Šta mislite o ovome?

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
44.083
Nezavisno od toga šta mislili o AV i ma koliko je njegov nastup onako pa samopromocija , ko ima živaca da odgleda kompletan izveštaj ( po prvi put sam ga mogla slušati) zanima me šta ko od vas misli o ovome .

Znači na stranu AV, šta ovo donosi, da li je ovo pravi potez, da li neke AV usputni komentari tipa Hr nije htela, izjava ambasadora da su oni za integraciju prostora daju informacije kuda kao država idemo i da li je to dobar put ?

Opet molim da se zanemari trućanje o AV, on je takav kakav je , šta se tu može.

https://www.kurir.rs/vesti/biznis/3...-evropi-vrvi-od-gradjevinaca-ruskih-i-domacih

Italija npr. ima brzu prugu Torino-Milano za 45 minuta. Sa Vucicem je problem bas to sto kazes, samopromocija, od svega pravi nesto nezapamceno, istorijsko, od 6 aviona je napravio marketing kao da smo uzeli 6 eskadrila, od 3 zgrade na Savi je napravio pricu kao da su nikla 3 nova grada... Nije posao predsednika da obilazi svako gradiliste i vodi kampanju za sebe i svoju stranku 24/7..

Bice. Novosadjani vole ovako turisticki ili cisto na kafu :lol: da svrate do bg-a, i obratno. Ima i dosta ljudi koji imaju rodbine, itd..
Daleko je to od toga da to može da pokrije deset polazaka na dan. I što ti vozovi budu i inače preskupi. Karta ti bude da ti se jedva isplati ako ideš sam, a taman još i sa porodicom. Brzi vozovi su promašena investicija i u Evropi, al što to niko neć da prizna.

Нећу да коментаришем његова размишљања о опозицији али ово је заиста велики пројекат. Србија добија једно велико језгро са великом концентрацијом знања, капитала, људских ресурса. Београд и Нови Сад постају практично један град. Уз Зрењаним и Панчево имаћемо зону која потенцијално може бити економски јача од сваке државе настале распадом Југославије.
Верујем да је Београд на путу да постане први прави космополитски град у Југоисточној европи , уствари не само у Југоисточној у него целој Источној Европи.

Poslednja izmena:
Нећу да коментаришем његова размишљања о опозицији али ово је заиста велики пројекат. Србија добија једно велико језгро са великом концентрацијом знања, капитала, људских ресурса. Београд и Нови Сад постају практично један град. Уз Зрењаним и Панчево имаћемо зону која потенцијално може бити економски јача од сваке државе настале распадом Југославије.
Верујем да је Београд на путу да постане први прави космополитски град у Југоисточној европи , уствари не само у Југоисточној у него целој Источној Европи.
Previše veruješ :whistling:

Pa samopromocija je svakako u pitanju. Očekuje priznanje i aplauz za nešto što se podrazumeva da mu je posao. Kao kad otac kupi detetu patike jer nema šta da obuje, pa isti taj otac očekuje orden što je zaradio i platio te patike. Izgradnja pruga, autoputeva, infrastrukture uopšte zapravo jeste posao države koja to pravi od para poreskih obveznika. Hvalisanje jer si uradio nešto što ti je posao je u najmanju ruku psihotično.

Naravno da cemo biti kosmoplitski grad...
Srbi odlaze,a tvoj veliki vodja dovodi i pomaze kojekakve sirijce,avganistance...i ko zna koje jos,koji su sve osim izbeglica.Ekonomski migranti.
Umsto da to iskoristi da njegov narod ostane u Srbiji,gura kojekakve ekstremiste da se u Srbiji sire i mnoze...

Nezavisno od toga šta mislili o AV i ma koliko je njegov nastup onako pa samopromocija , ko ima živaca da odgleda kompletan izveštaj ( po prvi put sam ga mogla slušati) zanima me šta ko od vas misli o ovome .

Znači na stranu AV, šta ovo donosi, da li je ovo pravi potez, da li neke AV usputni komentari tipa Hr nije htela, izjava ambasadora da su oni za integraciju prostora daju informacije kuda kao država idemo i da li je to dobar put ?

https://www.kurir.rs/vesti/biznis/3...-evropi-vrvi-od-gradjevinaca-ruskih-i-domacih

Nema šanse da će ići za pola sata od BG do NS. A današnji nastup je malo da se pokaže na televiziji. Što ne kaže kada je sve to trebalo da bude gotovo i zašto rokovi nisu ispoštovani i zašto država ne uplaćuje na vreme novac izvođačima.

Previše veruješ :whistling:
Ја верујем са усхићењем и понекад узлећем до великих висина и наравно, понекад болно падам.
Никад нисам волео да са горким укусом у устима будем паметан и саркастично циничним коментарима све критикујем и свему се подсмевам. Београд ће постати балкански Њу Јорк то ја тврдим.

Ја верујем са усхићењем и понекад узлећем до великих висина и наравно, понекад болно падам.
Никад нисам волео да са горким укусом у устима будем паметан и саркастично циничним коментарима све критикујем и свему се подсмевам. Београд ће постати балкански Њу Јорк то ја тврдим.

Ma šta tebe briga. Ti si u Havani.

Nisam ja nešto ushićen oko Beograda. On treba da bude to što jeste i ništa više od toga. I naravno da Beograd treba da se parira sa Srbijom, a ne sa Švajcarskom ili Engleskom. Oni inače imaju neku anomaliju u svo mentalitetu.

aj ti malo otputuju u budimpestu. pa se vrati i reci nam to isto.

Nisam ja nešto ushićen oko Beograda. On treba da bude to što jeste i ništa više od toga. I naravno da Beograd treba da se parira sa Srbijom, a ne sa Švajcarskom ili Engleskom. Oni inače imaju neku anomaliju u svo mentalitetu.
imamo i mi - prvu anomaliju koju je primetio bio je ivo andric. i u znakovima pored puta citirao prodavca sa pijace zeleni venac - ''Srbin kad ima jede dok ne pukne a kad nema trpi dok ne crkne''

Mislim da je dobro ali ekonomski ne isplativo..
To u zemlji sa 300evra pkama se ne isplati ali ne verujem da to neko uzima u obzir.. Otvaranje još jedne rupe koju će građani morati da izdržavaju . Mislim da se stvari ne rade po redosledu

Back