Šta mislite šta vas čini frajerom ?

Ljuba82:
Нисам те баш најбоље разумео. Вероватно свако кад воли нешто да ради...мисли да је то супер. Нпр. ако ја рецимо волим да слушам Janis Joplin...мени је то супер, а то значи да ћу бити фрајер 0% у очима оних који слушају Цецу...значи за 90% људи.

Поента је да смо сви ми толико индивидуални, да би могао да постоји калуп фрајера. Зато је најбоље бити оно што јеси...а наравно радити на себи, исправљати мане, али не негирати себе, јурити нешто што није део тебе. Мислим...ако јеси шмекер...исплива то из тебе пре или касније...ти то осећаш, и осећаш да други осећају, а ако ниси, па се очајнички трудиш да будеш нешто друго...губиш себе.
Da,da i da. Šta je Šmeker? Zar to nije fraza kao i frajer?

Dobro devojke, šta je onda po vama biti frajer?

g-rock:
e ovo me vec podseca na pesmu cramps-a> bikini girls with machine guns:shock:

i been a drag racer on LSD,
and i rode bare-assed on top of the shpinx,
i even had a gorilla on the slopes of kismet,
and man, that was fun for a while you bet but...
[chorus:] bikini girls with machine guns,
bikini girls with machine guns,
that stuff will kill ya, it's loaded with fun,
bikini girls with machine guns well i savored many foriegn kinds of delicacies,
intoxicated til i can't tell what the hell i could see,
had all the violence and liquor within close reach,
but all bars, pills and threeways lead me back to the beach and...
now they say that virtue is it's own reward,
but when that surf comes in i'm gunna get my board,
got my own ideas about the righteous kick,
you can keep the rewards,
i'd just as soon stay sick...

:twisted:znaci slusajte cramps i bicete frajeri:twisted:
Au brate, da ti prevedeš ovo, i nadam se da nisi iz ove pesme?

dzordzV76:
Mane, da to treba ispravljati i netreba ih negovati, jer su mane. Onaj koji zna da ima manu i da ne mrda ku...m, je bolid prvo za sebe pa onda za druge. Mi naj lakše menjamo , ili bi da menjamo, druge, ali sebe teško vidimo. Mana je slabost! Svakako nemožemo da izmenimo sve, ali bar nešto da izmenimo, a ostatak da pokušamo. Mane jesu sastavni deo nas, ali su nametnut izazov, nešto š čim treba živeti i anulirati, umanjiti ili držati pod kontrolom.
Sama reč kaže Ma ne.

A sta je covek bez mana? Robot, mozda?
Covek bez mane, i kad bi postojao, bio bi ubitacno dosadan.
Mnoge ljude volim zbog njihovih mana.
Vazno je da se covek razvija, a to moze i sa "greskama" u svojoj licnosti ili karakteru.
Naravno, ovo ne treba shvatati bukvalno, ako je neko alkos, on treba da se leci. Pricam o manama koje nas cine osobenim.

uu...ja,ja vol ..pizza-meister šmekenzi bite ajne klajne majne ...uuu...mojne :lol: -
heh :P

kah..kah..khrm...

Dakle - frajer je onaj ko sve radi s lakoćom, i sa istovetnom nonšalancijom prihvata i moje i svoje mane (da ne bude zabune, preko vrlina i talenata pravi frajer neće olako preći! Naprotiv 8) ) :D
S frajerom sve može i sve je lako - preduslov je da ste slični i da se dopadate jedno drugome (ne mora seksualno, možei drugar da bude strava frajer)
a...od samouverenosti naravno kokama zastaje dah...bar ovim blagočestivim, nenaviklim na tako izvoran mega-narcizam :D
Vole, dakle, ženštine kad ZNATE šta radite.
A kad ne znate, pitate NAS, i eto 8)

LePiaf:
Ja umem da podignem jednu obrvu, onako... holivudski... a onda tim okom uputim pogled od kojeg spadaju gace.

