Sta mislite o "White knight" tipu muskarca?

White knight:

A personality characteristic found in most males that lead them to:
1. Rush to the aid of any female they see who appears in any form of distress.
2. Become attracted to said damsel in distress.
3. Follow the dying code of chivalry and generally act like a nice guy.

U prevodu, sta mislite o muskarcima koji se uvlace svakoj zenskoj osobi? Ovaj forum ih ima mali milion, stoga i zenske osobe po pravilu imaju ogromnu reputacionu moc :lol: :rotf:

Takodje postoje i "pink knights", zenski ekvivalent, ali to je mnogo redja pojava :roll:

Shoot.

1. osobe bez kriterijuma,
2. vecina iskompleksirana te leci svoje komplekse jureci svaku suknju (pa kod koje upali)
3. nabedjene frajercine a zapravo i ne znaju defini tog pojma

White knight:

U prevodu, sta mislite o muskarcima koji se uvlace svakoj zenskoj osobi? Ovaj forum ih ima mali milion, stoga i zenske osobe po pravilu imaju ogromnu reputacionu moc :lol: :rotf:

Takodje postoje i "pink knights", zenski ekvivalent, ali to je mnogo redja pojava :roll:

Shoot.

msm da je ovo 'shoot' sasvim dovoljno :lol:

- - - - - - - - - -

aj dobro, moram da dodam
u but !

Sta ti ja znam, nisam neki dzentlmen ni princ na belom konju, niti se sad tu nesto branim zene svakom prilikom jer su one jadne i nezasticene dusice.
Stanem nekada na stranu zena, mozda cak i cesto, ali ih isto tako kritikujem.

Takvi beli vitezovi mi deluju kao neki koji ocajnicki zele poene, jer najlaksi poeni se sticu kada je neko ranjen, tipa ostavi je decko, i on sada tu krene da je tesi ili sta vec, bla, bla.
Doduse, neretko takvi i izvise kao nista, ali pravi vitez gleda da ucini dobro delo, zato sto mu tako cast nalaze a ne da bi mu ona dala, zar ne? :)

hA9B4C52B

White knight:

Shoot.

pazi postoji razlika izmedju kavaljera i papucara,moze neko da bude dzentlmen,al da u isto vreme ne dozvoljava da ga riba exploatise;)a sad cu da proverim ovo za pink bas me zanimaXD

Back