alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
Postavila sam ovu temu,jer zaista ima sta i da se napise o tome
Evo i ja cu odgovoriti:
4.Odrasla sam samo uz oca tako da stojim iza toga da sam psihicki jaca od devojaka koje su odrasle samo uz mamu,mada sve ima svojih nedostataka.To ne mora da znaci.Ima porodica gde muskarci vode glavnu rec,a negde zene tako da je to sve relativno.Kod mene otac vodi glavnu rec i uvek,kada su bili zajedno je vodio glavnu rec tako da...Hvala mu sto me je vaspitao tako da se ponasam zenstveno,a da razmisljam muskom glavom.
5.Sa mamom se nikako ne slazem.Razocarala me je.Tatu volim jako i on mi je sve.Najveci oslonac u zivotu i dan danas.Istina je da neke majke vise vole sinove,a da su devojke oceve mezimice.Ocevi uvek stite svoje cerke,ponarocito kada odrastaju,jer se plase za njih i bolji su "cuvari" od majki.
devojko spusti se na zemlju i prelistaj sta znaci predrasuda

za drugo boldovano nemam reci, jasno mi je da obozavas oca, ali zar ti nije jasno da mozes da govoris samo o svom slucaju, a ne da generalizujes da su svi ocevi "bolji" od svih majki kao bilo sta. a (?) cuvari (?) taj deo mi apsolutno nije jasan... cuvaju decu od cega? gladnih vukova sto trce ulicom?
nadam se da si samo jako mlada...
a tema: ne poznajem muskarce previse vezane za majke...