Speak The Name
Obećava
- Poruka
- 71
Evo mene mnogo nervira sto ste sve mnogo dosadne, i sto drzite nos visoko u vazduhu kao da ste some kind of royalty. Takodje me nervira to sto ako imate sise i picku mislite da vladate svetom. I sto se sve tripujete da ste opasne, napucane, nezavisne ribetine. I da mozete da budete solo. A onda uhvatite najblizeg MUSKOG druga i jaucete mu na ramenu kako vam je tesko sto vas taj i taj tip ne primecuje ( A onda se cak i povatate sa tim istim drugom, cisto da bi sebi podigle ego ). I onda kada taj drug pomeri drvlje i kamenje da sazna nesto o tom liku i da jos nabavi njegov broj telefona vi nemate MUDA da bar iscimate tog istog lika. A onda imate hrabrosti da kazete nesto ovako
A cak i kada vam lik pridje ( niko ne zna kojim cudom, sem vaseg ludog, poremecenog, napacenog i retardiranog druga ) vi se pravite da ste ekstra teske za dobiti, ekstra ribe i naravno SVE ste nevine.
Eto to mene nervira.
( ne odnosi se direktno na Kasperku ). A onda se okrenem oko sebe i vidim parole u rukama zena sa natpisom "JEDNAKOST POLOVA".Nervira me izuzetno kada mushkraci samo gledaju a ne skupe petlje ni da te pozdrave, kamoli neshto vishe
A cak i kada vam lik pridje ( niko ne zna kojim cudom, sem vaseg ludog, poremecenog, napacenog i retardiranog druga ) vi se pravite da ste ekstra teske za dobiti, ekstra ribe i naravno SVE ste nevine.
Eto to mene nervira.