Шта мислите о Вуку Драшковићу?

Ante-Pavelic-1-Federico-Patellani-768x512.jpg
NDH.jpg

Да ли је Ибарску исценирао СПО да се отараси опасног сведока, Команданта гарде Звонка Осмајлића који је уцењен на 270.000 ДЕМ од стране Туђманове владе, а онда су се ствари отргле контроли ?
145332_vest_%D0%A6%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%B6-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg
Радикалске свињарије ...

hrvatima je svaki nacistički pozdrav bio i ostao drag.

Vuk Drašković je bio oznaš čiji je zadatak bio da nametne političko vođstvo onom delu dezorjentisanih Srba koji je gajio simpatije prema đeneralu.

Današnja pseudoelita je 90-ih lovila u mutnom namerno dezinformišući narod baš poput svojih oznaških predaka što je čini nelegitimnom.

Vuk Drašković je bio oznaš čiji je zadatak bio da nametne političko vođstvo onom delu dezorjentisanih Srba koji je gajio simpatije prema đeneralu.

Današnja pseudoelita je 90-ih lovila u mutnom namerno dezinformišući narod baš poput svojih oznaških predaka što je čini nelegitimnom.
Znači ti si svoje četništvo ispoljavao podržavavši Miru Marković i Vulina

a koja je uloga vojislava šešelja

Вук је био и остао, углавном, у праву. Да су Срби више слушали Вука на крају деведесетих у оном хаосу слома комунизма и нове расподеле карата у Европи и на Балкану- Срби би много боље прошли. Чак сам сигуран да би и Крајина била сачувана, као и Косово.

Нажалост, Срби су, уместо демократске, проевропске, али ипак националне опције Вука Драшковића, изабрали лудачку национал-бољшевичку опцију Злободана Милошевића. Последице таквог избора су очигледне.

Вук је био и остао, углавном, у праву. Да су Срби више слушали Вука на крају деведесетих у оном хаосу слома комунизма и нове расподеле карата у Европи и на Балкану- Срби би много боље прошли. Чак сам сигуран да би и Крајина била сачувана, као и Косово.

Нажалост, Срби су, уместо демократске, проевропске, али ипак националне опције Вука Драшковића, изабрали лудачку национал-бољшевичку опцију Злободана Милошевића. Последице таквог избора су очигледне.
Da.

Ali onda se osramotio 2012 podržavši smradnu opciju SRS bez bedža

Naivan si k'o TOCILO!
Na nedela bračnog para MANITI, podseća Milan Glamočanin:

Prošlo je skoro četvrt veka od kako je ondašnja jugoslovenska javnost sa zgražanjem i gađenjem pratila kako do tada nepoznati novinar i pisac Vuk Drašković širi versku i nacionalnu mržnju. Istovremeno, beograđani su skoro svakodnevno gledali ulične svađe njega i njegove neobuzdane žene Danice.

Ovo dvoje bivših državnih službenika (ona nekadašnji sudija za prekršaje, on bivši novinar Tanjuga i bivši savetnik u kabinetima komunističkih bogova), naprasno su se početkom devedesetih penzionisali kao nesposobni za rad (u žargonu, dobili su status "mentalnih invalida") i kao takvi, oslobođeni svih briga, krenuli sa ulice da ljuljaju već trošnu zgradu tadašnje države. Posao im nije bio težak. Lakovernih je bilo na sve strane. Od tada do danas, besramno su se obogatili, direktno ili indirektnu učestvovali su u pljačkama svih režima i otvorenoj izdaji zemlje. Neko na Vuka još računa. Ko bi drugi mogao javno da traži da Kosovo bude izbrisano iz Ustava Srbije? I on i Danica imaju panični strah od toga da bivši šef Državne bezbednosti Radomir Marković ne progovori. Da ne iznese dokaze o tome koga su sve opljačkali, prodali i prevarili. ....

