Sta nam se to svidja?

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Postavicu direktno pitanje, a zatim obrazlozenje.

Sta nam se to svidja kod naseg partnera izgled ili karakter? Sta nas to privlaci? Da li biste bili sa nekim ko vam fizicki nije privlacan, ali je kvalitetan covek? Ili obrnuto?

Ja sam trenutno u velikoj frci. Moja drugarica Bina je uzela odmor, zbog Pashe, tako da me ne obavestava sta se desava sa mojim bisim deckom. Morala sam da je pozovem, a ona je pravila rostilj, sto me je iznerviralo, posto sma ja veganka, a ne znam od kada se ona to izvitoperila i pocela da jede meso, kada smo bile obe vegetarijanke i skupljale smo slicice zivotinja zajedno. Stvarno mi to nije jasno.
Morala sam da je pozovem i onda mi je ona pocela da drobi neke gluposti. Izmedju ostalog, ono sto me je malo trglo je bilo to sto je rekla: "Sta to on ima? Zasto je on tako poseban? On je ozenjen. Radi kao neki konobarcic za neku polusmesnu platu. Kada odu kod prijatelja jedino kako zna da ih zabavi je da skuva nesto. Nije duhovit, a stalno se kezi. Zena ga stalno ponizava, jer nije preterano inetligentan. A sama si videla da i nema neki karakter kada nije bio uz tebe. I pored toga, nije cist, kada je bio u vezi sa devojcom od 12 godina." Iako mislim da je Bina ljubomorna na nasu vezu. Ona mi je najbolja drugarica. Ja sam joj rekla da je sladak, a ona mi je rekla: "Sta ti imas od toga sto je sladak, u buducnosti? Sta on ima osim toga sto je sladak, a ja ne mislim da je sladak."
Ja sam se bas duboko zapitala to. Stvarno, on ce jednog dana postati neki deda, meni se on svidja samo zato sto je sladak, mada i sada pokazuje neke naznake starenja. I to sto je rekla za njega je istina. On i nije nesto preterano duhovit. Ipak, ima neke naocare, bas su dobre, da ne kazem kako se to prostacki kaze. :heart:

Чек бре, ел то твој партнер ил не? Кажеш ожењен, а овамо причаш како је сВадак и питаш нас шта нам се то свиџа код партнера.

Не знам шта ми се свиџа. Мора бити и лепа и паметна, да не пуши, да не пије, да је бринета, косе до рамена, да има плаве очи и малецни младеж на десном образу, да су јој јагодичне кости на лицу изражене, да није дебела, да није мршава, да има 173 центи тачно, да хоће да ми роди, да ме слуша, да зна да кува, да има нежни гласић и тако.

Чек бре, ел то твој партнер ил не? Кажеш ожењен, а овамо причаш како је сВадак и питаш нас шта нам се то свиџа код партнера.

Не знам шта ми се свиџа. Мора бити и лепа и паметна, да не пуши, да не пије, да је бринета, косе до рамена, да има плаве очи и малецни младеж на десном образу, да су јој јагодичне кости на лицу изражене, да није дебела, да није мршава, да има 173 центи тачно, да хоће да ми роди, да ме слуша, да зна да кува, да има нежни гласић и тако.

Hmm.... puh - 13 ispunjavam , 3 ne ispunjavam...+ 1 cm viska :lol:

P.S.- ako ne opisujes jednu konkretnu zenu - nije ti lako :aha:

Hmm.... puh - 13 ispunjavam , 3 ne ispunjavam...+ 1 cm viska :lol:

P.S.- ako ne opisujes jednu konkretnu zenu - nije ti lako :aha:

Ова конкретна жена не постоји :lol: Реч је о неком идеалном моделу, коме жене треба да теже. Само што сам ово набацао како ми је падало на памет, такорећи излупетао сам се.

Moj verenik mi se svidja i fizicki, i po karakteru. Dobro vise fizicki. Taj ozenjen je moj bivsi decko, a moja drugarica Bina kaze da mi nismi jedno za drugo iz vise razloga, a najbolje je od svega, kada je pitam sta to nama fali ona mi ne da konkretan odgovor, nego kaze da razmislim. I mnogi drugi to kazu za njega. Da razmislim. Razmislila sam i ne znam u cemu je problem.:heart:

Privlaci me prvenstveno energija. Potrebna je neka vrsta prepoznavanja.
Da bi mi se svideo treba da u sebi nosi autoritet a bez potrebe za agresivnoscu. Svidja mi se kombinacija smernosti i samopouzdanja. Glas. Da neki odgovor i precuti, a u izreceno da ne sumnjam. Da se uz njega osecam ususkano. Ukus. Da mu i sutradan osecam miris. Da se uvek nasmejem kada pomislim na njega. I da mislim cesto... :)

Privlaci me prvenstveno energija. Potrebna je neka vrsta prepoznavanja.
Da bi mi se svideo treba da u sebi nosi autoritet a bez potrebe za agresivnoscu. Svidja mi se kombinacija smernosti i samopouzdanja. Glas. Da neki odgovor i precuti, a u izreceno da ne sumnjam. Da se uz njega osecam ususkano. Ukus. Da mu i sutradan osecam miris. Da se uvek nasmejem kada pomislim na njega. I da mislim cesto... :)

Bas si lepo to rekla. Na primer, ja kada sam bila sa mojim bivsim deckom sam se uvek radovala kada ga vidim. On je stalno ispaljivao neke glupe fore, a ja sam samo gledala koliko je sladak. Ipak, mi smo bili najbolji drugovi.:heart:

Mislim da su ljudi sa nekim zbog nekih zajedničkih interesa-interesovanja. Sve počinje od toga dal je neko dobar čovek, a fizički izgled i nije toliko bitan npr ako ta osoba voli da se svadja, tera po svom (da je ona uvek upravu).
Simpatije na osnovu fizičkog izgleda su jedna stvar, a biti sa nekim družiti se, deliti život, zavisi od gore pomenutih stvari

Volim mentalne lavirinte u muškarcu, ako me privuče svojim umom snažno fizički izgled postaje skoro nebitan, nećemo preterivati, ali dovoljno je da bude simpatična pojava, više volim neke drage face nego grube mačo.

:heart: Sta nam se to svidja kod naseg partnera izgled ili karakter? Sta nas to privlaci? Da li biste bili sa nekim ko vam fizicki nije privlacan, ali je kvalitetan covek? Ili obrnuto?

Najvise mi se svidja kad je pobozan :flert:

Skroman,umeren,porodican,voli decu,pouzdan i voli da se mazi :D

Mrzelo me da nabrajam pa sam kopirao ono sa cim se slazem :lol:

Pink:
Sta da radimo mi ateisti koji ispunjavamo navedene uslove?

Sta da radimo mi ateisti koji ispunjavamo navedene uslove?

Nisi se meni obratio, ali ipak cu reci svoje misljenje, jer je to opis mog idealnog decka. Ako je ateista - cao! Ne moze!

Upravo tako.

Upravo sam prosla nedelje odbila da izadjem na dejt sa jednim ovde forumashem koji je izgleda zdrti ateista :mrgreen:

Sve sam mu otvorenorekla -sa ne-vernikom ne bi izasla ni na taj prvi dejt :aha:

Poslednja izmena:

Back