Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.469
Биће сахрањен као 13,456 жртва сребреничког геноцида. Мујама мора да се скине капа. Направили су једно централно гробље за цео Трокутистан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko je to, a necu da varam da guglam....evo ponekad kada imam tvrdu stolicu pogledam njegove emisije - face - pa mi zaista čine dobro, ali nikako da se otmem dojmu da se ne radi o bošnjaku već o srbinu muslimanske vjere jer samo srbin tako može mrziti nacionalno leglo iz kojeg je niknuo...što mislite o njemu kao novinaru jel on agitator muslimanske braće ili zapadnih vrijednosti tj. raspusnosti,seksualne izopačenosti,alkohola i svinjskih kremenadli...
Бошњачки шовиниста. Неко ко муслимане подстиче на мржњу према роду. То му је животна мисја.Ne znam ko je to, a necu da varam da guglam.
Nek' crkne kao skot.Бошњачки шовиниста. Неко ко муслимане подстиче на мржњу према роду. То му је животна мисја.
Тако је одабрао, ко смо ми да му нешто ту сада приговарамо.Nek' crkne kao skot.
Nije loš novinar u profesionalnom smislu al je ostrašćen kao većina Sarajevske čaršije ,verovatno bi bio dobar da se ne bavi nacionalnim temama i medjunacionalnim odnosima nego sportom , ekonomijom , dal je pravi burek sa mesom ili sa sirom,globalnim zagrevanjem , korona virusom i tako nekim temama , gde ne izbija velikbošnjački nacionalizam iz njega .
Taj je klasična budala. I nema ni razloga da se boji.25.04.2020. Centralni dnevnik , gost potpredsjednik SDP Vojin Mijatović, Srbin i Bosanac
"Ne, ne bojim se iako svaki dan od raznoraznih bolesnika dobijam prijetnje, jer sam ovdje izdajnik u Federaciji četnik, ne znam šta sam u Srbiji i Hrvatskoj, ali ja sam Srbin i Bosanac i ponosan sam na tu priču“, dodao je Mijatović." https://www.oslobodjenje.ba/vijesti...-da-ste-srbin-i-bosanac-platite-glavom-451872
Što bih ja patio zato što je on budala
Zato što si pametan, kad bi se lagaliŠto bih ja patio zato što je on budala![]()

Ti to o sebiZato što si pametan, kad bi se lagali![]()
Ja sam za razliku od tebe inteligentnaTi to o sebi![]()

AhaJa sam za razliku od tebe inteligentna![]()
Ali može i od tebe nešto čovjek da nauči, nisam znala da se hrabar i otvoren kaže "budala".