Ambiciozna komunjaraaa kulov provincijalac koji je dosao u Beograd da uspe po svaku cenu.
Kad je trebalo bio je veliki komunista, onda je glumijo cetnika patriotu da bi na kraju pokazao
svoje pravo lice kao mizerni NATO (neprijateljski) podanik.
Вук је био у комунистичкој заблуди у младости. Међутим, кад је раскрстио са комунизмом, Вук је био искрени и доследни антикомуниста. Вук је био и остао један од највећих бораца против комунизма на овим просторима. Заправо, Вука мрзе комунисти, прави или фолиранти. Такође, мрзе га и помахнитали национал-бољшевици који у исти кош стављају Дражу и Стаљина.

Што се тиче НАТО-пакта, логично је да је Вук, као антикомуниста, био за НАТО јер је НАТО, као што и сам знаш, био највећи антикомунистилки војни блок у историји. Зато је формиран ради борбе против комунизма. Да је Дража победио, највероватније би Краљевина Југославија била у НАТО пакту.

Е сад, НАТО нас јесте на злочиначки начин бомбардовао, то нико не спори. Али, ми смо, да смо имали памети, морали по сваку цену да избегнемо тај сукоб са НАТО пактом. То је чињеница. Злободан је, уместо да нас склања са НАТО нишана, учинио све да ми дођемо на тај нишан. То су искористили сви околни наши непријатељи око нас, искористили лудило нашег ,,вође" и, иако глупљи и у почетку мање фаворизовани од САД, они су ипак били на њиховој страни. И уз њихову помоћ реализовали своје националне циљеве. Е то је суштрина наше трагедије деведесетих.

Udbaš,iz onog antisrpskog odeljenja udbe,kao i kum mu.Lepo su on i njegov kum radili i zaradili ratujeući protiv Srba i srpskih interesa
Да, ,,удбаш" кога је удба неколико пута покушала да убије, кога су удбаши претукли ко зна колико пута, итд. То је, за вас, ,,удбаш". Па још из ,,антисрпског" одељења. А управо је тај Вук, тај ,,удбаш" из ,,антисрпског" оделења први, кроз романе ,,Молитва" и ,,Нож" проговорио о српском страдању од усташа које су комунисти скривали. Вук је био покретач српског националног буђења деведесетих, он је повео српски народ у борбу за слободу, док је ,,херој" Злободан Милошевић фанатично бранио и чувао болесни култ личности Јосипа Броза. Вук и СПО су покренули и процес рехабилиттације Драже и уопште четништва у српском народу.

Тако да ви који тврдите ове небулозе да је Вук ,,удбаш" или ,,антисрбин" стварно немате везе са мозгом.

Вук је био у комунистичкој заблуди у младости. Међутим, кад је раскрстио са комунизмом, Вук је био искрени и доследни антикомуниста. Вук је био и остао један од највећих бораца против комунизма на овим просторима. Заправо, Вука мрзе комунисти, прави или фолиранти. Такође, мрзе га и помахнитали национал-бољшевици који у исти кош стављају Дражу и Стаљина.

Што се тиче НАТО-пакта, логично је да је Вук, као антикомуниста, био за НАТО јер је НАТО, као што и сам знаш, био највећи антикомунистилки војни блок у историји. Зато је формиран ради борбе против комунизма. Да је Дража победио, највероватније би Краљевина Југославија била у НАТО пакту.

Е сад, НАТО нас јесте на злочиначки начин бомбардовао, то нико не спори. Али, ми смо, да смо имали памети, морали по сваку цену да избегнемо тај сукоб са НАТО пактом. То је чињеница. Злободан је, уместо да нас склања са НАТО нишана, учинио све да ми дођемо на тај нишан. То су искористили сви околни наши непријатељи око нас, искористили лудило нашег ,,вође" и, иако глупљи и у почетку мање фаворизовани од САД, они су ипак били на њиховој страни. И уз њихову помоћ реализовали своје националне циљеве. Е то је суштрина наше трагедије деведесетих.
100_9292.JPG

Пише: Др. Бранка Јекић, Београд

И ВУКУ (Манитоме) БИХ ПОМОГЛА
Обраћам Вам се са молбом да у Вашем цењеном листу објавите мој чланак
у рубрици писма.

