Šta mislite o zenama jarcevima?

• Začetnik teme Začetnik teme dean
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam, gde Vodolija da se suzdržava.
Ima jedna Škorpija sa Mesecom u Vodoliji koja smara kukajući po društvenim mrežama. Ne oseća se dobro i odmah mora da napiše nešto tipa "umireem".
Ne moram da je pitam kako je, svaki dan ona napiše status o svojim osećanjima.

Znam, gde Vodolija da se suzdržava.
Ima jedna Škorpija sa Mesecom u Vodoliji koja smara kukajući po društvenim mrežama. Ne oseća se dobro i odmah mora da napiše nešto tipa "umireem".
Ne moram da je pitam kako je, svaki dan ona napiše status o svojim osećanjima.
Ti si Kobica?
Ja sam u znaku Gavre...Znam ,nemaš ga u ovom hroskopu,ali se ženimo samo jednom i prcamo sve ostale tice...:mrgreen:
Uključujući i orlove ribare cors...
Ženke nam nisu nešto ljubosmorne,znaš one brinu o našim jajima...:lol:

- - - - - - - - - -

Jadne one..sve mi ih je zao.
Da znaš da i mene to boli...:mrgreen::hahaha:

- - - - - - - - - -

vama je lek BIK :cool:
Znaš ša Proko...Da te ne znam reko bi da si izmil:lol:o iz oni autobusa...

Ti si Kobica?
Ja sam u znaku Gavre...Znam ,nemaš ga u ovom hroskopu,ali se ženimo samo jednom i prcamo sve ostale tice...:mrgreen:
Uključujući i orlove ribare cors...
Ženke nam nisu nešto ljubosmorne,znaš one brinu o našim jajima...:lol:

- - - - - - - - - -

Da znaš da i mene to boli...:mrgreen::hahaha:
crni DraKče vidiš li ti ono 20 pored nika
e to su godine:zcepanje:
nemo da te apse
a Indijanci imaju Gavrana

PRIMAL ZODIAC SIGN OF RAVEN

Strong, curious, and energetic, those born under the sign of the Raven often succeed where others fail. Their deepest desire is to overcome the odds, to triumph, and to prove themselves to the world. They are willing to give up a considerable amount of personal needs, but in return they can use what others consider disadvantages to their advantage. That is their greatest power.

Poslednja izmena:
Gospođa gadura - Jelena Milić: Sunce, Venera i Merkur u Jarcu, Mars u Devici, Mesec u Blizancima (ili Raku).

1zv9vls.jpg

Gospođa gadura - Jelena Milić: Sunce, Venera i Merkur u Jarcu, Mars u Devici, Mesec u Blizancima (ili Raku).

1zv9vls.jpg

Ceo interviju je isao uzivo,mnogi se zale i kukaju ali kad bi stali ispred Vucic Aleksandra ne bi rekli ni 1% onog sto je ona rekla jer je kao i svaka zena Jarac imala smelosti i hrabrosti,zene Jarcevi su odvaznije od mnogih muskaraca i nije im problem da pokazu i da se bore za prava drugih ma makar to ugrozavalo njih.Jaka zena koja se ne igra i to je pokazala.Madam C.J. Walker,rodjena na plantazi pamuka,umrla kao milionerka,borac za prava Afroamerikanaca.Joan Baez,pre svega borac za ljudska prava.Marlene Dietrich glumica.Kci Petra Velikog ruska imperatorka Jelisaveta Petrovna koja je zasluzna za veze koje su nastale izmedju Rusije i ostatka Evrope.Pre Amy winehouse i ostalih copycat zenskih performera koje zele da budu kao ona ali ona je prva,jedna jedina i ne ponovljiva Janis Joplin.Lucretia Mott borac za ljudska prava.Alva Belmont borac za zenska prava.Sade
pesmu sa takvom dubinom i zreloscu moze da napravi samo zena Jarac nije potrebno da se razgoliti.Srecan je muskarac koji osvoji ledeno srce zene rodjene u znaku Jarca i "oslobodi je" to je zena koja ljubav shvata veoma ozbiljno i samo joj treba malo vise vremena da se opusti i pocne da pokazuje emocije,toplinu i strast a time pokazuje da nije laka i da je ne moze impresionirati bas sve i svako.

Mislim da je veći primer odvažnosti od dotične upravo Vedrana Rudan koja je bila u studiju - Škorpija sa Mesecom u Vodoliji.
Madam Walker ima konjunkciju Sunca i Marsa u Jarcu. Sama reč kaže: borac = Mars.
Janis Joplin ima podznak Vodoliju kao i Merkur i Veneru u Vodoliji, a Mars u 11. Uran na Ic-u.
Lucretia Mott - Venera i Mars u Vodoliji u konjunkciji sa Plutonom.
Alva Belmont - Sunce konjunkcija Mars, Mesec ili u Ovnu 0Pl120Ve ili u Biku 0Ur.
Uglavnom, kod boraca za ljudska prava je nekako istaknut Mars ili Uran.

Back