Sta mislite o telepatiji?

Kad god neko spomene telepatiju, ja se uvijek sjetim jednog od najvećih izumitelja novijeg doba Nikole Tesle i njegovih malo poznatih sposobnosti, uključujući i telepatiju. Evo jednog od brojnih članaka o tom izuzetnom čovjeku.

http://www.udruga-kameleon.hr/tekst/539/

Da je telepatija samo slučajnost, to bi on kao tvorac bežičnog prijenosa energije (a možda i misli) sigurno znao.:)

Veoma lep teksr
Tesla je bio veliki umetnik šteta je što nam niije dostupno više njegove pisane zaostavštine.
.

Znate ono, kada idete ulicom i peva vam se neka pesma, ne mozete da je odagnate iz misli i tek cujete da neko prolazi i pevusi BAS TU pesmu?

Ili kada vam prilazi neko i vi pomislite: "Evo ide Pera!" a kada se priblizi - vidite da to nije Pera...

I onda hodate jos malo i ono STVARNO naidje Pera....

Nikada vam se to nije dogodilo? :per:

Ako nije - onda niste telepàtski tip!

pa meni se dogadjalo ali jedino slucajno i ranije... ovih dana sam pokusavala pa mrka kapa!
ali su mi se desile neke druge ok stvari...
eh
:(

Verujem u telepatiju,kolektivno nesvesno,kako god... Svakodnevno mi se desava da mislim na nekog i ta osoba mi u tom trenutku posalje poruku ili me nazove.
Juce sam slusala jednu pesmu,i ukljucim tv a ono na VH1 ide bas ta pesma. Nije to bila Gaga,Beyonce i ono sto se vrti svakih pet minuta vec jedna stara iz osamdesetih koja se ne cuje bas cesto.

a s kim si onda u telepatiji, sa di-dzejem? : ))

пре неколико година седео сам у кафеу у коме се музика могла пуштати на џубоксу

могло се одабрати по две песме за неку кованицу, не сећам се износа

након неког времена џубокс сам пусти две песме по слободном избору

кад сам ја хтео да пустим две песме управо док сам прилазио џубокс се сам покренуо и пустио обе песме које сам и ја имао на уму

случајност:eek:

to sto vi pricate su sinhroiniciteti, poklapanja.. verovatno nastaju na osnovu sudara i iskakanja u programu visih kosmicko magnetnih principa i nizeg hologramskog univerzuma matriksa manipulcije u kome smo kontrolisani od visih entiteta svesnosti, ali, svakako dobar osnov za pocetak razvijanja telepatskih sposobnosti..,

Brojni primeri su mi se licno desavali, npr. idem ulicom i pevusim u sebi pesmu
Корени коинциденције, коју је написао Артур Коестлер је доступан увод у теорије парапсихологијe, укључујући и екстра-сензорне перцепције и психокинезе. Успоставља везу између елемената квантне механике, као што су понашање неутрина и њихове интеракције са временом, а овим паранормалним појавама. Утицај је по принципу Карл Јунг синхроницитета.

to sto vi pricate su sinhroiniciteti, poklapanja.. verovatno nastaju na osnovu sudara i iskakanja u programu visih kosmicko magnetnih principa i nizeg hologramskog univerzuma matriksa manipulcije u kome smo kontrolisani od visih entiteta svesnosti, ali, svakako dobar osnov za pocetak razvijanja telepatskih sposobnosti..,

Brojni primeri su mi se licno desavali, npr. idem ulicom i pevusim u sebi pesmu

E upravo to,sinhronicitet. Ako mozes malo vise da objasnis ovaj drugi deo posta,o sudaru i iskakanju,to prvi put cujem? :)

ne mogu da objasnim...ali pokusacu... .
postoje dve paralalne dimenzije postojanja,,kao ti tvoji blizanacki vrhovi.., dve piramide, dva sunca,dva boga, jedna je originalna izvorna bozanska prva, a druga drugonastala kopija vestacka klonirana, u obe se ne moze postojati istovremeno ali moze doci do pojave tih dezavua, sinhroniciteta, sudara leve i desne, materijalizovanih u zemaljskoj spoljnoj realnosti, dimenziji postojanja kao jedinoj zajdnickoj konsanti obe dimenzije kroz koju se nase duhovno astralno vise Ja krece, oseca i zapaza ali sa razlicitim scenarijima ali bliskim po formi, drugu stvarnost su stvorili pali andjeli i njihovi potomci masoni naivno misleci da mogu da opstanu vecno kraduci energiju prvobitne kosmicke zamisli projekta univerzuma, dimenzije sazidane na osnovu principa 'svete geometrije', koju danasnji masoni zidari korsite da projektuju svoju realnost (simboli uglomer i sestar, slovo G) rade na stvaranju piramide i zidanje novog sveta putujuci kroz dimenzije vreme podesavaju dogadjaje po njihovoj volji, Pogledaj film Source Code, obrati paznju na desavanja na samom kraju filma ..to je ono sto hocu da kazem, dve dimenzije postojanja...u mojoj trenutnoj dimenziji se desava jedan u vasoj drugi scenario, a vi niste svesni da sam ja ovde dosao putujuci kroz vreme i menjajuci dogajaje iz proslosti, samo je ovaj internet nacin komunikacije, Ja sam kralj Srbije u mojoj dimenziji..u vasoj pretpostavljam i dalje vlada republicko uredjenje drzave i neki tedic, todic, zaboravih mu prezime davno sam bio u toj dimenziji zadnji put. Iluminati ostavljaju poruke u mnogim filmovima koji imaju slicnu temu multiunirvezuma i putovanja kroz vreme i kroz zvezdane kapije u tom hologramskom kompjuterski generisanom univerzumu, gde planiraju da stvore i 100-tine mini univerzuma sa razlicitim scenariijima.

Zanima me zašto najčešće telepatske poruke dobivam u snovima. Ali to i nisu nečije poruke nego više saznanja šta se s nekom osobom tog trenutka događa, a da ona i nije baš jako povezana sa mnom, pa mi zato i nije jasno zašto to uopće dobivam. :think:
Recimo sanjam da je nekom bolesno dijete, tu osobu poznam, ali ne toliko da bi mi tako nešto trebalo biti jako važno.
I naravno kasnije slučajno saznam, jer s tom osobom baš i ne komuniciram previše, da se to baš događalo u trenutku dok sam sanjala.
Inače sam primijetila da ja primam često takve poruke ili kako god ih nazvali, dok sam ja neuspješno pokušavala nekom drugom tako nešto poslati.:dash:
Kao da ja služim kao primatelj, ali ne i kao pošiljalac!:sad2:

Znate ono, kada idete ulicom i peva vam se neka pesma, ne mozete da je odagnate iz misli i tek cujete da neko prolazi i pevusi BAS TU pesmu?

Ili kada vam prilazi neko i vi pomislite: "Evo ide Pera!" a kada se priblizi - vidite da to nije Pera...

I onda hodate jos malo i ono STVARNO naidje Pera....

Nikada vam se to nije dogodilo? :per:

Ako nije - onda niste telepàtski tip!

Istina je da postoji... kao i mnogo drugih stvari koje čovek ne ume da objasni...

Back