gost 286428 Domaćin Poruka 4.541 19.05.2014. u 12:24 - Šta nakon sex-a ? #52 Vaske: Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ? Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog Kliknite za proširenje... Nakon sexa se kao i svaki normalan covek obrisem o zavesu
Vaske: Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ? Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog Kliknite za proširenje... Nakon sexa se kao i svaki normalan covek obrisem o zavesu
Avenija Aktivan član Poruka 1.127 19.05.2014. u 19:00 - Šta nakon sex-a ? #53 Leon01: moguce da nisi shvatila poentu al sigurno ces mi objasniti u cemu je Kliknite za proširenje... Sve je moguce a uvek sam spremna da objasnim
Leon01: moguce da nisi shvatila poentu al sigurno ces mi objasniti u cemu je Kliknite za proširenje... Sve je moguce a uvek sam spremna da objasnim
G gost 287528 Elita Poruka 20.347 19.05.2014. u 23:40 - Šta nakon sex-a ? #54 Sebastian2: Nakon sexa se kao i svaki normalan covek obrisem o zavesu Kliknite za proširenje... A, ko nema zavese, da l su ok venecijaneri?
Sebastian2: Nakon sexa se kao i svaki normalan covek obrisem o zavesu Kliknite za proširenje... A, ko nema zavese, da l su ok venecijaneri?
gost 286428 Domaćin Poruka 4.541 20.05.2014. u 07:36 - Šta nakon sex-a ? #55 AlterEgona: A, ko nema zavese, da l su ok venecijaneri? Kliknite za proširenje... Njih izbegavam u poslednje vreme,elasticni su i postoji opasnost da se polomi staklo Dobra stara zavesa,30-tak cm udaljena od prozora+ako je jaka garnisla bez problema amortizuju udarac Pogledajte prilog 330115
AlterEgona: A, ko nema zavese, da l su ok venecijaneri? Kliknite za proširenje... Njih izbegavam u poslednje vreme,elasticni su i postoji opasnost da se polomi staklo Dobra stara zavesa,30-tak cm udaljena od prozora+ako je jaka garnisla bez problema amortizuju udarac Pogledajte prilog 330115
Leon01 Buduća legenda Poruka 48.570 20.05.2014. u 09:45 - Šta nakon sex-a ? #56 Avenija: Sve je moguce a uvek sam spremna da objasnim Kliknite za proširenje... pa vidim, fala na objasnjenju
Avenija: Sve je moguce a uvek sam spremna da objasnim Kliknite za proširenje... pa vidim, fala na objasnjenju
G gost 351128 Domaćin Poruka 4.973 20.05.2014. u 21:52 - Šta nakon sex-a ? #57 Vaske: Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ? Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog Kliknite za proširenje... e vidiš zato sam ja presto da se seksam, ne znam šta bi radio posle
Vaske: Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ? Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog Kliknite za proširenje... e vidiš zato sam ja presto da se seksam, ne znam šta bi radio posle
Gospodin Darsi Veoma poznat Poruka 14.094 20.05.2014. u 21:56 - Šta nakon sex-a ? #58 Sve, samo ne cigareta. Da unisti onaj divni miris upravo okoncanog seksa.