sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Mislim da je previse golotinje svuda oko nas. Sta najvise volite da vidite na zeni da obuce ( sta Vam onako najvise budi mastu)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je previse golotinje svuda oko nas. Sta najvise volite da vidite na zeni da obuce ( sta Vam onako najvise budi mastu)?
Mnogo je mršava.Žena koja iz nekih razloga želi da umre od gladi ne može da bude privlačna.Ovo je seksi baš, zakopčanost do grla i strogoća koja prati liniju tela i daje nagoveštaj, savršeno. 2u1, (bez kapice).
![]()
Mnogo je mršava.Žena koja iz nekih razloga želi da umre od gladi ne može da bude privlačna.
Pa dobro, je li ovo muški pdf ili tvoj?Nebitna je konkretno ona već sam sliku stavila jer ova haljina dobro oslikava taj stil: da i zakopčanost do grla ako prati liniju telu jeste baš seksi ali na prefinjen način.
I po meni bolje da je sočnija a ne ovako koščata. : ))
Ovo je seksi baš, zakopčanost do grla i strogoća koja prati liniju tela i daje nagoveštaj, savršeno. 2u1, (bez kapice).
![]()
jesi ti bese lez?Ovo je seksi baš, zakopčanost do grla i strogoća koja prati liniju tela i daje nagoveštaj, savršeno. 2u1, (bez kapice).
![]()
Žene su različite, ne čini svaku ista garderoba sexy.
jesi ti bese lez?
![]()
![]()
Izvini brate, nemoj misliti da te hejtujem ili nesto tako, ali evo vec n-ta tvoja do te mere infantilna tema da se ja svaki put upisam od smeha, tacno cu pomisliti da me zeza prostata.
Ne mogu uopste da stvorim neku predstavu o tebi, jedino drzim da zajebavas ovaj forumski narod, mislim da si ozbiljno musko ili zensko ne bi ti sve te trivijalne stvari padale na pamet. Doduse toliko si opsednut/-a zenskom odecom da postoji mogucnost da si neki modni kreator, snajder, vlasnik butika, sekond hend radnje, pijacne tezge sa krpicama...
![]()