E bash sam frajer!
ughhh frajeru 8)

"Bila je noc i strašna gužva oko mene
I kroz dim cigareta
Imala sam osjecaj da me netko gleda
Da sam necija meta
On je sjedio u sebe siguran
I u svoje mjesto
Takav pogled ispod obrva ne vidim cesto
Iz znatiželje sam zastala
Pamet se odmah s glavom rastala
Kao da je nikad nisam ni imala
Brak što ne valja
I više ne znam šta je bilo
Ni tko je svirao
Bez naloga na pretres vec me je dirao

Otada luda sam za njim
Pogledom vucijim.
Otada više nikoga ne vidim... pa ni sebe
Al' odbolovat cu te ja, s cašom tuge u rukama
I sa društvom koje i ne poznajem
Odbolovat cu te ja
Znaš kako cvrsto na nogama
Ali nikad pogled ispod obrva..."

Da li je to moje lice,
lepo za mnoge cice?
Il' moje oko sareno,
cas zuto, cas zeleno...
mangupsko. ;)
Da l' mistika oko mene neka,
ne stvarna i daleka?
Energija jaka?
Poljubac jedan
i nesvestica laka...
dolazi. :roll:

Mozda je to moja visina?
Vislji sam od planina.
Toliko me ima,
da sebe, dajem svima...
iskreno. :lol:
Mozda na krilima
moga glasa,
misao svaka?
Il' to je odelo,
krojeno za moje telo...
posebno... 8)

Mozda je moja vrlina
sto sam dusa,
a ne osobina
.

Sta me cini frajerom?
Sasvim opusteno mogu da kazem:
Duga kosa do struka,negovana,uredna.
Dugacki engleski zulufi kakve vise niko ne nosi.
Sjajna plava boja ociju.
Jako dugacki i lepi prsti.
Virtuoznost sviranja na gitari.
Govorim 5 jezika.
Fantasticna harizma koja se prosto oseti svuda oko mene.
Za razliku od drugih isfoliranih "frajera" ne gledam na zene kao na seksualni objekat nego ih posmatram kao bica koja su zaista vredna paznje.
Izuzetno posvecen svim stvarima koje me interesuju u zivotu.
I trazim Princezu,ne sasvim obicnu zenu.

The Oath.

Dont_Break_The_Oath:
Sta me cini frajerom?
Sasvim opusteno mogu da kazem:
Duga kosa do struka,negovana,uredna.
Dugacki engleski zulufi kakve vise niko ne nosi.
Sjajna plava boja ociju.
Jako dugacki i lepi prsti.
Virtuoznost sviranja na gitari.
Govorim 5 jezika.
Fantasticna harizma koja se prosto oseti svuda oko mene.
Za razliku od drugih isfoliranih "frajera" ne gledam na zene kao na seksualni objekat nego ih posmatram kao bica koja su zaista vredna paznje.
Izuzetno posvecen svim stvarima koje me interesuju u zivotu.
I trazim Princezu,ne sasvim obicnu zenu.

The Oath.

Cekam Dobru Vilu da me vrati u Princezu...pa cu ti se onda javiti... :lol:
A sada laku noc "...dugokosi...plavoki... frajeru.."...bundeva me ceka

