Sta mislite o Predragu Markovicu?

Изкомплексирани кловн. Покушава брадом да увећа своје закржљало тело.

А пошто то ради, никад му не би поверио ни кафу да ми скува, јер онај ко то ради није баш чист (у глави)...

NSgirl:
Ja nisam za njegovu stranku ali mi je on bas simpatican :D Drzi se covek principa i ne da bradu :D

Марковић се до сада показао КАО НАЈБОЉИ,
НАЈПОШТЕНИЈИ И НАЈПРАВЕДНИЈИ ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ
СРБИЈЕ... веома се труди да не погреши,
међутим, проблем са њим је што је један од оснивача
Г17* - а о том монструм-удружењу имам веома
лоше мишљење, па стога некада помислим да се
он само претвара јер има ДАЛЕКО ВЕЋЕ АМБИЦИЈЕ
У ПОЛИТИЦИ.

Da nije iz njegove lopovske partije, mozda bih i vise razmisljao o njemu, ovako, s kim si - takav si.
Inace, mislim da je obican karijerista, covek koji nema svoje ja i mora da slusa mozda i vece budale od njega. Izigrava postenje a iza njegovog podmuklog osmeha (koji se nazire) krije se sitna dusa.
A sto se tice brade, to je stvar misljenja. Ja licno ne volim bradu ako se neko krije iza nje. Uostalom, postoje tri brade : 1. brada zvanja (popovi), 2. brada postovanja (stariji ljudi) i 3. brada sr.nja (svi ostali). P sada neka se sam on nadje gde je. Malo se salim, ali lepo negovana brada jos moze da bude i lep ukras na licu muskarca, kao i lepo negovani brkovi. Ova njegova odrazava njega kao coveka koji je neuredan i nema vremena ni za sebe a kamo li ostalo. Ko zna koliko mu smrdi brada od raznih supa, gulasa, djuveca i ostalih jela koja dobijaju za dz. u Skupstini

Licno, deluje mi ok ali partija iz koje dolazi i nije bas neka...
Mislim sin Mladja i to...
Svejedno, u javnim nastupima ne vidim da bruka ugled (if there is such a thing) Narodne Skupstine Srbije pa ga to malo abolira...
U svakom slucaju prelazna ocena, ali nije vrlo dobra...
mozda tanka trojka.

Back