Šta ne volite na ženama?

Šta mi predlažeš da stavim da ne delujem površno?

Pa vidi sta ti taj avatar govori o tebi,sigurno ne govori da si gejsa ako si ga stavila niti bi govorio da si kraljica ako bi npr imala sliku Elizabete na Avataru.Ali razmisli sta ti govori o tebi taj avatar,jos kazes samo da ti se dopao ali da si ga random stavila pa ti i ne znas sto si ga stavila.E pa to sto ne znas dosta govori o tebi.Ali si ipak gejsu stavila a kako se to ogleda u tvom komentaru npr

Uh bre.. sama sebe ne bih da procenjujem.. a nemaš koga da pitaš.. u stvari imaš.. svi ovdašnji *** bi rekli da nisam.. sa njima se ekstremno ne solidarišem, od plemenitosti ni p.. :mrgreen:

Solidarna si al u pravom smislu vidi ti se na moj prvi komentar nisi smijala,osjetio sam da imas empatiju sto ne bi imala sigurno da je na tvom avataru slika neke likuse iz Bronksa ili dame sa Mediterana.

Не волим вређања и осуђивања мушкараца за ствари за које нису криви.

Не волим ни осуђивања мушкараца због њихових мана ако и оне саме имају сличне мане.

Не волим то кад оне пасивно долазе до резерве других мушкараца (тако што им мушкарци прилазе и удварају се) а мушкарци се осуђују ако активно праве резерву других жена јер им се оне свакако неће удварати. Резерва је битна јер у случају раскида лако се налази нова љубав. Иначе није равноправан однос па су мушкарци много рањивији у вези.

Кад им смета плаћање пића 50 : 50 него хоће да све мушкарац плати, док онe неће да дају ништа заузврат, ни секс ни да на неки начин пружи љубав. Ником не треба девојка и жена која би вас оставила ако бисте остали без посла.

Back