Дочекала сам пензију са навршених 65 година и пуним радним стажом (и
поред више соматских обољења). Виђала сам Вука Драшковића често на
неуропсихијатријској клиници у ул. Др Суботића бр. 6
, који је долазио
код покојног Др Веселина Савића, шефа одељења на коме сам радила. Вук
то најбоље зна због чега је посећивао Др В. Савића. Вероватно из више
разлога. Не знам да ли је и Дана то чинила, не сећам се да сам је
виђала.
Критеријуми психијатријски и неуролошки, као услов за стицање
инвалидитета Прве категорије су ми веома добро познати (ја сам
специјалиста за неуропсихијатрију), стога предлажем, па можда и
захтевам, да се изврши ревизија њене инвалидности.
Можда се не бих тога сетила да дневна штампа није пуна Даниних и
Вукових изјава о томе како би она била најпогоднија и најбољи директор
државне безедности, јер би она разјурила, ухапсила, ликвидирала,
демонтирала ”Милошевићеву злочиначко-терористичку” државну безбедност.
После сваке изјаве овог брачног пара, уверена сам да они испуњавају
све услове за инвалидност из психијатријског домена.
Постављам себи питање, каква је то ова наша власт. Влада, скупштина,
председници многобројних партија да толеришу, што је недопустиво у
једној, заиста правној, држави. Мислим да је тај Вук на погрешном
месту и хитно би требало да се нађе где му је место. Страхујем за
српски народ, да ће оболети од Вуковог и Даниног вируса, што је
познато као колективна психоза. Стога је неопходна превентива, коју
треба да предузме министар здравља.
Ако је код Дане установљена инвалидност Прве категорије, онда је она
неспособна за обављање било какве активности, поготову од државног
значаја.
Патолошка мржња неизмереног интензитета доминира њиховим психичким
функцијама. Она је дубоко уткана у њихова бића. Стога, спасимо младе
нараштаје од таквих људи. Усмеримо их ка истинским вредностима, како
би били здрави и способни да очувају ову напаћену Србију.
Јединог ми брата, од 16 година, убили су четници на најсвирепији
начин, а није био гоља, пробисвет, без биографије. Био је херој, који
је пао за слободу свога народа.
Када сам постала лекар специјалиста, један број четника сам лечила,
јер код мене никад није постојала патолошка мржња и мржња уопште. Ако
треба, и Вуку бих помогла!!!

Др Бранка ЈЕКНИЋ, психијатар

Na nedela bračnog para MANITI,
,,Недела" Вука и Данице су ништа спрам недела пара Смрдљошевић. Због Вука и Дане није страдао цео народ, Милошевићи су разорили Србију и Србе. У сваком смислу. Није Вук увео земљу у масовну криминализацију, није он створио тајкуне и мафијаше, земунски клан, трговину дрогом и цигаретама и свим осталим, није се он богатио док је српски народ страдао по ратиштима, није он издао Крајину и допговарао се са Туђманом и још много друих зала које су Милошевићи Србима нанели. Плус, да не заборавимо њиховог синчића Марка који се богатио док је српска младост гинула по ратиштима.

Боље се покриј ушима кад кренеш да пљујеш по некоме, а овамо браниш највеће национсалне штеточине које смо имали, можда, у историји. Мислим, наравно, на Смрдљошевиће.

,,Недела" Вука и Данице су ништа спрам недела пара Смрдљошевић. Због Вука и Дане није страдао цео народ, Милошевићи су разорили Србију и Србе. У сваком смислу. Није Вук увео земљу у масовну криминализацију, није он створио тајкуне и мафијаше, земунски клан, трговину дрогом и цигаретама и свим осталим, није се он богатио док је српски народ страдао по ратиштима, није он издао Крајину и допговарао се са Туђманом и још много друих зала које су Милошевићи Србима нанели. Плус, да не заборавимо њиховог синчића Марка који се богатио док је српска младост гинула по ратиштима.

