pimbe
Primećen član
- Poruka
- 973
Ajde bre zeno sjasi malo... Odakle si pa ti... Stidis se sto si iz Uzica? Mora da si ti neka mlada vadikalka pa po divektivi movas da lajes okolo, ubedi me u supvotno... A ja disem kako disem, kad dodjem tamo . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne volite kad vam se istina kaze? Ma da, vi ste yebaci iz Kec bara.....e, o tom nivou Uzica i govorim, vi ste pravi predstavnici. Ima li smoga u Uzicu, disete li na slamcicu...i, pospremite malo Kec bar, smrdi na vasu pisacku, imate li vi kupatila u kucama?
E ljudi pustio sam vas malo da se izduvate ali ovde stavljam tacku,svaki posto posle ovoga u kojem se bude koristila netrepeljivost ce biti brisan.
Ma prepirka je ok sve dok ne pocne vredjanje...Izvinite macani sto ste se pronasli u mojim opservacijama, nije to bilo upuceno vama licno, ali vi ste se primili.Pozdrav sefe, nije lose malo razmrdati diskusiju, mnogo ste dosadni, nigde konstruktivne kritike.
Izvinite macani sto ste se pronasli u mojim opservacijama, nije to bilo upuceno vama licno, ali vi ste se primili.Pozdrav sefe, nije lose malo razmrdati diskusiju, mnogo ste dosadni, nigde konstruktivne kritike.
Zasto da ne? Posebno kad sam u pravu....
Zasto da ne? Posebno kad sam u pravu....
Zimi je bezveze,Uzice je mracno,sivo,tuzno, jos kad se spusti onaj smog ne mozes ni da dises,ali leti je stvarno ekstra.
Disi bila?Uziiiiceeeeee! Konacno sam stigla doma![]()
Me happy
Ti sa Zlatibora?cenim da je moj Zlatibor lepsi od te rupe![]()
Ja mislio gore samo beogradjani dolaze na zimovanje i letovanje.![]()
eee Zlatibor je i Kriv river (kriva reka) donji LJubis, vodice, sirogojno i tako dalje i tako blize... sirok pojam . . .