ISPOVEST VATRENOG BORCA ZA RAVNOPRAVNOST POLOVA. NA CRNOGORSKI NAČIN...
Vatreni sam borac protiv muškog šovinizma.
Zastupnik sam ženskijeh interesa i pristalica ravnopravnosti polova.
Odnos prema ženama pokazujem prije svega u svojoj kući i prema svojoj ženi. Ne bih želio da pomislite kako se hvališem, pa ću navesti nekoliko istinitih primjera iz svog braka i života.
Naravno, ni kod mene nije sve idealno. Kao i u svakom braku, izmedu mene i moje žene ima sitnih nesuglasica. Ipak, sve uspijevamo da regulišemo sporazumno:
· Ako je bolesna, mogu da se okupam i sam.
· Ako završi sve poslove, može da štrika do mile volje.
· Ako sam pročita' novine, odmah sjutradan može da ih čita i ona, pod uslovom da ne komentariše to što pročita.
· Ako nijesam kod kuće, može da uključi radio ili TV čim počne jeftina struja.
· Ako noću primijetim da sam otkriven, pokrijem se sam, a š njom o tom propustu razgovaram u pogodno vrijeme.
· Ako na pantalonama naiđem na dupli šav, ne prelazim odmah na fizički obračun, vec mirno pokušavam da utvrdim što je tome razlog: da li je to znak da nije normalna, ili u obzir dolaze i druge olakšavajuæe okolnosti. Silu primjenjujem samo ako se iznerviram ili se uvjerim da to radi namjerno.
· Ako se dijete prehladi, sama bira koga da bijem - nju ili njega.
Ako se kâ ljudi dogovorimo, kod mene sve more:
· Može da kupi sve što ja odobrim.
· Može da joj slučajno pregori sijalica.
· Može da pali ringlu i kad kuva kafu.
· Može da se kupa i kad sam ja loše raspoložen.
· Može da se javlja na telefon ako ja nijesam kod kuće.
· Može da se šminka, pod uslovom da ne kupuje šminku.
· Može da pozove u goste svoje rođake, ali da pričaju tiho i da postoje ozbiljni razlozi za njihov dolazak.
· Može da pegla i da pere prozore kad ona hoće, pod uslovom da uvijek sve bude čisto i opeglato.
Trudim se da na pažnju uzvratim pažnjom: da je, kad zasluži, nagradim i istaknem ono što je za isticanje. Nikad ne zaboravljam da je to moja žena i da smo u svemu ravnopravni.
· Našem petom djetetu i ona je smjela da predloži ime, koje zamalo nije usvojeno.
· Za praznik uvijek sjedi sa nama za stolom.
· Svaka tri mjeseca teram je da kupi novu metlu.
· Ukoliko pronađu usisivače sa prigušivačem, i to ću joj nabavit'. Ovako smo mirniji ako prašinu skuplja rukama.
· Jednom je rekla nešto što mi nije bilo sasvim glupo, što mi se skoro dopalo, čak mi je bilo i simpatično, što sam joj kasnije na odrijeđeni način stavio do znanja. Nasamo.
· Da bi imala socijalno, prijavio sam je kao kućnu pomoćnicu.
· Sredio sam joj da poslije podne može čuvat' i tuđu djecu.
· Često se događa da potegnem do kuhinje samo zato da bih ručao, ne insistiram da mi se ručak uvijek servira u postelji.
· Dva puta sam joj galantno ustupio okrajak.
· Od Nove godine oslobodio sam je obaveze da mi vraća žute metalne pare.
Mnoge obaveze preuzeo sam na svoja pleća:
· Putovanja u inostranstvo, odlazak na godišnji odmor, izlaske u kafane, sa društvom, a bogumi i sam...
Brinem o njenom dostojanstvu. Trudim se da nikad ne povrijedim njenu ličnost:
· Samo kad sjedim, ona stoji - čim legnem, ona može sjesti i nastaviti sa radom.
· Nikad je ne istjerujem na ulicu - samo na terasu.
· Kad je gađam tanjirom, i u najvećem bijesu vodim računa o tome da ne okrnjim novi servis; za njeno dobro uveo sam plehane tanjire.
· Da bih sačuva' njen ugled, nikad je ne bijem pred djecom i gostima.
· Pošto zbilja nema potrebe da perem noge svakog dana, i njene obaveze su smanjene na dva puta nedeljno.
Naravno, to nije sve. Nikada nijesam zadovoljan postignutim. Nikada neće bit' dovoljno ravnopravnosti!

Frajer si kad si nabildovan,nosis lanac i imas oko sebe uvek samo najbolje zenske.Iskreno,ja ne podnosim takve tipove io uopste ne mislim za njih da su frajeri vec teski ubaci i debili.uopste me ne privlace takvi tip[ovi.
p.s.pozeljno je da imas dosta para i da vozis dobra kola a uz to ide i dobar mobilni telefon.
uzas.
to je moje licno misljenje

Kad imas para izgled je nebitan jedino sto moras imati a to je minimalno mozga u glavi i sve su tvoje, a kad nemas para onda moras imati yebeno puno mozga u glavi i biti dobar lazov da bi imao zene.

