0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Samo ti njemu dobro popusi, i nemas zime...
Zna žena..sve 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti njemu dobro popusi, i nemas zime...

Dali muskarce vise pale devojke koje imaju lepe duge noge, dobru zadnjicu,dobar struk, ravan stomak a " male grudi". Ili one sa prosecnim izgledom a "velikim grudima"
iskljucivo ih pale zgodne lepotice, utegnute u kavalijev model za leto 2015/16......

pale ih debele guzice koje su 24/7 na netu pitajuci se shta ih pali..
Ја од жене тражим СВЕ, притом инетелект и духовност имају предност пред савременим стандардима лепоте...

Dali muskarce vise pale devojke koje imaju lepe duge noge, dobru zadnjicu,dobar struk, ravan stomak a " male grudi". Ili one sa prosecnim izgledom a "velikim grudima"
Uglavnom mastaju i d.rkaju na velike sise..a vole i pale se na nesto sasvim tretje..i sami to znaju,...
Devojke koje imaju lepe duge noge, dobru malu zadnjicu,dobar struk, ravan stomak a velike grudi.

sa svim se slazem ,sem male zadnjice..mora da je kao u crnkinja i da ima manje grudi

Skromnost ti je jaca strana, vidim ja
Devojke koje imaju lepe duge noge, dobru malu zadnjicu,dobar struk, ravan stomak a velike grudi.

(ovo je sala naravno)
 (ovo je sala naravno)-moderatora[/Biskljucivo sexappeal,a odgovori tipa..sise,dupe,ovo ili ono,zapravo su odgovori nesrecnih masturbatora

To se odnosilo na klonove..i tvoje omiljene cini mi seBrate, al' ti nisi u pravu...
Tvoje drustvo u glavi je izrazito zabavno i glasno tako da tebi drustvo nije bitno. Mozes mesecima biti sama, a da to ne primetis.
 Ovo mi grozno zvuci.
 Ovo mi grozno zvuci.