Sta mislite o T.Nikolicu i njegovom odvajanju od SRS?

Da li Nikolic duguje mandate SRS?

• Nista im ne duguje

• Duguje im

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislom da je to OK.
Od SRS-a je uspeo da napravi najjacu stranku u Srbiji i zaista nije bilo potreba za Seseljevim mesanjem iz Haga.
Cini mi se da su i rezultati nedavno zavrsenih lokalnih izbora potvrdili moju teoriju.
Mislim da je Toma (+ Vucic) vise uradio za SRS nego Seselj.

a ko je više knjiga izdao? čije knjige su bolje prodavane? :eek:
Šekijeve ili Grobarove? :think:

:mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

;)

Samo sam reko da je seselj moj idol,on je bre najveci patriota,ako je i hrvat,zna covek da hrvati ne postoje i da je srbin!Temu sam postavio cisto da vidim koliko ima ispranih mozgova i da diskutujem sa dobro informisanim ljudima.mislite da su toma i vucic bolji?Dokazace se suprotno jer su POKRALI SRS i nista nisu vratili.Uredu da se ocepe,ali DA VRATE STA PRIPADA SRS-u!
Vidi se da su izdajnici.Ja licno nisam pristalica SRS niti bilo koje stranke,ali mi je program SRS najprihvatljiviji nego bilo koje druge stranke.Dok ne osnujem svoju stranku drzacu se programu koji ce biti najblizi mojim.MRZIM LOPOVE,A NIKOLIC JE JEDAN OD NAJPODMUKLIJIH!Lik je sve lepo isplaniro: ocepi se,pridruzi mu se vucuc,nevraca mandate,prevari glasace SRS-a.
SRS ce sigurno imati manje glasova na sledecim izborima,i zao mi je sto Srbija ima toliko ispranih mozgova koji su nesposobni da sami zakljucuju vec prihvataju sta im "veliki lideri kazu".

Radikali duguju SVE Tomislavu Nikolicu. A ne on njima.

Stranka je i zivnula od kako je Nikolic perdvodio, da je Seselj ostao na celu stranke, SRS bi se borio sa LDP-om za cenzus.

Jednostavno nije normalno i nije logicno da je jedna stranka 10 godina van vlasti, a pritom je ubedljivo najjaca stranka pojedinacno. Nije logicno da u danasnje vreme ocekujes da ces dobiti preko 50% glasova SAM, Ni jedna stranka nije zasebno osvojila preko 33% sto znaci da kako zna i ume mora da obezbedi sebi nekakav koalicioni potencijal ako misli da dodje do bilokakve vlasti. Radikali to za 10 godina nisu naucili....to sve i lici na Seselja

Na sledecim izborima ce videti koliko su oni duzni T Nikolicu

Ne moguće nego sigurno.On i Vučić bi prodali koga stignu za šaku evra.

neće neće 8ogme moć...mali medvedić će doć
:arrow:

sa svojim qletvama :vudu:
url
:hahaha::hahaha::hahaha:

Radikali duguju SVE Tomislavu Nikolicu. A ne on njima.

Stranka je i zivnula od kako je Nikolic perdvodio, da je Seselj ostao na celu stranke, SRS bi se borio sa LDP-om za cenzus.

Jednostavno nije normalno i nije logicno da je jedna stranka 10 godina van vlasti, a pritom je ubedljivo najjaca stranka pojedinacno. Nije logicno da u danasnje vreme ocekujes da ces dobiti preko 50% glasova SAM, Ni jedna stranka nije zasebno osvojila preko 33% sto znaci da kako zna i ume mora da obezbedi sebi nekakav koalicioni potencijal ako misli da dodje do bilokakve vlasti. Radikali to za 10 godina nisu naucili....to sve i lici na Seselja

Na sledecim izborima ce videti koliko su oni duzni T Nikolicu

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ako hocemo iskreno... Da skupis sve radikale na gomilu, zajedno sa ovim olosem koji pominjes, pa ni onda svi zajedno ne vrede polovinu koliko Seselj...

SRS = SESELJ

To je svakom polupismenom coveku jasno... A, ako se on uskoro vrati iz haga, moze i Toma nekretnina i onaj nesretnik zajedno sa njim da pakuju kofere... Toga se Toma i plasi, pa bi malo malo da rusi vladu...

Biti grobar je tezak, ali posten posao... On je i to izdao... Daj boze da nije i sa mrtvih krao...

Mislom da je to OK.
Od SRS-a je uspeo da napravi najjacu stranku u Srbiji i zaista nije bilo potreba za Seseljevim mesanjem iz Haga.
Cini mi se da su i rezultati nedavno zavrsenih lokalnih izbora potvrdili moju teoriju.
Да. Шта год неко мислио о радикалима, нико не може спорити да је странка, од неких 6%, подршке 2000., за Томина вакта, у следећим годинама, поправила подршку до преко 30%.

