Адастра
Poznat
- Poruka
- 9.940
Стварно си блесав. 
- - - -
Види га шта рече и оста` жив!
- - - -
prepotentne droce![]()
Види га шта рече и оста` жив!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prepotentne droce![]()

Стварно си блесав.
- - - -
Види га шта рече и оста` жив!![]()
oprostite mi ruznu proslost! haha ma ja sam ti stari provokator a i bio u ratu sa onim d33,ajde sad mekeci 
znao sam da ces da vidis,a ko te terao da listas nazad,uvek gledaj naprEJ ko jaoprostite mi ruznu proslost! haha ma ja sam ti stari provokator a i bio u ratu sa onim d33,ajde sad mekeci
![]()

pretis praznom puskicom,ali.. ali..mozda te stigne ta spoznaja pre ili kasnije,pa ces moci da nas hejtujes onako socno i strastveno kako to samo jarcice umeju. Evo komplimenta zene jarcevi su pametne i vredne,kraj. ccc zaista stetapretis praznom puskicom,ali.. ali..mozda te stigne ta spoznaja pre ili kasnije,pa ces moci da nas hejtujes onako socno i strastveno kako to samo jarcice umeju. Evo komplimenta zene jarcevi su pametne i vredne,kraj.
![]()

Jarcevi su mala deca za Skorpije i Lavove.

Sporokapirajuće, pomalo i naivne, predvidive, ali i jasne, dobrodušne...Za pomaziti po temenu, uz there, there tetošenje. Najlakše ih je smuvati, nakon račica.

Pa ne znam,ako mi se neko ne svidja nece imati sanse.Ako mi se svidja,nemam zivce sa natezanjem.Mada ja posle nekog vremena samo nestanem![]()
Чудне смо заиста.
))
Želim srećan rođendan i novu godinu svim Jarčevima...Ne znam zašto, ali oduvek sam imao potrebu da ih zaštitim u slučaju bezrazložnog napada na njih. Krhka su i senzitivna to "stvorenja", i meni nekako umiljata i draga. Ima među njima i Iznoguda, koristoljubivih Rumpelstiltskina i slično, ali sam uglavnom sretao osećajne i pravdoljubive pripadnike ovog znaka. Lako ih je provaliti, jednostavno mi ih je lako čitati; a od mnogobrojnih vrlina koje poseduju oni koje poznajem, privrženost, lojalnost i čvrsto prijateljstvo se posebno ističu. Najslikovitiji su prikaz pasje odanosti - teško da će te izneveriti ili ostaviti na cedilu kada je stani-pani situacija. Ipak, primetio sam i izvesnu dozu zaslepljenosti kod ovog zodijaka, koja, ukoliko je pomešana sa njihovom tvrdoglavošću i rigidnim habitusom, može dovesti do uzaludnih postupaka i nebrojano ponovljenih grešaka, glupog tapkanja u mestu, itd. Od drveta ne vide šumu sindrom, koji se ne uočava toliko često kao kod vodenih kolega, ali fatalno burgijanje tamo gde burgija neće i njih zna krasiti. Tada, znaju naštetiti sebi samima više no zadojena Škorpija npr, ali se to ređe dešava. Često sam im savetodavac i gledam na njih kao na mlađu braću ili sestre, iako su mnogi od njih stariji od mene. Jedan su od horoskopskih znakova koji najslabije kontrolišu emocije, i vrlo su ekspresivni iako nisu japajaovci, niti glasne busadžije.
Arrwen, niste promiskuitetne, ali nema tu i prevelikog koketiranja, dugog flertovanja i između redova lasvicnih strelica. Uzgred, srećan ti rođendan ako si ga već proslavila, želim ti sve najbolje u 2016.!![]()