Šta nakon sex-a ?

Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ?

Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog :D

pošto sam ja ograničenih seksualnih mogućnosti (čitaj ne mogu pet sati ko vi), nakon seksa obavezno cigareta...nikakvi nastavci, druge epizode, ponovno vraćanje u kreveti i sl :/
predlog - ako možeš vrati joj (mu) se po još :per: a ako ne možeš kao ja, onda šta me briga šta ćeš posle seksa

auuu svi se heftaju 5 puta za redom :)
ala lazete hahahaha:mrgreen:
ja sam to radila kao malo mladja ko da mi je poslednji dan zivota drz ne daj,tada smo se ljubav i ja dohvatjali kao napaljenje veverice satima,samo cigar i tus izmedju.
sada sexitj pa kafica u krevet za mene...a ja sve za njega onako zadovoljna. cvrkucem,hoces ovo hoces ono...posle podne mozemo opet.

]auuu svi se heftaju 5 puta za redom :)
ala lazete hahahaha:mrgreen:[/B]
ja sam to radila kao malo mladja ko da mi je poslednji dan zivota drz ne daj,tada smo se ljubav i ja dohvatjali kao napaljenje veverice satima,samo cigar i tus izmedju.
sada sexitj pa kafica u krevet za mene...a ja sve za njega onako zadovoljna. cvrkucem,hoces ovo hoces ono...posle podne mozemo opet.
el viš ti to :/ hiperpotentni ljudi
mukami...

Da li možda ko u filmovima zapalite cigaru, ili pauza pa Jovo nanovo ?

Mislim da bi ovo čak mogla biti i duhovita tema. Šta nakon sexa ? Daj te neki predlog :D

muka mi kad neko uvek spominje filmove
seksa je i cigara bilo pre holivuda tako da dapacem

- - - - - - - - - -

Polu san pa onda opet isto i tako do jutra :)

sto bi rekla paranormalna a kad je to zadnji put bilo :lol:

Back