Sto si ti neka teska zena/devojka sacuvaj Boze! :-)
Samo malkice.
Vidi, ona koja prodaje svoje telo za pare se zove prostituka ili *****...kako hoces.
Svaka druga zena nije prostituka jer spava sa nekim koga voli ili zeli samo seksa nije vazno...NE RADI TO ZA PARE! To se ne radi za pare!
Ne znam jel me zajebavas pa ne razlikujes te dve stvari...Ne pricam o moralu, neka se **** koliko god ko hoce sa bilo kim...ali ona koja se krese ko luda je promiskuitetna, ona koja se **** za pare je *****, ona koja se ne **** uopste nikad ni sa kim nije normalan verovatno i to je to...samo nazivam stvari svojim imenima bez uvijanja.
Ajde nastavi sad a ona koja se slika za playboy je... sta od svega toga?
Nego imam ja jedan predlog za tebe...sigurno si nekad nesto zgresila, lagala nekog...ili prevarila...ukrala...bila ljubomorna...jebuckala se za dz...
ja mislim da ti imas dvostruke arsine i da posto si to vec radila za dz...trebala bi da pocnes da naplacujes brate...ionako kazes da je to normalno...cisto zbog dvostrukih arsina... :-)
Sad vec k.enjas k'o slon! A mozda ipak da ponudis svojoj zeni taj poslovni aranzman, ili sestri. Cisto da dokazes da ne postoje dvostruki arsini i da ono sto vazi za mene, vazi i za tvoju zenu, sestru, playboy zecicu.
A ako si nekad nesto maznula,,,u firmi, ili tako nesto...ajde ti lepo samnom da opljackamo neku banku nocas. Sto da ne...
Meni nije problem...posto sam se tukao 100 puta do sad...ja cu lepo da poubijam cuvare,...sta ima veze...isto je to...nema smisla da imam dvostruke arsine...kad sam mogao da se bijem, mogu i da ubijem jel' tako? :-)
Nisam nikad maznula nista, al bih bas volela da probam... pa ako si raspolozen mozemo i da se uslikamo koji put.