Šta mulja Aleksandra Janković iz Nove Srbije

pa njen zdravstvani karton nemam , al je to ocigledno i vidi se iz aviona da nije bas normalna , a sad dal sam u dlaku pogodio dijagnozu to je manje bitno
Е па видиш и такви како си их ти окарактерисао боље виде и даље него ли они који су за сепаристички статут који је само један од фаза које су осмишљене у главама ван Србије. Е онда можеш да замислиш кави су ти који су за сепаратистички статут ?

nadam se da sa su ti dani kad su svi Srbi plakali prosli sa odlaskom Vodje sa vlasti, vise plakanja tesko da moze da bude.
Срби нису имали Вођу попут Немачке која је сада у ЕУ већ Вожда, тако да су тој титули склоне западне европске земље где је понико највеће зло на свету, а то су нацизам и комунизам, а и овај глобализам је исти покушај само друго паковање. ;)

Dotična je danas, u toku svog izlaganja, više puta pozvala narod da se okupi na platou ispred Skupštine, kako bi, po njenim rečima ''ukorili'' poslanike ako izglasaju ''separatistički'' Statut.
Sad, da li ona poziva narod na nevini skup podrške ili iskazivanja neslaganja sa politikom države Srbije, ili je dobila ekskluzivne informacije da su mlađahnim borcima za srbstvo potrebne nove patike?

Ja sam nacuo da sa studentima ce da bude nesto plus radnici ce da se okupe mnogi itd...i da pada vlast. Kazu bice vesanja po banderama.

Срби нису имали Вођу попут Немачке која је сада у ЕУ већ Вожда, тако да су тој титули склоне западне европске земље где је понико највеће зло на свету, а то су нацизам и комунизам, а и овај глобализам је исти покушај само друго паковање. ;)

i kolonijalizam :)

Back