Sta mislite o T.Nikolicu i njegovom odvajanju od SRS?

Da li Nikolic duguje mandate SRS?

• Nista im ne duguje

• Duguje im

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da su majstorski zaebali DS i vreme ce pokazati(a vec i pokazuje)da sam u pravu!

Mislim da je "raspadom" SRS oslabljena - DS!
Mislim da će DS izgubiti deo birača, a posebno će se manjinske stranke staviti na stranu SNS.
Tako, sa dva "fronta" DS neće moći da pobedi, niti napravi koaliciju.

DS ne dobija izbore nego ide u opoziciju.

Šta se desilo?
Od SRS je napravljeno nekoliko partija i saveza.
Delovi SRS su i SRS i SNS i Narodnjačka koalicija (u manjem obimu)
Tako, da SRS u stvari popriva- celu opoziciju.

DS je na vlasti samo zahvaljujući Ivici i maksimalnom naprezanju za stvaranje koalicije.
Tako, Položaj DS slabi dok opozicijin raste.

Ako su lokalni izbori pokazatelj, u 2 od 3 slučaja DS NIEJ USPELA da obezbedi ni pobedu NI KOALICIJU.

Tako će biti i na državnom nivou.

jednom kradikal uvek kradikal:per::tease:

xexexexe....

ako kradu od demoNkratskih lopova onda su kao savremeni Robin Hud.....

Svi oni sto ciste dzepove bot-ovima, dikicima, djelicima i ostalih lopurdama iz tog plemena zasluzuju moje postovanje, jer ukrasti od takvih ortodoksnih lopurdi zaista nije ni malo lako.

Zato im treba sva moguca podrska.

ps. Naravno sve moje cestitke i pohvale za takav uspeh.

Poslednja izmena:
Mislim da bi trebalo da paziš kako pišeš, da misliš da je Hag nepravedan OK, ali da napišeš "Šešelj je inače moj junak", mislim...samo pripazi malo, bez uvrede ali krajnje je debiilno da ti bude junak ili idol zbog toga. Taj čovek je odveo ovu državu u ponor iz kojeg sada i sa Obamom kao predsednikom teško da ćemo se iščupati! Ali, nadati se moramao. A naše bolje sutra je smo u EU, jer se ne živi od ideala iz perioda Kosovskog boja.

Ne ostvljam komentare da glupim temama mejdutim ovi sto se prave pametni a ispadnu toliki mentoli su mi najsmesniji! :)

1. Zasto bi trebalo da pazi sta pise? Covek ne misli da je Hag nepravedan vec je to dokazano 100 puta. Seselju se sudi za govore ejjj govore....sta ima drugo da se kaze?

2. Seselj nikada nije bio u poziciji da upravlja ovom drzavom potom ne znam kako je on odveo drzavu u ponor? I ono malo sto je bio je ostalo upamceno po njegovom protivljenju potpisivanja Kumanovskog sporazuma.

3. Obama? Taj covek do sada nista nista pokazao potom ne znam kako mozes da ga smatras nekim strucnjakom ili sta vec? Manje televizije i vise knjiga u ruke....

Sta mislim od Nikolicu?

Hmm mislim da je isti kao i pre nego je covek uvideo da sa doskorasnjom politikom (Karlobag - Virovitica ili ku rac palac) nema sanse da uzme vlast, pa je "promenuo" plocu i osvaja one umerenije koji su do sada bili uz DSS/DS i ostale stranke.

Sta mislim od Nikolicu?

Hmm mislim da je isti kao i pre nego je covek uvideo da sa doskorasnjom politikom (Karlobag - Virovitica ili ku rac palac) nema sanse da uzme vlast, pa je "promenuo" plocu i osvaja one umerenije koji su do sada bili uz DSS/DS i ostale stranke.

Politički oceubica... Izdao svoje prijatelje, saradnike i birače... Napravio karijeru i pokrao bogatstvo u SRS, pa se sad pere. Jednom izdajnik - uvek izdajnik. Ništa mu nije, niti će biti sveto, sem svog džepa i interesa.

Dakle, šljam najgori.

Ne ostvljam komentare da glupim temama mejdutim ovi sto se prave pametni a ispadnu toliki mentoli su mi najsmesniji! :)

1. Zasto bi trebalo da pazi sta pise? Covek ne misli da je Hag nepravedan vec je to dokazano 100 puta. Seselju se sudi za govore ejjj govore....sta ima drugo da se kaze?

2. Seselj nikada nije bio u poziciji da upravlja ovom drzavom potom ne znam kako je on odveo drzavu u ponor? I ono malo sto je bio je ostalo upamceno po njegovom protivljenju potpisivanja Kumanovskog sporazuma.

3. Obama? Taj covek do sada nista nista pokazao potom ne znam kako mozes da ga smatras nekim strucnjakom ili sta vec? Manje televizije i vise knjiga u ruke....

Sta mislim od Nikolicu?

Jedino sto mogu da kzem je BRAVO COVEK! :)
U svemu se slazemo ;)

Politički oceubica... Izdao svoje prijatelje, saradnike i birače... Napravio karijeru i pokrao bogatstvo u SRS, pa se sad pere. Jednom izdajnik - uvek izdajnik. Ništa mu nije, niti će biti sveto, sem svog džepa i interesa.

Dakle, šljam najgori.

Šešelj treba da mu bude svet?
Sveti Šešelj?

A jel tom Šešelju bio svet Sveti Vuk Drašković?

Seselj ce bre da bude svetac kad umre!Ma bre unistio je hag(ne bukvalno xD) dokazao je i coveku kome su isprali mozak(NISAM JA xD) da je hag anti-srpski.I kako se mi borimo protiv haga?Pa lepo Bogami,dajemo glasove istom onom paceniku koji ih salje tamo!
Srbi su realno madju najglupljim narodima,sami sebe unistavamo,neki su toga svesni neki nisu...............

xexexexe....

ako kradu od demoNkratskih lopova onda su kao savremeni Robin Hud.....

Svi oni sto ciste dzepove bot-ovima, dikicima, djelicima i ostalih lopurdama iz tog plemena zasluzuju moje postovanje, jer ukrasti od takvih ortodoksnih lopurdi zaista nije ni malo lako.

Zato im treba im sva moguca podrska.

ps. Naravno sve moje cestitke i pohvale za takav uspeh.

ma sve su to LOPURDETINE , KOHABITERSKE i treba ih potamaniti kao gamad:evil:

Ti o DOS-u ili SRS-u?:lol:

O SRS.

SRS je fasisoidna partija u Srbiji na cijem celu je hrvatski specijalni agent.

Kada Srbi konacno shvate u svom socijalistickom mentalitetu da treba gledati partije STA CINE u datim uslovima, a ne STA GOVORE ili mastaju, SRS ce pasi na marginalni procenat glasova.

Kao i sve partije slicne postulacije u Evropi.

O SRS.

SRS je fasisoidna partija u Srbiji na cijem celu je hrvatski specijalni agent.

Kada Srbi konacno shvate u svom socijalistickom mentalitetu da treba gledati partije STA CINE u datim uslovima, a ne STA GOVORE ili mastaju, SRS ce pasi na marginalni procenat glasova.

Kao i sve partije slicne postulacije u Evropi.

Odakle ti to za seselja?:think::confused:
Sta ces nekima nije dovoljno ono sto imaju!!!:roll:
A za SRS pre par meseci sam i ja predvideo da ce da ode u tuki(ali skroz)....spor proces nema sta........

Back