- Poruka
- 42.275
Šta mislite, zašto se ljudi danas sve češće razvode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal se stvarno češće razvode?
Kako kad se najviše razvode u najbogatijim zemljama. Logičniji odgovor je - višak novca, jer žene nisu finansijski zavisne.nedostatak novca
Maltene bih se složio...Brak je za sadiste i mazohiste.
Da to je prava stvar, ti obavljaj duznost muza,a drugi bez obaveze nek ti je*e zenu.Po meni svaki muskarac koji moze da predje preko zenske prevare je pi*ka od covekaUvek je bilo i varanja i manjka para ali je drustvo drugacije gledalo na razvedene ljude pa su ljudi ostajali zajedno bez obzira na probleme. Valjda je tada razvod bio krajnja opcija i redja nego sada...
Mada sada kada pogledam generaciju mojih roditelja...Sve te ljubavnice, ljubavnici dodju i prodju...pare dodju, prodju pa opet dodju...problemi dodju i prodju ali kada dodju ljudi u neke godine 65+ mislim da su srecni sto se nisu razveli.
kod nas vecinom muzevi varaju...u mojoj okolini blizoj i daljoj...od 10 razvoda 10 je muz nasao ljubavnicu ne zena ljubavnikaDa to je prava stvar, ti obavljaj duznost muza,a drugi bez obaveze nek ti je*e zenu.Po meni svaki muskarac koji moze da predje preko zenske prevare je pi*ka od coveka
Zato sto znaju sta zele od zivota i ne interesuje ih vise misljenje okoline tj nije ih sramota
Evo skoro sam pricao sa jednim drugarom on kaze da vise voli da vara svoju zenu sa udatom zenom nego sa slobodnom, zasto? pa zato sto slobodna zena nece da mu da ono sto hoce bez ikakve obaveze prema njoj,dok udata ima muza i on nema nikakvu obavezu prema njoj.kod nas vecinom muzevi varaju...u mojoj okolini blizoj i daljoj...od 10 razvoda 10 je muz nasao ljubavnicu ne zena ljubavnika
Samsonight jel ti mislis da ljudi danas i veruju u Boga uopste?Prisustvovala sam sceni gde dete dolazi iz zakonom predviđenog termina kada mogu otac i dete da se viđaju, a dete iz ljubavi prema ocu, babi, tj. majci svoje majke pišti u lice: "Ti si za sve OVO kriva, veštice jedna! Mrzim te!"
Dete je slušalo nešto i zaključilo da je baba kriva za to što se ono seljaka od oca do majke, i što oni nisu zajedno.
Za đavola, deci kad se sastanemo čitam bajke, ili ih gledamo u crtanom formatu i komentarišemo, pa kad god se pomene "grozna veštica", to dete me pita da li je njegova baba upravo takva jedna grozna veštica.
Ne ide mi u glavu da savremeni ljudi i dalje upadaju u zamke od ko zna kad, ne okreću se nikako bračnim savetnicima, psiholozima i izopštavanju iz okruženja gde im zajednički život vrlo lako propada.
Hajde da se razvode samo jer se nekom neko drugi svideo, i ne vide se više sa tom svojom odabranom osobom, nego dozvoljavaju da im se ruši brak tako što uvažavaju sve što dežurne budale govore i rade...
Ne znam, razvod jeste bio ukor ranije, pa te ljudi stiže čitava društvena stigma i jednostavno si na sebe nalepio feler za sva vremena time što si se razveLA više nego razveO...
Danas je lako staviti tačku čak i na nešto što je praktično dar od Boga uopšte uspostaviti.
Kod nas je to i status simbol.kod nas vecinom muzevi varaju...u mojoj okolini blizoj i daljoj...od 10 razvoda 10 je muz nasao ljubavnicu ne zena ljubavnika