Mada kad bolje covek pogleda situacija se menja i to neverovatno i dana u dan zenske sve manje gledaju na lovu. Samo ja znam odgovor na taj fenomen. Frka im je da se udaju, pa ide daj sta das. Cak mislim da prolaze debeli, smrdljivi koji prde, pisaju s prozora, sve one to prihvataju samo da nebi ostale same. Jer se plase samoce. Nijedan muskarac se nebi spustio na taj nivo da bude s takvom zenom. One stvarno imaju zeludac za sve.

sinnke:
Sve one vole cash a neke i gotovinu.
A imam kvaliteta. Bio sam u svemiru i rodio sam se u svemiru. Bio sam u australiji i jahao na djinovskoj kornjaci, izgubio nevinost na kozi. Sa americkim inijancima sam ubio bizona. Upao sam u reku de zive pirane i preziveo. Sa camcem sam preplovio tihi okean i izdrko se ajkuli u usta. Upoznao sam dalaj lamu i narezo mu salamu. Dok je buda cesao muda ja sam prolazio iza njega i to sve video. Ma ima tu svasta.
Hi hi hi... Ako je ko pomislio da si samo ovde nalupao gluposti, neka razmisli dva puta...

dzordzV76:
Da,da i da. Šta je Šmeker? Zar to nije fraza kao i frajer?

Dobro devojke, šta je onda po vama biti frajer?
Pfuf, dobro izgledati :?:
Kad bih za nekoga prokomentarisala "kakav frajer" to bo bilo zbog fizičkog izgleda. Naravno, tu spada i držanje i ponašanje (na prvi pogled). Ali, uglavnom izgled. To kažem kao primedbu na sam taj izraz - frajer.
Šta je neko ko bi me zainteresovao, i kakav je on, to je druga priča...

Hoću reći - to ti je kao "riba" za žensko.
Kad je neko "riba"???
Mada je meni taj izraz daleko poganiji od "frajer"...
Nije, ustvari, problem u izrazu "riba", ne smeta meni da me neko tako zove (ili ne zove), ali nekako imam utisak da osoba koja upotrebljava taj izraz, a da je muškog pola, ne može imati više od 12 godina... Naročito ovde, na internetu.

ako ces pravo, komentar da je neko frajer obicno dam kad neko u nekoj situaciji da odgovor koji me obori s nogu...ne znam jel se razumemo ali to je nesto sto znam sigurno kad dodjem u pojedine situacije...Ne bi se moglo reci da je to neki gest kavaljerstva ili uctivosti prema nekoj zeni...Ispratio me jednom jedan tip... mnogo mi se dopadao ali ispred mog ulaza poljubio mi ruku zahvalio za lepo vece i otisao...Posle 5 min stize poruka: Poneo sam se kao gospodin poljubivsi ti ruku i pozelevsi ti laku noc zar ne? Al kunem ti se mnogo sam veci seljak koji ce sad da se vrati kod tebe da ne spavas sama...Bio je najveci frajer...odusevila sam se...ne volim samo one koji izigravaju frajere u drustvu...Da bi bili interesantni...Znaci za mene je frajer onaj koji kaze prave reci u pravom trenutku...kupio me za sva vremena...

commodore:
tralalalalala... a onda prodje crni dzip...
ili metalik mecka...

ma da..al to je trenutni utisak, lave..:roll:

frajera cini smisao za humor..osecaj sopstvene vrednost..ideja o tome da nije bas svakoj cici dostupan...sposobnost da spremi klopu, posle sexa...umesto da zakunta dubokim snom...:wink:

gomila sitnica, koje ga cine ljudskim bicem , a ne pacenikom ili isfoliranim utripovanim kretenom...

decki, budite svoji..prirodni..to vas cini frajerom:wink:

Back