Да. Шта год неко мислио о радикалима, нико не може спорити да је странка, од неких 6%, подршке 2000., за Томина вакта, у следећим годинама, поправила подршку до преко 30%.
Ваљда ти више нисам на игноре :think:, мада бих то волео више од свега!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::rotf::hahaha:

Није за Томина................него за вакта ДОС-а ...............у разноразним појавним облицима!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Da,ali na račun propalog SPS-a su radikali dobili glasove.Iza SNS-a su finansijeri koji ne mogu da se pravdaju pod SRS-om jer oni zvuče grozno kao stranka zbog svojih stavova,pa su sad izmislili naprednjake koji eto se zalažu i za EU,i za ruse i nesvrstane i jednostavno za sve i svakim mogu a to lepše zvuči.
Što se mene tiče SNS je gomila pokvarenjaka,bivših funkcionera koji su se skupili iz svih mogućih stranaka koji su nakupili(jeste uspeh)gomilu birača na lepe priče.
Neverovatno je koliko vrše pritisak da bi to kapitalizovali za bilo kakvu vlast i nebitno u kojim kombinacijama jer vreme teče a da se čeka do sledećih regularnih izbora dug je period a euforija oko nove stranke može brzo da splasne i birači da se raziđu.

Mislom da je to OK.

Majstore,lupas..nemoj da se ljutis,ali je stvarno tako.

Da nije bilo Seselja i SRS-a,za tog vaseg Tomu Nikolica direktora Bozmanskog groblja u KG niko nikad od vas ne bi ni cuo ,kao sto za njega niko u Kragujevcu i nije znao dok ga neko nije delegirao u SRS i kod Voje Seselja...sve sto zna o politici je naucio bas od Seselja,sa cim se doskora i sam hvalio i jos ga je ovaj uzeo za kuma ,koliko ga je cenio kao saradnika i coveka....a usput je postao i potpredsednik SRS i "vojvoda od kutlace".....:eek::hahaha:

Sve u svemu ,jedno duplo golo od njega i njegovog dupelisca u liku Ace silikonskog Vucica.:thumbdown:

Vucic se jos vise plasi Seselja nego Nikolic,kad ga pitaju nesto o Seselju,on se uznemiri,neslusajte sta prica,samo gledajte face.Znaci ako se Seselj vrati u Srbiji ce 1/2 stranaka propasti(nece preci cenzus).Medjutim,SNS je vestacka stranka,u koju je odlazio korumpirani vrh SRS-a(sta mislite,odake njima pare da za 2 dana naprave stranku?).Zao mi je Vucica,u SRS je bio nekako spokojan xD

Evo šta profesor Kovjenić misli o tzv. naprednjacima

(пренето са: https://www.facebook.com/profile.ph...1314504#/profile.php?id=571472137&ref=mf#wall

Неспорна чињеница је да СВИ ПЕДЕРИ НИСУ ЧЛАНОВИ СНС-а (читај: Сотона наш створитељ !) али је исто тако неспорна чињеница

ДА САТАНИСТИ ГРОБАРА ТОМЕ ЈЕСУ ПЕДЕРИ !

НАПРЕДЊАК – СРПСКА КИТА ПЛЕМЕНИТА !
(пренето са: https://www.facebook.com/profile.ph...1314504#/profile.php?id=571472137&ref=mf#wall

У српском језику синоним НАПРЕДЊАК значи само једно - СРПСКА КИТА ПЛЕМЕНИТА. Верујем да је управо то разлог што је Гробар Тома баш тако прозвао своје сатанисте. Воле аџуванчине Гробара Томе када их НАПРЕДЊАК кресне са мађарске стране...

Крстан Ђ. Ковјенић

РАЗЛИКА ИТМЕЂУ СРПСКИХ РАДИКАЛА И САТАНИСТА ГРОБАРА ТОМЕ
(пренето са: http://krstanovkutak.forumotion.net/--f1/--t11-15.htm

Даме и господо,

Ако пажљивије погледате уочићете разлику између ЧЕСТИТИХ, ХРАБРИХ и СРБОЉУБИВИХ СРПСКИХ РАДИКАЛА и ИЗДАЈНИКА, КУКАВИЦА и РАЗВРАТНИКА Гробара Томе и *******ог Шпије већ на први поглед и то баш овако:

Куд-год се окрену код СРПСКИХ РАДИКАЛА НАПРЕДЊАК је ИСПРЕД док је код сатаниста Гробара Томе увек ИЗА ГУЗЕ ОД МЕДУЗЕ !

