Šta mislite o Senadu Hadžifejzoviću?

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je nedavno kod Vucica Aleksandra Velikog i tamo kleknuo na kolena i trazio oprost.
On ce biti kao Kusturica, Bazdulj.....pokrstice se i uzeti ime Nenad. Jer se niko nije nadao da od alijinog novinara prede u tabor...preko Drine.

Jesi li bio u piramidama u Visokom?
Na osnovu čega tvrdiš da je "kleknuo i tražio oprost"?
Po meni je bio veoma drzak, čak i bezobrazan kad je spomenuo novičok.
Sa druge strane, dočekan je domaćinski.
Dočekao ga je i predsednik i premijer a to bi za jednog novinara (i ako ON nije samo tek tako neki novinar) trebalo da bude čast.
Dobio je i ekskluzivno ponudu da Srbija izgradi jedan naučno tehnološki park u Sarajevu i još po nešto.
Pa šta ćeš više?!

Sad mi stižu višnje pa šljive, čim završim idem u Visoko da se lično (ako je moguće) bar rukujem sa Semirom i da vidim te piramide.

Poslednja izmena:
Na osnovu čega tvrdiš da je "kleknuo i tražio oprost"?
Po meni je bio veoma drzak, čak i bezobrazan kad je spomenuo novičok.
Sa druge strane, dočekan je domaćinski.
Dočekao ga je i predsednik i premijer a to bi za jednog novinara (i ako ON nije samo tek tako neki novinar) trebalo da bude čast.
Dobio je i ekskluzivno ponudu da Srbija izgradi jedan naučno tehnološki park u Sarajevu i još po nešto.
Pa šta ćeš više?!

Sad mi stižu višnje pa šljive, čim završim idem u Visoko da se lično (ako je moguće) bar rukujem sa Semirom i da vidim te piramide.

Posteno

Skakutao je oko AV bio kao dete. Ponizno i uvlakacki.

Nadam se da ces sresti Osmanagica i cuti koju pametnu od njega

Posteno

Skakutao je oko AV bio kao dete. Ponizno i uvlakacki.

Nadam se da ces sresti Osmanagica i cuti koju pametnu od njega

Da loše prikrivajući da kao može da provocira svoje udvorištvo, nekim banalnim pitanjima

Meni je delovao baš onako jadno.. mada jedan od retkih medijskih nastupa gde je Vučić delovao kao baš normalan čovek, velikog strpljenja , realn i inteligentan (doduše gledala sam samo nekih 17 minuta)

Da loše prikrivajući da kao može da provocira svoje udvorištvo, nekim banalnim pitanjima

Meni je delovao baš onako jadno.. mada jedan od retkih medijskih nastupa gde je Vučić delovao kao baš normalan čovek, velikog strpljenja , realn i inteligentan (doduše gledala sam samo nekih 17 minuta)
Koja je tačno razlika između tebe i Feiza, ako oboje gotivite SRS

Back