sta mislite od RODBINSKOM SEXU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Johnny_English:
ja isto tako misljenje imam za "*****" tj sve devojke koje su sklone da daju svakom i cesto da menjaju partnera.....i pri tom da sex nazivaju potrebom....sex nije potreba.... bez sexa covek moze da zivi sto godina....potreba je hrana i pice i slicne stvari....bez toga se ne moze....razlikujte pohjmove!

Verovatno neznas da jednog coveka cini i telo i dusa zajedno. Bez hrane i pica umire telo, a bez ljubavi i sexa umire dusa, a jedno bez drugog nemogu. Religiozni ljudi a pogotovo Hriscani davaju mnogo vece znacenje dusi, zato sto dusa ima sanse da zivi vecno. Zato nemojte vasu dusicu da drzite gladnu, i dozvoliti da umre od nenahranjenosti, trpeza je zaista bogata, a hrana same poslastice. Samo ponekad gledajte da se i ne prejedete...

Ej ljudi!!! pa to nije nista novo jos su ADAM I EVA poceli sa svojom decom injihova deca medjusobno.Znate li da jevreji i turci dozvoljavaju sklapanje braka medju bliskim rodjacima pa chak i izmedju brata i sestre.SHto se genetike tiche vec POSLE treceg kolena odnosno 6-og stepena srodstva mogu stvarati porod a i zakon i crkveno pravo to isto dozvoljavaju posle treceg kolena.

jagodica:
Johnny_English:
Incognito:
Ma sta fali... Incest - Zabava za celu porodicu :lol: :lol: :lol:
kao sto se zene trude da ukinu pojam "*****" vec ako se tucaju s kim stignu hoce da budu zene od ugleda jer iamju toliko je8aca ajde onda da ukinemo i taj pojam "incesta"......sta je lose poje8ati sestryu ili brata.....to je onako bratski....

zasto je dozvoljeno samo muskarcima da se tucaju s kim stignu?
JAGODICE zasto ti a ni milijarde drugih devojaka ne mozete da shvatite da smo razliciti polovi i da vaze razlicita pravila ponasanja... to je kako kad bih ja tebe pitao "zasto je dozvoljeno samo devojkama da nose haljine?"

razumes ti kad obuces lepu haljinu si riba, ja kad poje8em 10 takvih smeker;
ja kad obucem haljinu sam pedercina, a tebe kad poje8e njih 10 si *****. TO JE TAKO I TACKA. AKO TE TO NERVIRA ZALI SE KOD BOGA STO SVET NAPRAVI OVAKVIM ILI STO TI DADE DA SE RODIS U OBLIKU ZENSKOM!

Dobro pošto vidimj da je i na ovakvim forumima, mada iskreno rečeno mnogo ih je na netu, trebalo bi da ,,LJubav i Sexs,,prestavljaju zadovoljsto i razonodu,

a da je u tvom slučaju vrag odneo šalu, a kako vreme odmiče biće da je tu mnogo više onih koji bi nešto da kažu o sebi, tema je ipak preozbiljna, pa valjda

vidiš u kojoj buvari živiš - ja sam danas u bedaku pa bih dao u nastavku besede reč i ,,Mihal,,-šta god to trebalo da znači, hvala !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back