-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Nisam, samo kazem da mi je to gadno...pa zar si ga probala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, samo kazem da mi je to gadno...pa zar si ga probala?
Na rast iskljucivo utice genetika, a te price tipa ,,samo ti jedi meso i igraj kosarku i bices 2 m!'' su gluposti... A poredjenje izmedju ubijanja zivotinja i bacanja djubreta je besmislica...ja nikada ne bih bila vegetarijanac...glupost
prvo zado sto je meso (ali ono dobro meso a ne slanina i pljeske)hranljivo i zdravo
valjda utice na rast
a i sta mi znaci samo zelenis i vocke...
i kao one fore zao mi zivotinja...ma daj bre,bacas djubre de oces i ovo ono a za zivotinje ti zao, nije u tome stvar
nisam vegetarijanac niti cu ikada biti
Nisam, samo kazem da mi je to gadno...
Na rast iskljucivo utice genetika, a te price tipa ,,samo ti jedi meso i igraj kosarku i bices 2 m!'' su gluposti... A poredjenje izmedju ubijanja zivotinja i bacanja djubreta je besmislica...
Na rast iskljucivo utice genetika, a te price tipa ,,samo ti jedi meso i igraj kosarku i bices 2 m!'' su gluposti... A poredjenje izmedju ubijanja zivotinja i bacanja djubreta je besmislica...
Kosharka zaista utiche na visinu

svi ti sportovi gde ima dosta skakanja utichu na visinu

A koliko si ti visoka pa se toliko hvatas za tu visinu?stvarno?
jel to kazes iz iskustva?
a odbojka?
@kreptomane, mozda nekih 1,2 cm i to ako bas treniras, al' genetika je glavni faktor...A koliko si ti visoka pa se toliko hvatas za tu visinu?@kreptomane, mozda nekih 1,2 cm i to ako bas treniras, al' genetika je glavni faktor...
Vegetarijanci,kako vam nije zao biljnog sveta,pa on vam proizvodi kiseonik da disete i zivite da bi ste ga s oprostenjem jeli,vi ste malo nastrani ko neki gayevi...Nego u Indiji,SAD-u i Nemackoj je u cilju zastite biljnog sveta pocela proizvodnja piva od zivotinjske mokrace koja ima jelte priblizan ukus kao biljka od koje dobivamo pivo... Sta kazete ma ovo? Zivele biljke,zivela mokraca![]()
![]()
Pa nije bitna samo visina roditelja, vec i ostalih clanova porodice... A koliko ja znam zenska osoba prestaje da raste kad dobije...ma normalno za svoje godine
al kao sto vidis sta je ajnstajn od mog profesora procenio pa se plasim
a to sto se genetike tice jeste tacn ali ne uvek
imam druga koji ima 13 god a visok je 178 i visi je od caleta
tako sam i mislila
nas nastavnik fizickog je procenio da cu samo da porastem 169cm
lazov
al za svaki slucaj letos ima da igram kosarku
ima da bude bum tras
svi moji pokusaji u kosarci bili su ustvari ispadi al sta da se radi......![]()
?Na faxu mi je strasna jedna od 220 cm
,za par glava veca od mene 
Sve zavisi od genetike slusao sam nekog docu na tvu.A sta ce tebi vise visine,ti si zensko pobogu?Na faxu mi je strasna jedna od 220 cm
,za par glava veca od mene
![]()

Pa nije bitna samo visina roditelja, vec i ostalih clanova porodice... A koliko ja znam zenska osoba prestaje da raste kad dobije...
Nije, to ''jel'' sto pisete svi od reda je zapravo prezent 3. lica jednine(uz '' ' ''), a je l' je uptina rec.valjda jel' te
pitacu mamu...lol
Vegetarijanci,kako vam nije zao biljnog sveta,pa on vam proizvodi kiseonik da disete i zivite da bi ste ga s oprostenjem jeli,vi ste malo nastrani ko neki gayevi...Nego u Indiji,SAD-u i Nemackoj je u cilju zastite biljnog sveta pocela proizvodnja piva od zivotinjske mokrace koja ima jelte priblizan ukus kao biljka od koje dobivamo pivo... Sta kazete ma ovo? Zivele biljke,zivela mokraca![]()
![]()
tako sam i mislila
lazov
ima da bude bum tras

Možda zato što biljke ne doživljavaju bol i stres....barem se tako veruje....![]()

Šta će ti više od 169...onda ne mož' nosiš štikle...
Evo mene 177 i bzv mi da nosim štikle...mada, i da sam 150...bole bre noge od onoga![]()
tako sam i mislila
lazov
ima da bude bum tras
Veruj mi nema normalnih mesara...ajd mesara, al to stvorenje e zatvoreno u svojim govnima u dva sa dva da bi ga mi posle pojeli...ne znam da li si nekad bila prisutna kad neko kolje svinju...koliko grdna skici to bude mnogo gore od frc...sad po onom sporazumu protiv koga se radikali bune EU nam nalaze da humano ubijamo zivotinje...to izazvalo revoluciju medju seljacima...i niko ne postuje jos uvek...pa i zivotinje ne dozivljavaju to kao normalnih mesara
frc i gotovo je
a mucenje zivotinja je druga stvar i to je uzasno
i ja mnogo volim zivotinje ali se mesa ne odricem ni po koju cenu
Pa jeste, al ti neces da se smanjis kad doje to vreme, mislim posto zelis da rastespa ja ne volim stikle
ne planiram jos da ih nosim,tek kad se udam...hahahah zezam se
ima jos vremena za stikle, i to samo u special prilikejshns

Mada kad sam skoro stala na cimerkine 15-ice iz zajebancije shvatila sam da ni po koju cenu ne bih trpela one bolove
a i hodam ko na stulama 
Možda zato što biljke ne doživljavaju bol i stres....barem se tako veruje....![]()