Sta nam rade sa zivotima?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.501
Dokle ce cene da rastu / ovo je stvarno otislo u potpuno promasenom smeru.
Nema smisla / kupila sam nesto potrebno hvala onima Gore da mogu/ pare su otisle kao nista.
Nije do para vec do toga koliko cega je pre moglo da se kupi za njih koliko cega sada.
Jos nas 😱 ovakvim naslovima :

https://rs.n1info.com/biznis/gosti-...k-inflacije-do-kraja-godine-lose-cemo-ziveti/

Imali smo od osamdesetih do devedesetih ogranicenja / nestasice od devedesete do devedeset pete gde je devedeset trece bilo najteze ( glad ) .Stalno pricaju o ovome / uvek nije imalo to nije nista novo / cemu toliko 😱😱😱 ?

Verujem da je vestacki izazvano te je zato naslov ovakav / kada se pogleda koliko para su zaradili oni koji ih imaju previse za ove jos malo dve godine to su nezamislivi brojevi.

Vidi, bolje da te malo i zaboli džep, nego da te boli mozak zbog Npr. reči kako je u Srebrenici bilo genocida, kako treba Rusiji da uvedemo sankcije ili kako treba da se izvijnjavamo i kurti i murti za nešto što nismo ni uradili, već je to bio deo njihove ratne ili neprijateljske propagande.
Mislim da ima i dobre opozicije, ali se čak i da nekim čudom pobede ti "normalni" ne bi ništa promenilo.
Mene je lično Šapić ulaskom u vlast razočarao(iako nisam glasao za njega), a ne bi me iznenadilo da u nekoj novoj vladi bude još takvih slučajeva "normalne opozicije "

@forlorn @ružislav @Lorelajn @faraonn @Indigo3 @Manga Hilux @Soradze @Enessa @RužnaKoLopov @bmaxa @ Smeker

Kako ovo izdrzati / da li se molite / idete u park da prosetate / odmorite negde u centru vaseg mesta / kako se resavate da vas do bolesti ne dovede ova tenzija?
nije kao da imamo opciju...veca inflacija, smanjen zivotni standard je za ocekivati...a tek smo negde na pocetku...procenjujem da ce od druge polovine godine biti mnogo teze...cene goriva, energenata ce biti skuplje, sve ce biti skuplje, opet ce mnoge firme imati velike probleme pa i radnici koji nece imati posla...cena hrane ce biti jos veca...kao sto je vec veca...
ne znam sta bih ti rekla iskreno...jos se trenutno ne traumiram niti spremam...ali valja razmisljati mozda sta ukoliko i ako...

@forlorn @ružislav @Lorelajn @faraonn @Indigo3 @Manga Hilux @Soradze @Enessa @RužnaKoLopov @bmaxa @ Smeker

Kako ovo izdrzati / da li se molite / idete u park da prosetate / odmorite negde u centru vaseg mesta / kako se resavate da vas do bolesti ne dovede ova tenzija?

Pa kako izdržati
Odavno sam naučila da se neću nervirati o stvarima koje nemogu da promijenim
Kako mi se nametne tako pokušavam resavati u svemu tome me ohrabruje činjenica da nisam jedina dakle nije meni samo tako kako jeste već milionima drugima takodje

Sve je to plakanje na visokom nivou kad uzmem u obzir da ima osoba koji se uz sve to bore sa mnogo gorim stvarima recimo bolest i teška ekonomska nemaština

Družim se sa meni dragim osobama, provodim vremena u prirodi kad god mogu i radujem se malim stvarima, realno radujem se kad vidim da je maslačak brobiji asfalt

Živi i radi kako misliš da je najbolje

Back