sta mislite o rakovima-zenama

Ne znam, meni s njima nikad nije dosadno...
Mi smo jedna miroljubiva stvorenja samo nas ne treba čačkati pošto gubimo brzo živce kao i svi kardinalni (to što neki astrolozi kažu da možemo dosta toga da istrpimo to je čista glupost,to dosad nisam ni kod jednog raka videla)...
Prilično uvredljivi ljudi i duuugo se dure a neretko su i osvetoljubivi...
Volim i muške rakove samo mnoogo su brate neverni

Kad kazem dosadno,mislim mirne,malko predvidive,verne,niste nesto svadljive.

Za ovo verne se ne bih složila sa tobom. Možda ima izuzetaka, ali ove moje prijateljice nisu baš verne. Iako one ne vole da varaju, to se desi slučajno - impulsivne su i povede ih trenutak.
A i u vezi, treba im nedelju, dve da se oslobode, a posle idu na sve ili ništa.
Nisu svadljive, ali se brzo naljute i znaju dugo da budu rezervisane i veoma tvrdoglave.

ja imam predstavu o njima kao o flegmama umeju da budu histericne ko i svako zensko,ali pogotovo kad im se pogodi ego,sujeta tad mogu da bljuju vatru,mislim da su flegmaticne ali i proracunate,nisu naivne.a zenske ribe pa to je tek katastrofa,dno dna.od vodenih skorpije mislim na zenske pripadnike su ok,rakovi zenski u sustini ok sa tim nekim nedostatcima,ali zenske ribe no comment cast izuzetcima.

Ovako izgleda zenski rak/strelac

cheryl-cole-kilimanjaro--1357311638-view-1.jpg

Iz prakse, ja za žene ovakvog izgleda uvek saznam da su Ovnice! Crne oči, malo kose, svež mladalački izgled.
Klasična Račica ima krupne oči kojima su spoljni uglovi spušteni na dole, manji nos, ne oštar niti izražajan, okruglasto lice.

Od svega što si Denise izrekao ovo je najviše da kažem netačno i najveća horoskopska zabluda vezana za rakove...

Ne pricam ja o nikakvim stereotipima i vidjenjima "astrologa" veuzanih za Racice(stereotipe prezirem),pricam o subjektivnom dozivljaju i kako ja licno vidim njih ,ne mogu da analiziram ono kako ih ti vidis,mogu samo da kazem kako meni izgledaju.Upravo ovako kako sam naveo,u svakoj recenici koju progovore milion gluposti primjetim,sve sto rade cine naopako od onoga kako bi ja to uradio itd.Jednostavno mi ne leze,dva razlicita kosmosa,svijeta itd.

Ovo više važi za Ribe. Mnogo su pliće od Rakova.
I jedni i drugi su "beskicmenjaci",tj znakovi kojima je potreban jak zivotni oslonac,jak partner da bi se osjecale sigurno.I jedni i drugi su i emotivci,samo to pokazuju na malo razlicite nacine,Racice ce da izigravaju Flegmanke kao da ih nista ne dodiruje,a u sebi ce da prozivljavaju pakao,sve do trenutka dok suze ne krenu na oci,sto sec desava jako cesto.I jedan i drugi znak su jako povodljivi,zive od misljenja mase,prijatelja,rijetko kada imaju svoj licni stav,ako ga i imaju on je uvijek u skladu sa misljenjem vecine.
Npr jedan Jarac koji vlada kicmom i kostima ,(sto znaci da za sve ima licni stav,sto ga dovodi u lose odnose sa mnogima) je u 7 kuci tog vodenog,emotivnog,povodljivog Beskicemenjackog Raka i simbolicki mu oznacava idealnog partnera,tj da se dva znaka idealno nadopunjuju,radi se o antipodima(suprotnostima).Ali eto ja nemam zivaca za histericnost,naivnost,nezrelost Racica.

iako nemam nesto iskustva sa njima tj z.rak moram reci da forumas d33 ipak generalizuje.to je kao kada bi neko napisao jarcevi su dosadni,doduse ja ih smatram izuzetno dosadnim znakom verovatno najdosadnijim ali eto vec izgleda kao generalizovanje,iako sam izneo svoj licni stav.

iako nemam nesto iskustva sa njima tj z.rak moram reci da forumas d33 ipak generalizuje.to je kao kada bi neko napisao jarcevi su dosadni,doduse ja ih smatram izuzetno dosadnim znakom verovatno najdosadnijim ali eto vec izgleda kao generalizovanje,iako sam izneo svoj licni stav.

Jeste,jako su dosadni Jarcevi,iako najveci broj komicara danasnjice a i inace ima So ili Ma u Jarcu(da ih ne nabrajam).Moguce da ne pricaju ljudima ono sto ljudi zele da cuju,nego ono sto je istina,pa jesu malo i dosadni.Muhamed Ali je bio najdosadniji od njih,sutio uvijek,ili Martin Luther King itd
Ne generalizujem,sve zavisi od citave karte,pa ce Rak sa dominacijom planeta u susjednom Lavu(vrlo cest slucaj,npr Zdravko MAmic ludi) da se ponasa drugacije nego tipicni RAk ,ili sa dominacijom planeta u Blizancu itd.

Poslednja izmena:
ako mislis na dzima kerija eto i to je generalizovanje,on mi jeste jedan od omiljenih komicara a da li su svi jarcevi takvi ili barem pola njih? nisu naravno.evo npr moja bivsa devojka je bila jarac i po meni dosadna devojka,mada izgled je nju vadio i intelekt,i keva mi je taj znak jako dobra i pametna osoba a sad da ima smisla za humor nema.a na drugoj strani kog si nasao mamica?! takva dalabu se nadje jednom medju milion ljudi bez obzira na znak.ni na lotou ne bi izvukao takvog lika.da zavisi od podznaka i sta ti ja znam planete ali nisam ja strucnjak za astrologiju generalno.mene vise intrigira kineski horoskop.

Back