Шта мислите о Вељи ИЛИЋУ, званом ЛАМПЕК?

Poruka
27.467
Председник Нове Србије и један од носилаца листе "Народни блок" за предстојеће
изборе Велимир Илић почео је предизборну кампању из Чачка.

Какви су изгледи "србенде" багеристе и великог "обожаваоца" министарке Михајловић? :)

Velja-Ilic-DG-768x432.jpg

Pijano grelijsko gibanicarsko govedo!!!
Velja priznao za "Alo!": Nikad se u životu nisam napio!
59519d1361718757-sme%C5%A1ne-slike-i-video-klipovi-velja.jpg

https://www.alo.rs/vesti/politika/velja-nikad-se-u-zivotu-nisam-napio/192746/vest
Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja
u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku.

- U tom programu je pričao samo o meni i govorio da sam alkoholičar! A ja nikada u životi nisam bio pijan! Nikada! Natovario mi se bre taj čovek u zadnje vreme da to nije normalno, samo se bavi mnome! A liči mi taman na kofu ili vreću fekalija! Ne samo meni, svako normalan će to da vam kaže ako je iskren. Samo kada ga pogledam, odmah se iznerviram, vrlo me iritira - kaže predsednik Nove Srbije.

Velja priznao za "Alo!": Nikad se u životu nisam napio!
59519d1361718757-sme%C5%A1ne-slike-i-video-klipovi-velja.jpg

https://www.alo.rs/vesti/politika/velja-nikad-se-u-zivotu-nisam-napio/192746/vest
Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja
u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku.

- U tom programu je pričao samo o meni i govorio da sam alkoholičar! A ja nikada u životi nisam bio pijan! Nikada! Natovario mi se bre taj čovek u zadnje vreme da to nije normalno, samo se bavi mnome! A liči mi taman na kofu ili vreću fekalija! Ne samo meni, svako normalan će to da vam kaže ako je iskren. Samo kada ga pogledam, odmah se iznerviram, vrlo me iritira - kaže predsednik Nove Srbije.

Ma ne , nije .... Isto ko sto je vendi nevina ....

Streptomicin za onu svinju Čanka

Slavica Đukić Dejanović predsedava Skupštinom, ovo je dakle za vreme Tadićeve vladavine 2008-2012, Velja je tad bio oporba, Čanak deo vladajuće koalicije. Da danas oporbeni poslanik ovako pokuša da govori o nekome iz vlasti, reč bi mu bila oduzeta i Martinović bi ga rebnuo na Administrativnom odboru za jednu platu.

Back