ne mogu da objasnim...ali pokusacu... .
postoje dve paralalne dimenzije postojanja,,kao ti tvoji blizanacki vrhovi.., dve piramide, dva sunca,dva boga, jedna je originalna izvorna bozanska prva, a druga drugonastala kopija vestacka klonirana, u obe se ne moze postojati istovremeno ali moze doci do pojave tih dezavua, sinhroniciteta, sudara leve i desne, materijalizovanih u zemaljskoj spoljnoj realnosti, dimenziji postojanja kao jedinoj zajdnickoj konsanti obe dimenzije kroz koju se nase duhovno astralno vise Ja krece, oseca i zapaza ali sa razlicitim scenarijima ali bliskim po formi, drugu stvarnost su stvorili pali andjeli i njihovi potomci masoni naivno misleci da mogu da opstanu vecno kraduci energiju prvobitne kosmicke zamisli projekta univerzuma, dimenzije sazidane na osnovu principa 'svete geometrije', koju danasnji masoni zidari korsite da projektuju svoju realnost (simboli uglomer i sestar, slovo G) rade na stvaranju piramide i zidanje novog sveta putujuci kroz dimenzije vreme podesavaju dogadjaje po njihovoj volji, Pogledaj film Source Code, obrati paznju na desavanja na samom kraju filma ..to je ono sto hocu da kazem, dve dimenzije postojanja...u mojoj trenutnoj dimenziji se desava jedan u vasoj drugi scenario, a vi niste svesni da sam ja ovde dosao putujuci kroz vreme i menjajuci dogajaje iz proslosti, samo je ovaj internet nacin komunikacije, Ja sam kralj Srbije u mojoj dimenziji..u vasoj pretpostavljam i dalje vlada republicko uredjenje drzave i neki tedic, todic, zaboravih mu prezime davno sam bio u toj dimenziji zadnji put. Iluminati ostavljaju poruke u mnogim filmovima koji imaju slicnu temu multiunirvezuma i putovanja kroz vreme i kroz zvezdane kapije u tom hologramskom kompjuterski generisanom univerzumu, gde planiraju da stvore i 100-tine mini univerzuma sa razlicitim scenariijima.