Šta ne volite na ženama?

Idealno, dvoje se zaljube, prihvate, povezu, i ako je srece da zajedno prolaze kroz sve te faze.
P da, desi se momenat, nesto kod neke osobe te privuce, kao nekakav magnet, prosto i ako ga ne vidis, kao da je tu negde u perifernom. I ne mozes a da ne odolis da razmisljas o toj osobi. Po meni je to dalje korak br 2 i dobar razlog - Upoznati se pre nego sto krene mozak da radi one svoje male brljotinice i slaze nekakve epitete koji ne samo da nisu njegovi ili njeni, vec cesto i nerealni. Ne prilice ljudskom bicu.

Ukratko:

- opšti neukus, nesenzualnost, modna neosvešćenost

- feminizam

- loš pedigre

- leva provenijencija

- posedovanje mačke

- loše higijenske navike, loši zubi, loš vid

- veganizam ili vegetarijanstvo

- neodlučnost, nedostatak samopouzdanja, mračenje, cmoljenje, 'soft-skills', zvocanje, brbljanje

- višak testosterona

- dlake

- crna ili crvena farba

- drugarice fufe

- tetovaže

- veliki nos

- male sise

- preveliko dupe

- nema toblerone tunnel

- debeli prsti

- krive noge

- debeli članci

- debeli listovi

- ima vrljave oči

- klempave uši

- ima retku kosu

- stavlja razna sranja po noktima

- nosi bilo kakav leopard i tigar uzorak

- ne govori minimalno dva strana jezika, tečno

- nosi pekarske gaće

- ne nosi tange

- ne stoje joj tange

- nosi odela drečavih boja

- nije tech savvy

- neko u porodici ima kriminalnu prošlost

- zarađuje ispod određene sume, ne navodim cifru, to bi bilo krkanoidno, ali suma nije mala

- tokom života bila sveukupno duže od 6 meseci na spisku nacionalne sluzbe za zaposljavanje

- ne zna da kuva

- težina nesrazmerna visini i obratno

- strije

- ne vežba

- ima bolove u donjem delu leđa

- ima razmak između zuba

- ima prekrupne ili presitne zube

- mlitave nadlaktice

- preveliko stopalo

- ravni tabani

- raskrečeni prsti na nogama

- nije obrazovana, opšte-informisana, načitana

- nije literarno nadarena, pravi gramatičke greške

- nema uglađene komunikativne sposobnosti

- muca

- glasno govori

- ima dubok glas

- ima pirsing na obrvi ili nosu

- ima nike obrve

- suve i ispucale usne

- predug ili kriv vrat

- ima krivu kičmu

- nešto krcka u kuku

- ručna drhtavica

- izvodi razne akrobacije sa šiškama

- bezvezan miris kose

- obrijana jedna strana glave i slične boleštine

- hrapave ruke od deterdženta za pranje sudova

- zadebljane pete

- žuljevi na nogama

- promiskuitet

- ćapikurka faca

- ne zna da hoda na štiklama

- nema nobles manire za restorane i razne gala evente

- ima previše nakita na sebi

- kad je pažnjožderka

- histeričarka

- impulsivna

- senzitivna, preosetljiva

- nije proračunata

- nestrpljiva

- neambiciozna

- smotana (wouldn't say boo to a goose)

- dobra kao hleb aka priprosta kao *****

- nije analitični tip ličnosti

- niska apstraktna inteligencija

- moralna gmizavica

- kad je ljubomorna

- posesivna

- jalna

- nije bar upola meticulous kao ja.
Ja sam skoro sve sa spiska 😄😎

- ne volim kada puse cigare

- ne volim kada pricaju glasno i kada plesu primitivno da privuku muskarce misleci da se nama to svidja a odvratno je jefitno,to moze da nalozi muskarca al mu se ne svidja ne cijeni takvu zenu ne zeli da je vidi, savjet zenama koje to rade ne djuskajte pred muskarcima,muskarci vole stidljivost kod zene

- ne volim sto jako malo piju vodu,a kada dehidriraju ne napiju se vode nego popiju neku toplu cokoladu ili kafu ili neki zasladjeni napitak posle se cude sto ih boli glava ili piju neku alkoholni miks itd a ono vrucine napolju i to ih osvjezava,jos neke i pojedu sladoled da se osvjeze goli secer,eeeej gdje im je voda da popiju litar vode iz cuga nikako to nece,nego najvise gutljaj ako im je pri ruci.To im je uzas za zdravlje zato i vise pate od glavobolje nego muskarci,mnogo manje vode unose logicno

Poslednja izmena:
A sta volim kod zena

- Kada se ne farbaju

- Kada piju makar 2 litra vode svaki dan i ne piju kafu

- Kada ne koriste karmin i ne piju preko slamcice sokove ili koktele i sve sto je secer a taj dan su popile najvise 200 mililitara vode,ne zelim da unistavaju zdravlje i sa 40 budu histericne osobe koje pate od glavobolje jer im je organizam cijeli zivot vapio za vodom

