S
Ste
Gost
Pokazuj osecanja ali ne previshe,nemoj da mu se shlihtas mnogo i obavezno mu dozvoli sve da ti radi ako ne znas da ga napalis bez nekog veceg "vatanja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ste:Posto sam ja vodolija mogu ti reci da najbolji recept da se zaljube u tebe(a to je malo verovatno,najverovatnije ces da im zadrzis paznju max 2meseca)je da budes misticna,da im ne otkrivas mnogo o sebi,obavezno moras da budes eskcentricna, ne smes da se foliras,da ih ponizavas(osetljive su na to).Ako te nesto vishe zanima pisi na zexi@verat.net
Eni:Ja sa isto vodolija i smatram da potpuno jednu vodoliju mogu da zaintrigiraju BLIZANCI.Oni su uvek puni ideja,umeju da budu pazljivi i nezni i daleki i hladni,nikda dosadni,interesantni,radoznali kao deca,puni zivota,ne mogu da miruju na istom mestu duze od dva min.sarmantni,zivahni,stalno drugaciji,pozdrav
Vodolije znaju da budu prijatelji vole iskrenost,ali ne preterane izlive ljubavi i josh neshto ne veruju u zauvek.MOJA VODOLIJA:i sta jos? recite.......
Ne smes da je pravis budalom...Anonymous:STA NIKAKO NE SMEM DA KAZEM NI DA URADIM,MUSKOJ VODOLIJI?
NIKADA NE VERUJ VODOLIJAMA JER SU CUDNEAnonymous:a da li da verujem vodoliji ako mi stalno mrtav ozbiljan ponavlja da me voli vise od zivota........??p.s.trba mi vase misljenje i iskustvo sa tim cudnim vodolijama........ :wink: :?![]()
:wink:
Ne laziAnonymous:STA NIKAKO NE SMEM DA KAZEM NI DA URADIM,MUSKOJ VODOLIJI?
DA TO MJE ZAISTA POZNAT CITAT...MOJA VODOLIJA:i sta jos? recite.......