I mislim da je sex jedna veeeeeliiiika potreba bez koje se ne moze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Johnny_English:ja isto tako misljenje imam za "*****" tj sve devojke koje su sklone da daju svakom i cesto da menjaju partnera.....i pri tom da sex nazivaju potrebom....sex nije potreba.... bez sexa covek moze da zivi sto godina....potreba je hrana i pice i slicne stvari....bez toga se ne moze....razlikujte pohjmove!
JAGODICE zasto ti a ni milijarde drugih devojaka ne mozete da shvatite da smo razliciti polovi i da vaze razlicita pravila ponasanja... to je kako kad bih ja tebe pitao "zasto je dozvoljeno samo devojkama da nose haljine?"jagodica:Johnny_English:kao sto se zene trude da ukinu pojam "*****" vec ako se tucaju s kim stignu hoce da budu zene od ugleda jer iamju toliko je8aca ajde onda da ukinemo i taj pojam "incesta"......sta je lose poje8ati sestryu ili brata.....to je onako bratski....Incognito:Ma sta fali... Incest - Zabava za celu porodicu![]()
![]()
![]()
zasto je dozvoljeno samo muskarcima da se tucaju s kim stignu?
i meni jo to nepojmljivo i odvratno ali kao sto vidis nije strano ali sto bi reko moj kum to je sve STRANJE!Chernobill:Meni je novo, odnosno strano i odvratno.