S Storage Temptation Elita Banovan Poruka 21.197 15.09.2021. u 23:58 - Šta mislite o YouTube kanalu SLAVIJA.INFO? #51 Mr.Infinity: Za razliku od Brkića Vučić je normalan. Kliknite za proširenje... Osoba koja čas imenuje Bulevar po Mladiću, a čas plače na pomenu Mladićevim žrtvama, nikako nije ______.
Mr.Infinity: Za razliku od Brkića Vučić je normalan. Kliknite za proširenje... Osoba koja čas imenuje Bulevar po Mladiću, a čas plače na pomenu Mladićevim žrtvama, nikako nije ______.
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 42.364 16.09.2021. u 00:00 - Šta mislite o YouTube kanalu SLAVIJA.INFO? #52 Mr No: Sad mi je jasniji kulinarski izlet. Kliknite za proširenje... Eto, razjasnili smo. Da smo putem pp--a, blo bi skroz nejasno
Mr No: Sad mi je jasniji kulinarski izlet. Kliknite za proširenje... Eto, razjasnili smo. Da smo putem pp--a, blo bi skroz nejasno
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 91.386 16.09.2021. u 00:02 - Šta mislite o YouTube kanalu SLAVIJA.INFO? #53 Promocija you tube kanala nije dozvoljena. Ključ.