srdjansrdja
Početnik
- Poruka
- 16
Zelim iskrene odgovore,dama-devojaka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
objasni nam prvo lepo o čemu se radi, da li si ti u pitanju ili je ona u kolicima ?
objasni nam prvo lepo o čemu se radi, da li si ti u pitanju ili je ona u kolicima ?
Svatko tko se zgrozi kad zamisli sebe sa nekim u kolicima, neka se zapita kako bi se osjećao da ga jednog dana život stavi u kolica.
Svatko tko se zgrozi kad zamisli sebe sa nekim u kolicima, neka se zapita kako bi se osjećao da ga jednog dana život stavi u kolica.
dzaba zamisljanje, postoje ljudi koji to jednostavno ne mogu
znas li koliki broj porodica ostavlja svoju decu koja od rodjenja imaju posebne potrebe u dom za takvu decu, jer ne mogu sa tim da zive normalno
i isto tako, koliki broj ljudi je zivot svoje porodice podredio takvoj deci jer im je nepojmljivo da ne zove u okviru porodice kojoj pripadaju
nista nije za osudu..jednostavno ne mozemo svi sve
fer je samo da to glasno kazemo
i u toj situaciji nije problem u invalidnoj osobi, vec je ostecenje kod osobe koja sa tim nije u stanju da se nosi
ja na zivot gledam kao na jedan put koji svako od nas prelazi sa odrdjenim preprekama
neko ih dobije vise, neko manje
cesto taj koga zivot isamara sa izazovima bude sposobniji od onih koji su rodjeni sa zlatnom kasikom
neko se rodi kao invalid bez funkcije nogu, a neko bez funcije duse ili mozga
Ja sam licno u kolicima,posle saobracajnog udesa
Retko ko hoce da prihvati takvu osobu a da budem realan i jeste kod nas sve mnogo komplikovanije i teze...
Sto se drustva tice,mnogi se povlace a ostaju samo vredni i iskreni prijatelji.
Sto se devojaka tice,to je lutrija upoznati neku koja bih bila sa tobom a da nemas previse novca![]()
Mislim da je realnije nego veza muškarca sa ženom u kolicima, pošto su muškarci veće moralne pizzde.
predivno objasnjenje
elem, moja jako dobra prijateljica je u kolicima i ima divnog momka![]()
Tebi ni kolica ne trebaju uz taj stav da bi te izbegavali.
- - - - - - - - - -
Vanilin, evo ti i dokaza te moje rečenice.
Hehe, ne mogu da pričam sa bezglavom personom, sori.
Ali ti slobodno nastavi da krekećeš sa sebi svojstvenima.