Hahaha.Znaci da bi osoba bila tipicni predstavnik nekog znaka ona mora da ima obavezno svoga vladara u tom znaku.Znaci da ni jedan Ovan koji moze da ima sami stelijem(2 ili 3 planete) u Ovnu nije tipicni,ako mu je Mars u nekom drugom znaku,sto se desava u skoro 90% slucajeva.

Osoba mora da ima 100% sve planete u jednom znaku da bi imala prirodu tog znaka

Drug,pricas smijesne stvari,haha.
Taj Jimm Carey ima cini mi se 3 planete u znaku Jarca,Sunce,MArs i Merkur,i kao takav je tipicni predstavnik ovoga znaka
evo karta
http://www.astrotheme.com/astrology/Jim_Carrey
pa pogledaj gore koji su mu znakovi najdominatniji u karti,JArac,Skorpija pa Vodolija.Ne znam ko te je ucio tako da gledas na astrologiju,mora da si neki laik.
Rekordan broj komicara nema samo Sunce(volja,ego) u Jarcu,nego i MArs,koji u astrologiji pored instikta predstavlja i nasljedni faktor i genetiku,(pa Mars u Jarcu ima jedan Ovan kakav je bio Ckalja,po tebi je on Jarac jert mu je vladar karte u JArcu,a ne Ovan

),jedan Jerry Lewis(isti smisao za humor kao u Jimm Careya,MArs u istom znaku),pa Ben Stiler,Woodey Alen,Terence Hill,Jerry Siernfild itd.
Osoba da bi bila dobar komicar,mora da ima osjecaja za realno,za ono sto daje Saturn,jer je samo relanost podloga da se moze na valjan nacin shvatiti kako ono sto je komicno,tako i ono sto je tragicno.Pa su najveci komicari vrlo cestzo i najveci depresivci,posto na jednak nacin poznaju ta oba principa.
Nisam ti ja rekao nista protiv Ovnova,ja sam Ac Strijelac,imam Mo u LAvu,pa se slazem dobro sa njima,ali Ovan jeste jako naivan i brzoplet znak to su cinjenice,i treba da slusaju Jarca kojjim vlada mudri Saturn,ako zele da napreduju u zivotu.Posebno zato jer je taj SAturn,kao prorodni vladar 10 kuce( uspjeha,karijere,slave) u Ovnu u padu.
Eto andji mi nekog velikog vodju Ovna iz modernije istorije,na svakog Ovna cu ti 5 Jarceva nabrojati.NAdji mi Ovna koji je sto se tice slave bio u rangu Elvisa Preslija,ili Muhameda Alija,ili Martina Luthera Kinga.Ovog sto ti sulflira kako me je blokirao nemoj da ozbiljno shvatas,dovoljno je sto pravi po 5 profila na ovom Forumu,pa sam razgovara sa sobom