sta mislite

Ma kakvi poljupci u obraz...ko josh nema fleshbekove iz detinjstva..."poljubi baku,poljubi baku",a ona skinula protezu koja shklopotje sa strane i krezubi osmeh koji prodire ka tvom licu...fuj.

E ovo je prava tema za ono sto mi se dogodilo pre neki dan .. dakle, nema mesta na licu gde me nije poljubio, ochi, obrve, nos, obrazi, usne, uglovi usana, chelo, brada .. i nije to lose da kod njega nije trajalo predugo i to dok smo se 'oprastali' pre odlaska, kao da me vidi zadnji put. Doslo mi je da mu kazem - aman, bre, nemoj da mi slutish ..

Inace, desava se da naletim na tako jako ljubljive likove, pa nema gde ne ljube, od prstiju na nogama, do pazushne jame, prepona, ispod sise (neko vec to reche) iza ushiju, ispod kose, po ledjima, ... sve ja to volim i rado se dajem :)

E ovo je prava tema za ono sto mi se dogodilo pre neki dan .. dakle, nema mesta na licu gde me nije poljubio, ochi, obrve, nos, obrazi, usne, uglovi usana, chelo, brada .. i nije to lose da kod njega nije trajalo predugo i to dok smo se 'oprastali' pre odlaska, kao da me vidi zadnji put. Doslo mi je da mu kazem - aman, bre, nemoj da mi slutish ..

Inace, desava se da naletim na tako jako ljubljive likove, pa nema gde ne ljube, od prstiju na nogama, do pazushne jame, prepona, ispod sise (neko vec to reche) iza ushiju, ispod kose, po ledjima, ... sve ja to volim i rado se dajem :)

*****!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (;))

o poljupcu u obraz? :D zar to nije preslatko? ja obozavam kad me decko poljubi u obraz ili u celo. nema mi vece prisnosti od toga. a vi? gde sve volite da vas ljube ili da ljubite? molim vas, bez perverznih odgovora:P. ovo je jedna rafinirana tema:P

evo ti jedan sofisticirani odgovor:volim kad me poljube u penis(al stvarno)8-)

Rado se dajes jer retko imas prilike:lol:

Salim se, tako i treba zene trebaju dati uvek muskom ono sto mu pripada, a to je pi,ca

Back