Sta mislite o RACICAMA?

Racice i Ribe su dobre za seks pod uslovom da daju. Malo su dublje, dodiri jaci i intenzivniji, kao da se covek topi u njima. Blizanke su suprotnost, zgoljave i koscate. Ali radije su za intimu od ovih iako se cesto ne mogu zadrzati u duzoj vezi. Uz devojku Blizanac njen flert sa strane je gotovo pa neizbezan a vazi i obratno za zenu sa muskarcem Blizancem. To Francuzima ne predstavlja problem, ovde je ipak donelo i rusenje odnosa.

Device mi i nisu bile nesto prepoznatljive po lepoti kao ni Bikuse ali opet mozda sam na takve nailazio kao ti na dobre Device. Sa prvima imao sam ok odnose a drugih znam manje nego sto imam prstiju na jednoj ruci. Vage su meni lepe, na njihove mirise i vec kako znaju da se doteraju ne moze se ostati ravnodusan.

ja msm da su ribe ipak bolje po tom pitanju.i to dosta,a rakovi(zenski) nisu za bacanje,ali za njih mi seksipil i nije neka asocijacija..nekako ne vode toliko racuna o sebi,ne izgledaju lose ali su nekako tetkaste,barem iz mog ugla.dok skorpije zenske uglavnom znaju sta hoce,njih znam ko zlu paru,otrov u malim bocicama se sipa.sa vagama nznm jesu to uglavnom lepe zene,sofisticirane uglavnom,znaju one u promet da se bace,ali nznm nisu za mene.sto se zena tice meni odgovaraju zemljani znaci.a blizanke boga mi nisu koscate naprotiv,jesu kokete,ali one me vise privlace od zenskih rakova,i one imaju neku svoju draz,kao i lavice.. uglavnom bolje reci nemam dobru komunikaciju sa vodolijama,vagama,pa i ribama,strelicama(kako one kazu).ja sam bas na ovom forumu procitao da su bikuse n.1 po tome jer im je valjda ta planeta venera

Tacno je za Bikuse da su no.1 jer vlada planeta ljubavi. Ali ova planeta ispoljava najvise oscilacija kada je u losim aspektima i kada je u dobrim. Kada gradi lose onda je najgora a ako je dobra donosi istinske ljubavi. Vlada i Vagom a zbog ove osobine kako deluje na emotivno, uvede lako u razocarenje (ako je lose polozena) i izbaci osobu iz koloseka. Zato su zenske Vage najdominantnije u manastirima.

Nisam ni rekao za Racice da su seksipilne, to su Skorpionke, vec da mi se svidja njihov vrtlog a vec one kakve su, malo popunjenije, usisavaju u sebe i celog progutaju. Nemam ni ja iskustva sa Vodolijama, bila je jedna na radnom mestu ali brzo sam se prebacio odatle pa nije bilo nista. Vage, Ribe i Strelice (da se ne uvrede femine) isto, misljenje ni dobro ni lose. To jest, Ribe vise lose nego dobre. Lavice su dobre, to si lepo primetio, samo treba sa njima pazljivo, ako im se ne poklanja paznja nije dobro.

Racice cute, celo odelenje ustalo da se bori za mene sto mi je nepravedna ocena u odnosu na drugu ucenicu, i jedna mentolka vaga ustala da kaze ona nije otvorila gubicu cele godine ne moze da ima istu ocenu kao ova aktivna , znaci dabogda joj se odvezala pertla

Racice cute, celo odelenje ustalo da se bori za mene sto mi je nepravedna ocena u odnosu na drugu ucenicu, i jedna mentolka vaga ustala da kaze ona nije otvorila gubicu cele godine ne moze da ima istu ocenu kao ova aktivna , znaci dabogda joj se odvezala pertla
Хехехе, "ментол" је наставник који такву примедбу свали на леђа ученика. :) Његов је посао да изједначава активност ученика и на основу тога их оцењује. И ја сам пре факса могао да идем на аргумент: знам много више матиша од осталих, само ја могу да имам пет. Али би то било екстремно глупо, као што би био глуп и наставник који би такво виђење прихватио.

Živim sa jednim rakom, vredna, požrtvovana za porodicu, emotivna preeeeeeeeeeeviše (ume da zove 20 puta na dan i da se žali što joj se ne javljaš), ambiciozna, neumorna...
Puno dobrih osobina ali želja za dramom uh pa to treba podneti :)

Back