Incognito:Sta mene odbija od devojaka je neiskrenost, izvestacenost i sl. psihicke osobine... Od fizickih, jedino me odbija 5kg sminke na licu...
Dusho, da nisam zauzeta... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Sta mene odbija od devojaka je neiskrenost, izvestacenost i sl. psihicke osobine... Od fizickih, jedino me odbija 5kg sminke na licu...
leiasw:Incognito:Sta mene odbija od devojaka je neiskrenost, izvestacenost i sl. psihicke osobine... Od fizickih, jedino me odbija 5kg sminke na licu...
Incognito:leiasw:Incognito:Sta mene odbija od devojaka je neiskrenost, izvestacenost i sl. psihicke osobine... Od fizickih, jedino me odbija 5kg sminke na licu...
To de lako da resiti... ubicemo Guardiana k'o zeca...![]()
![]()
![]()
(ma ne slusajte mene, ja sad imam vrlo malo krvi u mom alkoholnom sisemu))
da mora da si napucana u versace pa su se bojali da pridju mozda pijes viski a on nema da ti ga plati a da ti kaze nema para blamIncognito:Pa da se meni dopadne, ja bih prisao... To tako ide...
Sta mene odbija od devojaka je neiskrenost, izvestacenost i sl. psihicke osobine... Od fizickih, jedino me odbija 5kg sminke na licu...
:wink:cpku:...kada nije zena, vec izgleda (a pre svega ponasa se) kao da je vodja navijaca: gruba, tvrdoglava, nerazumna, inatdzija, istripovana... suvise neobavezno obucena, kratke kose, jednom recju lose odrzavana...
Muskarce obicno odbija kada vide strong personality jer se tada osecaju inferiorno. Plase se odbijanja sto je normalno. Ali ako kazes da je simpaticna i otvorena za zezanje, stvarno ne vidim nikakav problem u njoj.zomayu:zamislite devojku koja je simpaticna,lepa,ukusno obucena,stoji u klubu,dobro se zeza sa ortakinjama....ali!...niko joj ne prilazi...niko se ne raspituje...
cpku:...kada nije zena, vec izgleda (a pre svega ponasa se) kao da je vodja navijaca: gruba, tvrdoglava, nerazumna, inatdzija, istripovana... suvise neobavezno obucena, kratke kose, jednom recju lose odrzavana...
zomayu:zamislite devojku koja je simpaticna,lepa,ukusno obucena,stoji u klubu,dobro se zeza sa ortakinjama....ali!...niko joj ne prilazi...niko se ne raspituje...
zamislite devojku koja je simpaticna,lepa,ukusno obucena,stoji u klubu,dobro se zeza sa ortakinjama....ali!...niko joj ne prilazi...niko se ne raspituje...
zamislite devojku koja je simpaticna,lepa,ukusno obucena,stoji u klubu,dobro se zeza sa ortakinjama....ali!...niko joj ne prilazi...niko se ne raspituje...