- Poruka
- 71.207
SsssuperPevačice mogu da budu otrov, pa i Šešelj se zaljubio u Vendi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SsssuperPevačice mogu da budu otrov, pa i Šešelj se zaljubio u Vendi.
Bro, kapiram, imas svoj fazon, i to postujem, ali meni se ovde ne bi digao i da na kraju ceo spot gori u vatri i ona sa svojom crvenom glamur haljinom skakuce okolo i vice hu ga cha ka.
Fascinantno je kako postoje razlicit ukusi, i to je ou kej.
Kako to mozes da kazes?Ima nešto u Fergi, jedno vreme je bila i moj simpy.
Možda nije među najlepšim ženama sveta, ali zrači nekim magnetišućim seksipilom.
Mislim da bih čak radije imao seks sa njom, nego sa Anđelinom, koja je btw, u svakom smislu, Boginja.
Ne umem to racionalno da objasnim.
Kako to mozes da kazes?
Zamisli sa obe izadjes i seks posle.
I Andzolina se ispostavi da je na nekim lekovima i cas place cas se smeje i 5 sati ti prica sta je sve radila s Pitom u krevetu i zbog toga ga mrzi, da ne bi radila sa tobom jer si ti ou kej lik, a ova druga neki infantilan kreten zeljan paznje, isprosipa pica u diskoteci?
Poenta je ne poznajes ih. Zaljubio si se u neki svoju projekciju.
Da ne predje u naviku?Pa da, al šta hvali
Svakako ih neću upoznati, mogu da pustim svoje projekcije na ispašu
Pa sta, i ja sam se zaljubio u Skali iz Dosijea X, i dalje ne gubim nadu.
Pa ok, mozda se neki ljudi brze zaljube ili im je dovoljan nekakav suptilan gest, pogled, detalj. Mozda se ovakvi plase razocarenja pa ne zele da se prepuste u to. Ipak mi treba da porazgovaramo, da vidimo kuda ces nas odvesti prica, u kakve emocije...
Odgledao sam trejler, deluje zanimljivo, a moja Skali je i dalje macka.onda moraš da je gledaš u seriji The Fall, nešto najbolje što sam odgledala u poslednje vreme
Da hej, leto je.
Da ne predje u naviku?
Projekcija si Ti. Dakle ono sto u datom trenutku, momentu u zivotu trazis u zeni. Nekakva imaginarna slika zenenkoja te radi u trenutku projekcije. Tako da moze da posluzi kao orijentir, u smislu da li se Ona uklapa u projekciju. Mada je to tada vise kriterijum, nego projektovanje. Jer projekcijom zapravo njoj ne dozvoljavas da ona bude Ona. Zato treba biti i te kako oprezan se time.Pa, kad bolje razmisliš, manje ili više uvek projektujemo kad se zaljubimo, bar na početku veze.
Sudija moze da svira kraj, proglasavamo pobedu.Наша тема претекла суседну по броју страница!!!
https://forum.krstarica.com/threads/sta-ne-volite-na-muskarcima.977195/
Pa tako je s Fergie i sa mnom. Sad mi je to smesno, ali tad sam bio mulac.Znam, pricas o nekoj bezazlenoj masti o nekoj filmskoj zvezdi ili karakteru. Ali, to ti je isto kao i kada se zaljubiska u neku srednjoskolku, od toga ne bude nista, i posle nekoliko godina kazes sebi: sta sam ja u opste i video u njoj?
Dakle Dona, je ipak samo Dona.
Projekcija si Ti. Dakle ono sto u datom trenutku, momentu u zivotu trazis u zeni. Nekakva imaginarna slika zenenkoja te radi u trenutku projekcije. Tako da moze da posluzi kao orijentir, u smislu da li se Ona uklapa u projekciju. Mada je to tada vise kriterijum, nego projektovanje. Jer projekcijom zapravo njoj ne dozvoljavas da ona bude Ona. Zato treba biti i te kako oprezan se time.
Takodje, projekcija ne dozvoljava razvoj licnosti, jer to znaci da sebi ne dozvoljavas da zapravo upoznas drugu stranu. To je ono sto em gusi u vezi, em se ne razvijas, zato sto zapravo ne upoznajes zene. A to je bitno. Jer ono sto si Ti, trenutno, ne znaci i finalno. Jedan veliki deo toga je iskustvo sa zenama. Upoznavanje, otvaranje uma i prihvatanje licnosti.
Malo? U kom smislu, daj primer.Dobro, nisi morao da mi objašnjavaš šta je projekcija, mada ok, verovatno će poslužiti kao crash course publici sa jeftinijim ulaznicama, nego reci mi jesam li u pravu?
Jel ti ne projektuješ malo kad sretneš nekog ko ti se sviđa, misliš da bi ta osoba mogla biti sve što želiš etc, da bi onda 3 meseca kasnije kad je malo bolje upoznaš shvatio da možda ipak ne želiš da nosiš njene gaće ispod farmerki kad odeš na posao?
Idealno, dvoje se zaljube, prihvate, povezu, i ako je srece da zajedno prolaze kroz sve te faze.Projekcija si Ti. Dakle ono sto u datom trenutku, momentu u zivotu trazis u zeni. Nekakva imaginarna slika zenenkoja te radi u trenutku projekcije. Tako da moze da posluzi kao orijentir, u smislu da li se Ona uklapa u projekciju. Mada je to tada vise kriterijum, nego projektovanje. Jer projekcijom zapravo njoj ne dozvoljavas da ona bude Ona. Zato treba biti i te kako oprezan se time.
Takodje, projekcija ne dozvoljava razvoj licnosti, jer to znaci da sebi ne dozvoljavas da zapravo upoznas drugu stranu. To je ono sto em gusi u vezi, em se ne razvijas, zato sto zapravo ne upoznajes zene. A to je bitno. Jer ono sto si Ti, trenutno, ne znaci i finalno. Jedan veliki deo toga je iskustvo sa zenama. Upoznavanje, otvaranje uma i prihvatanje licnosti.