Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Racice i Ribe su dobre za seks pod uslovom da daju. Malo su dublje, dodiri jaci i intenzivniji, kao da se covek topi u njima. Blizanke su suprotnost, zgoljave i koscate. Ali radije su za intimu od ovih iako se cesto ne mogu zadrzati u duzoj vezi. Uz devojku Blizanac njen flert sa strane je gotovo pa neizbezan a vazi i obratno za zenu sa muskarcem Blizancem. To Francuzima ne predstavlja problem, ovde je ipak donelo i rusenje odnosa.
Device mi i nisu bile nesto prepoznatljive po lepoti kao ni Bikuse ali opet mozda sam na takve nailazio kao ti na dobre Device. Sa prvima imao sam ok odnose a drugih znam manje nego sto imam prstiju na jednoj ruci. Vage su meni lepe, na njihove mirise i vec kako znaju da se doteraju ne moze se ostati ravnodusan.
Device mi i nisu bile nesto prepoznatljive po lepoti kao ni Bikuse ali opet mozda sam na takve nailazio kao ti na dobre Device. Sa prvima imao sam ok odnose a drugih znam manje nego sto imam prstiju na jednoj ruci. Vage su meni lepe, na njihove mirise i vec kako znaju da se doteraju ne moze se ostati ravnodusan.