Sta natera

gost 327739

Ističe se
Poruka
2.019
roditelje da postanu ovakvi monstrumi?
BELGIJA - Sebastjen Harden i Izabel Simon iz Belgije držali su deset godina svoje četvero dece, tri devojčice i dečaka, u zarobljeništvu i svakodnevno ih zverski mučili.
Oni su ih noću zaključavali u sobu i hranili kroz mali otvor u zidu. Roditelji su svoju decu tukli palicama, bičevima i mučili sa metalnom šipkom, saopštila je policija. Otac je čak urinirao deci u usta, a nekada su im preko glave stavljali peškir i u usta sipali vodu. Na suđenju se čulo i da su dve devojčice bile zaključavane u kovčegu punom psećeg izmeta, koga bi potom bacali po prostoriji.
Socijalne službe u gradu Biron su 2003. bile upozorene od škole koju su deca pohađala da na nastavu dolaze prljavi i neuhranjeni, ali se na ta upozorenja niko nije obazirao.
Deca, koja su sada sada uzrasta od 11 do 16 godina, trajno su zbrinuta u socijalnoj ustanovi u gradu Namur. Advokat ovog monstruoznog para rekao da je roditeljima žao zbog sve ga što su uradili i da je sudu predao pismo izvinjenja roditelja za njihovu decu.
Roditelji bi mogli da dobiju desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog nehumanog ponašanja.

http://www.kurir-info.rs/zversko-mu...-bicevali-i-urinirali-im-u-usta-clanak-822815

Sta Vi mislite?

Umobolnost...
Nisu oni za zatvor,a ako bi ih eventualno i zatvarao,
To bi bio neki zatvor u Turskoj,Kolumbiji ili nekoj Africhkoj zemlji...
Pa da vide shta je lepota poroka! :evil:

Ne mozemo logikom normalne licnosti objasniti e, sta to natera ljude da se ovako umobolno ponasaju
Natera ih bolest
Zato i jeste bolest, sto nije normalno stanje i ponasanje za ljudsko bice

valjda neko mora tako
ali takvi slucajevi su u stvari retki u odnosu na sve ljude i roditelje
a zasto bas neko bude taj... nadam se da necu biti taj neko
je l ovo pogresan odgovor sta ce sad biti

Ne baš ovako brutalnih primera ima jako puno u svim gradovima, roditelji tuku decu ili se međusobno tuku u prisustvu dece. Velika većina ljudi pojma nema šta se dešava u stanu pored njihovog.

ali znas sta je bilo npr s onim nasima u kanadi
mislim ok i vesti su mozda ovakve i onakve ali ajde svi ti dogadjaji mogu da postoje

Ne znam to za Kanadu ali hteo sam reći da većina smatra da nije normalno udarati supružnika/decu na dnevnoj bazi. Problem je što toga zapravo ima jako puno da mi ne znamo a da se dešava u vratima pored tvojih.

Back