-Kada ne djuskaju po nocnim klubovima

- Kada izgledaju prirodno i lijepo i mladoliko i kada u nocnom klubu ne nose glupi karmin a kada piju sok od narandze i kada drze svoju eleganciju tako sto ne djuskaju niti njisu kukovima

- Kada provode puno vremena po parkovima ili kada voze biciklo tuda, super stvar,neka izadje uvece u nocni klub super ok al neka ode tamo elegantna , stidljiva,hidrirana i prirodna bez karmina,muskarci ce je tretirati kao kraljicu a ne neku kalasturu za zabavu

Kad sam se poslednji put kupao u more vidim jednu djevojku vrhunski gradjena, visoka plavusa, dosta mlada...koza na tijelu zategnuta - ma vrh.

I onda joj vidjeh lice, fino takodje ali ogromna razlika u boji koze, cak je imala i neke kao bubuljice.

Greote sta uradi sebi silnim sminkanjem i najgore je sto ce nastaviti to da radi, nanosenjem 2kg raznih slojeva na svom licu koje ne dozvoljava kozi da dise i...postoji.

Bitno je da je ona top riba kad je full nasminkana.

- ne volim kada puse cigare

- ne volim kada pricaju glasno i kada plesu primitivno da privuku muskarce misleci da se nama to svidja a odvratno je jefitno,to moze da nalozi muskarca al mu se ne svidja ne cijeni takvu zenu ne zeli da je vidi, savjet zenama koje to rade ne djuskajte pred muskarcima,muskarci vole stidljivost kod zene

- ne volim sto jako malo piju vodu,a kada dehidriraju ne napiju se vode nego popiju neku toplu cokoladu ili kafu ili neki zasladjeni napitak posle se cude sto ih boli glava ili piju neku alkoholni miks itd a ono vrucine napolju i to ih osvjezava,jos neke i pojedu sladoled da se osvjeze goli secer,eeeej gdje im je voda da popiju litar vode iz cuga nikako to nece,nego najvise gutljaj ako im je pri ruci.To im je uzas za zdravlje zato i vise pate od glavobolje nego muskarci,mnogo manje vode unose logicno
Zar ima takvih zena da se boje vode???

A sta volim kod zena

- Kada se ne farbaju

- Kada piju makar 2 litra vode svaki dan i ne piju kafu

- Kada ne koriste karmin i ne piju preko slamcice sokove ili koktele i sve sto je secer a taj dan su popile najvise 200 mililitara vode,ne zelim da unistavaju zdravlje i sa 40 budu histericne osobe koje pate od glavobolje jer im je organizam cijeli zivot vapio za vodom

-Kada ne djuskaju po nocnim klubovima

- Kada izgledaju prirodno i lijepo i mladoliko i kada u nocnom klubu ne nose glupi karmin a kada piju sok od narandze i kada drze svoju eleganciju tako sto ne djuskaju niti njisu kukovima

- Kada provode puno vremena po parkovima ili kada voze biciklo tuda, super stvar,neka izadje uvece u nocni klub super ok al neka ode tamo elegantna , stidljiva,hidrirana i prirodna bez karmina,muskarci ce je tretirati kao kraljicu a ne neku kalasturu za zabavu
Zalipio si bogati za tu vodu kao da smo mi zene kisne gliste...Koji ti je bog sa tom vodom...Imas problema sa njom????

Zar ima takvih zena da se boje vode???

Pa znas kako nije to u pitanju,nego nemaju zelju ja ne znam kako funkcionisu to je fenomen,znam po sebi npr ljeti dodjem sa trcanja kuci suva usta super umoran treba mi makar litar vode posle toga da popijem eto 3 case,zene znam komotno koje bi dosle sa trcanja kuci da jedu pazi a suva ima usta pazi jedu sladoled da ih osvjezi pa ja bih crkao to da uradim jer mi to jos vise pojacava zedj.Svaki secer pojacava zedj,a one bucaju ili posle jela cesto piju nesto slatko neku kafu sa slagom itd, vode popiju mozda jednu casu od 200 militara.Ja dnevno popijem 2 litra vode makar to je normalan unos crkao bi kao i vecina muskarca ako taj dan jedem nesto slano ili se krecem dosta gubim tecnost al zene gase zedj secerom skroz bolesno mnoge uporpaste nevidjeno svoje zdravlje a ako dobiju glavobolju to je tek uzas,human sam prema zenama

U Americi zene piju onaj starbaks sa ledom kafu sa ledom i slagom znaci stave joj mali led kao unijela malo vode jer se taj led otopi,tu su mi zene fenomen nije mi jasno jako ne crknu, posle svaka unisti kozu i dobije glavobolju tada su drske nervozne.Pijte vode za vase dobro to je nevidjeno bitno

Back