CasperW
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Nervira me izuzetno kada mushkraci samo gledaju a ne skupe petlje ni da te pozdrave, kamoli neshto vishe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nervira me izuzetno kada mushkraci samo gledaju a ne skupe petlje ni da te pozdrave, kamoli neshto vishe![]()
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja mislim da se ovde pita sta muskarce nervira kod zena a ne obratnoa gledaju jer imaju oke i merkaju zrtvicu
ili zele da hipnotisu
![]()
Hahaha.... S'pogledom na te??? (mala shala).
Loshmi, znash da ta varjanta dolazi u obzir samo sa Japancem(ali pssssssssst)
Hvalaod kad ja ovde nisam bila....koji je ovaj biciklista??
@ivan015
dobar ti avatar...
Pa ja malo promenila pravilo temeHahaha. A od gledanja nishta nema
![]()
ajoj ljudi koliko pisete..pih..kad cu ja ovo procitqati...
od kad ja ovde nisam bila....koji je ovaj biciklista??
@ivan015
dobar ti avatar...
Auuu, pa kako mi je promakao ovaj post??? Ovo je neki nov momenat, bolje da drzim jezik za zubima....![]()
loooooooooooool izgleda ti sretnes sve neke stidne tipove ovako kao ja pa se mucenici uplase tvoje zgodnosti pa ostanu bez teme![]()
Ma ko je bre zgodan? JA??? Hahaha - ovo je crnjak pravi.
za moj ukus si zgodna,bas posmatram neku juce u gradu avion joj moze proleteti izmedju nogu,nigde butina ni gguzice a dzora se otegla skoro do kolenaodmah sam pomislio e ova je za biciklistu
on voli takve
.A ti si bre riba i nemoj vise da te cujem da tako pricas o svom izgledu generacijo.
![]()
heheheheheheeeeeeee dali ti znas koliko bi ti devojaka zavideloMa ko je bre zgodan? JA??? Hahaha - ovo je crnjak pravi.
heheheheheheeeeeeee dali ti znas koliko bi ti devojaka zavideloali ako ti kazes onda mora biti malo istine
nego da mi organizujemo sudiju pa nek on odlucuje ko i sta
![]()
E ne znam kolikobi mi devojaka zavidilo, jer ja prva nisam zavidna, pa... Kako god...nemoj sudiju molim te! Odmah mi se cini da sam ucinila neki prekrshaj![]()