Из оводобих прича партизанки које бесомучно на свим окупираним медијима у Србији брслају Гробар и *******и види се да им деда Сорош памет ућерава са мађарске стране.

Занимљиво је напоменути да је и СРЦЕ ИСПОД ТРТИЦЕ код САТАНИСТА Гробара Томе и *******ог Шпије...

Крстан Ђ. Ковјенић

Некадашњи брате АЛЕКСАНДРЕ,

Док будеш окогузичне скуте љубио свом садашњем газди Бобију Таћију Педеровићу немој да Ти око засузи због гриже савести и помисли на свог некадашњег Великог Учитеља, мога честитог брата Прометеја, (Имаће он увек свог истинског брата Атласа, али Тебе више бити неће !) јер може се десити да тада силно растужиш и господара звери и да од ваше гузијаде не остане баш ништа, а то ће те додатно да још више растужи тако да ћеш ,или пресвиснути од бола, или сасвим полудети од гриже закржљале савести.

Evo šta profesor Kovjenić misli o tzv. naprednjacima

Неспорна чињеница је да СВИ ПЕДЕРИ НИСУ ЧЛАНОВИ СНС-а (читај: Сотона наш створитељ !) али је исто тако неспорна чињеница

ДА САТАНИСТИ ГРОБАРА ТОМЕ ЈЕСУ ПЕДЕРИ !

НАПРЕДЊАК – СРПСКА КИТА ПЛЕМЕНИТА !

У српском језику синоним НАПРЕДЊАК значи само једно - СРПСКА КИТА ПЛЕМЕНИТА. Верујем да је управо то разлог што је Гробар Тома баш тако прозвао своје сатанисте. Воле аџуванчине Гробара Томе када их НАПРЕДЊАК кресне са мађарске стране...

Крстан Ђ. Ковјенић

РАЗЛИКА ИТМЕЂУ СРПСКИХ РАДИКАЛА И САТАНИСТА ГРОБАРА ТОМЕ
(пренето са: http://krstanovkutak.forumotion.net/--f1/--t11-15.htm

Даме и господо,

Ако пажљивије погледате уочићете разлику између ЧЕСТИТИХ, ХРАБРИХ и СРБОЉУБИВИХ СРПСКИХ РАДИКАЛА и ИЗДАЈНИКА, КУКАВИЦА и РАЗВРАТНИКА Гробара Томе и *******ог Шпије већ на први поглед и то баш овако:

Куд-год се окрену код СРПСКИХ РАДИКАЛА НАПРЕДЊАК је ИСПРЕД док је код сатаниста Гробара Томе увек ИЗА ГУЗЕ ОД МЕДУЗЕ !

Из оводобих прича партизанки које бесомучно на свим окупираним медијима у Србији брслају Гробар и *******и види се да им деда Сорош памет ућерава са мађарске стране.

Занимљиво је напоменути да је и СРЦЕ ИСПОД ТРТИЦЕ код САТАНИСТА Гробара Томе и *******ог Шпије...

Крстан Ђ. Ковјенић

Некадашњи брате АЛЕКСАНДРЕ,

Док будеш окогузичне скуте љубио свом садашњем газди Бобију Таћију Педеровићу немој да Ти око засузи због гриже савести и помисли на свог некадашњег Великог Учитеља, мога честитог брата Прометеја, (Имаће он увек свог истинског брата Атласа, али Тебе више бити неће !) јер може се десити да тада силно растужиш и господара звери и да од ваше гузијаде не остане баш ништа, а то ће те додатно да још више растужи тако да ћеш ,или пресвиснути од бола, или сасвим полудети од гриже закржљале савести.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Krstane te malo opalila suncanica?Ili?:lol:

Ваљда ти више нисам на игноре :think:, мада бих то волео више од свега!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::rotf::hahaha:

Није за Томина................него за вакта ДОС-а ...............у разноразним појавним облицима!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Papričice tebi je u glavu udarilo ljuto, DOS više ne postoji... ni u pojavnim oblicima.
Danas je sve varijacija na DS :heart::heart::mrgreen:

Ако ћемо поштено
Шешељ је у Хаг отишао фебруара 2003 када је СРС већ имала 27% ...
Тома је за следећих скоро 7 година додао још 3-4% ...

:whistling::whistling::whistling:

Poslednja izmena:
Могу само да приметим да је СРС постала најача странка у Србији која је могла да окупи највећи број грађана на митинзима,која је имала све више присталица,и на изборима та странка је имала највећи број гласова Срба,јер не бих могла да замислим да за њих гласа неко ко је друге националности.Можда је то некоме засметало и било је потребно да се отклони још једна једина реална опасност.Свако има своју цену.Требало је ућуткати СРС,разбити.И радити после са Србијом ста им се прохте,јер док народ укапира прође воз.

Back