Truman
Elita
- Poruka
- 23.117
Na sajtu elitesecurity se pojavila vrlo interesantna tema u vize sa onim likom sa Tv-a Zarkom Radosavljevicem.Sta mislite o njemu da li je on stvarno programer i strucnjak ili prevarant.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta dijabola je gora od onih hakera na ovom forumumzeljko:Ja nemam shta da dodam, sve je vec recheno. Chist prevarant
Pa, ne može neko ko ne zvuči pametno i svojim izjavama pokazuje debelo nepoznavanje materije koju predaje, da nekog nečemu i nauči. A i te mape uma...Najobičnije šeme.Anonymous:mislim, ne znate da nije tako kao sto kazhe, samo vam ne zvuci pametno...
Pa, ne može neko ko ne zvuči pametno i svojim izjavama pokazuje debelo nepoznavanje materije koju predaje, da nekog nečemu i nauči. A i te mape uma...Najobičnije šeme.Anonymous:mislim, ne znate da nije tako kao sto kazhe, samo vam ne zvuci pametno...
Jeki:Sta mislite po tom pitanju?
Ja licno bnisam bila kod njega,ali sam cula od mnogih ljudi sa kojima je on radio da je maltene genije!
Incognito:ho ho... ha ha... jao, evo jos se secam te emisije u Crnim Biserima... Najiskrenije sam se valjao po patosu smejuci se njegovim izjavama...
Ne, ne, naprotiv! Zharko je, ustvari, prevejana lopuzha koja prefiganim metodama zgrce lovu! Svaka mu chast na tome.Pomenuti lik je ukratko - idiot!
Lord British:Ne, ne, naprotiv! Zharko je, ustvari, prevejana lopuzha koja prefiganim metodama zgrce lovu! Svaka mu chast na tome.
Idioti su oni od kojih on uzima tu lovu!
milos12345:sta se bunite covek ima dobar marketing, tako da su veci moroni oni koji na to nasedaju nego on...ja ge ne branim jer je sve sto je rekao sranje, ali mora mu se odati priznanje da ima dobar marketing
Racunar P4 (DVD player + CD player + CD rezac + mini linija + Play Station 2.0 +TV prijemnik + video rekorder)