Боље се покриј ушима кад кренеш да пљујеш по некоме, а овамо браниш највеће национсалне штеточине које смо имали, можда, у историји. Мислим, наравно, на Смрдљошевиће.
Немаш ти благе везе о било чему, друже Тоцило! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
100_8881.JPG

Наркоман, лопужа, издајник, удбаш.... Го-но од човека! :bljak:

100_9292.JPG

Пише: Др. Бранка Јекић, Београд

И ВУКУ (Манитоме) БИХ ПОМОГЛА
Обраћам Вам се са молбом да у Вашем цењеном листу објавите мој чланак
у рубрици писма.

Дочекала сам пензију са навршених 65 година и пуним радним стажом (и
поред више соматских обољења). Виђала сам Вука Драшковића често на
неуропсихијатријској клиници у ул. Др Суботића бр. 6
, који је долазио
код покојног Др Веселина Савића, шефа одељења на коме сам радила. Вук
то најбоље зна због чега је посећивао Др В. Савића. Вероватно из више
разлога. Не знам да ли је и Дана то чинила, не сећам се да сам је
виђала.
Критеријуми психијатријски и неуролошки, као услов за стицање
инвалидитета Прве категорије су ми веома добро познати (ја сам
специјалиста за неуропсихијатрију), стога предлажем, па можда и
захтевам, да се изврши ревизија њене инвалидности.
Можда се не бих тога сетила да дневна штампа није пуна Даниних и
Вукових изјава о томе како би она била најпогоднија и најбољи директор
државне безедности, јер би она разјурила, ухапсила, ликвидирала,
демонтирала ”Милошевићеву злочиначко-терористичку” државну безбедност.
После сваке изјаве овог брачног пара, уверена сам да они испуњавају
све услове за инвалидност из психијатријског домена.
Постављам себи питање, каква је то ова наша власт. Влада, скупштина,
председници многобројних партија да толеришу, што је недопустиво у
једној, заиста правној, држави. Мислим да је тај Вук на погрешном
месту и хитно би требало да се нађе где му је место. Страхујем за
српски народ, да ће оболети од Вуковог и Даниног вируса, што је
познато као колективна психоза. Стога је неопходна превентива, коју
треба да предузме министар здравља.
Ако је код Дане установљена инвалидност Прве категорије, онда је она
неспособна за обављање било какве активности, поготову од државног
значаја.
Патолошка мржња неизмереног интензитета доминира њиховим психичким
функцијама. Она је дубоко уткана у њихова бића. Стога, спасимо младе
нараштаје од таквих људи. Усмеримо их ка истинским вредностима, како
би били здрави и способни да очувају ову напаћену Србију.
Јединог ми брата, од 16 година, убили су четници на најсвирепији
начин, а није био гоља, пробисвет, без биографије. Био је херој, који
је пао за слободу свога народа.
Када сам постала лекар специјалиста, један број четника сам лечила,
јер код мене никад није постојала патолошка мржња и мржња уопште. Ако
треба, и Вуку бих помогла!!!

Др Бранка ЈЕКНИЋ, психијатар
Познато је, из праксе тоталитарних режима, да неподобне проглашавају ,,лудим" и тако даље. То су радили сви стаљинисти, нацисти, слобисти и слични. И онда они налазе тако лекаре-полтроне који то потврђују. Наравно, паметан и слободољубив човек се не обазире на то и на такве ,,лекаре".

Немаш ти благе везе о било чему, друже Тоцило! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
100_8881.JPG

Наркоман, лопужа, издајник, удбаш.... Го-но од човека! :bljak:
Пази вако, лик је почео каријеру на "Крсти" као браниоц (бранилац јбм ли га=) партизана и мош мислити Саве Ковачевића, да би се прешалтао у поштоваоца лика и дјела Чича Драже и жестоког националисту, а онда завршио у "еуроатлантским водама". Какав развојни пут? Помислим да се иза тог ника крије више особа. :roll:

Back