброј потенцијалних прилика а ја да у случају раскида немам никог другог.
Effo.pomozi mi da nađem temu Šta ne volite na muškarcima
zahvaljujem
Imam neki cudan osecaj da te neko s ove teme inspirirao za komentar na onoj tamo.zahvaljujem![]()
Previse slusa forumske zene i ono "zena moze naci seks kad god hoce" . Da mogu me bi se vracale na krstaricu kad se razvedu, a ovde izbor katastrofa.Htedoh reci, ni FWB sema ti mozda ne bude isla pod takvim okolnostima.
To da one imaju bezbroj potencijalnih prilika je neka sumanuta teorija. Kao da muskih ima 5x vise od njih i svi su solidne prilike, pa po tome ne bi postojale so-called 'usedelice', a imas ih koliko hoces.
a mozda i samo trola okolo.Previse slusa forumske zene i ono "zena moze naci seks kad god hoce" . Da mogu me bi se vracale na krstaricu kad se razvedu, a ovde izbor katastrofa.
Nazalost ne, to je chiki sa ana foruma.a mozda i samo trola okolo.
Delimično.Imam neki cudan osecaj da te neko s ove teme inspirirao za komentar na onoj tamo.
Nevjerojatno!Delimično.
Sprdam se i ja, zamisli.
Zaista nije jasan trend pumpanja usana. Zasto. Cemu. Razumljiva je neka diskretna korekcija, ali sad se doslovno mogu videti primerci koji nisu daleko od tih s te fotografije.
Kako me nerviraš. Sanjaj žabe i pacove na griluNevjerojatno!
Ko bi bila leading pick-me girl s domace scene?samo kad je pick me