gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Tomi, ona plavuša, a i sama tema su trolež.![]()
da, ali moraš da priznaš da je Liz Wheeler model materijal
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tomi, ona plavuša, a i sama tema su trolež.![]()
Ne znam ni ko je. Od dana Pamele tu sam se zamrzao u vremenu.Tomi, ona plavuša, a i sama tema su trolež.![]()
Joj, ne znam. Gledao sam je par puta i imao osećaj da je iz porodice Adams.da, ali moraš da priznaš da je Liz Wheeler model materijal
Joj, ne znam. Gledao sam je par puta i imao osećaj da je iz porodice Adams.
plus mi se čini da je visoka
I taj lik mi je iritantan.ipak nije, to je bilo samo u odnosu na Ben Šapira ha ha
ona je samo 5 ft 4. što je opet više od 5 ft 7 muškarca
Da, znam to.Ne znam ni ko je. Od dana Pamele tu sam se zamrzao u vremenu.
Zaljubio sam se u nju klinački, neiskvareno, čisto, bez dizanja i punjenja teglice od Nutelle.Bro, kapiram, imas svoj fazon, i to postujem, ali meni se ovde ne bi digao i da na kraju ceo spot gori u vatri i ona sa svojom crvenom glamur haljinom skakuce okolo i vice hu ga cha ka.
Fascinantno je kako postoje razlicit ukusi, i to je ou kej.
Pa kako brate? Kako si se zaljubio u macku u izlogu? Ni ne poznajes je. Aj da razumem da kazes da ima dobro dupe, noge, frizururu, lepo se oblaci, peva, sta vec, pa priznajes njen seksipil, ali zaljubio?Zaljubio sam se u nju klinački, neiskvareno, čisto, bez dizanja i punjenja teglice od Nutelle.
Nisi gay. Ti si od onih kojima je bitna i sustina.Pa dobro, fizicki su lepe, atraktivne, ali...?
Votabaut personaliti ili sam gej ako pitam to?
Pa sta, i ja sam se zaljubio u Skali iz Dosijea X, i dalje ne gubim nadu.Pa kako brate? Kako si se zaljubio u macku u izlogu? Ni ne poznajes je. Aj da razumem da kazes da ima dobro dupe, noge, frizururu, lepo se oblaci, peva, sta vec, pa priznajes njen seksipil, ali zaljubio?
Pa ok, mozda se neki ljudi brze zaljube ili im je dovoljan nekakav suptilan gest, pogled, detalj. Mozda se ovakvi plase razocarenja pa ne zele da se prepuste u to. Ipak mi treba da porazgovaramo, da vidimo kuda ces nas odvesti prica, u kakve emocije...Nisi gay. Ti si od onih kojima je bitna i sustina.
Ajd i da kazes- Skali je karakter, ima svoju pricu, vodi nekakav dijalog, nadje se u nekakvim situacijama. Ali pevacica? Pa sve sto dozivis od nje je pevanje. Mozda je slusao nekakav intervju doduse.Pa sta, i ja sam se zaljubio u Skali iz Dosijea X, i dalje ne gubim nadu.
Pevačice mogu da budu otrov, pa i Šešelj se zaljubio u Vendi.Ajd i da kazes- Skali je karakter, ima svoju pricu, vodi nekakav dijalog, nadje se u nekakvim situacijama. Ali pevacica? Pa sve sto dozivis od nje je pevanje. Mozda je slusao nekakav intervju doduse.