ŠTA MISLITE O OVOME?

teresa:
Pre par meseci se viđala sa dečkom koji ima devojku...Tačnije rečno to nije bilo redovno viđanje već sex povremrno po principu kad se desi desi....Počelo je kao jednokratna kres varijanta ali ...odužilo se...usled kvaliteta istog....To je saznala moja prijateljica i nije joj se svidelo te me optužila za nemoral i mešanje u tuđu vezu... Ja na to nisam gledala tako jer mi zaista nije cilj vaza sa pomenutom osobom...I da je slobodan ja ne bih vezu sa njm....te sam smatrala da sam ja ok u svemu tome...
Ali reči dotične drugarice mi nametnuše pitanje: da li je ipak mešanje u vezu? Šta vi mislite o tome?

Ako ovakva tema vec postoji...

Nije trebalo da budes sa deckom koji ima devojku izuzev ako on nije bio prvo tvoj pa onda njen decko.Nikada,ali nikad u zivotu,bas nikad ne bih imala seks sa deckom koji ima devojku.Pre bi mogao da me zakolje nego da me nagovori na seks.

Bliss:
...e teresa...evo ti savet...idi kod njegove devojke i kazi joj:...AND I WILL BLOW ...AND BLOW...AND BLOW...YOUR PARADISE AWAY.... :twisted:
...mislim tako ce biti lakse svima...ti neces imati tu grizu savesti zbog koje si verovatno podsvesno otvorila temu....ona nece imati licemera pored sebe...neces morati da se krijes kad se j*bes...i svi srecni i zadovoljni....
Otvorila sam temu jer sam danas sa drugaricom pricala o tome...Ne zbog grize savesti...Tu devojku ne znam, a i to bi vec bilo mesanje u njihovu vezu..a ja to svakako ne zelim...Btw. ta avantura vise i ne traje...

Bliss:
...ponekad se stvarno uzasavam sta su ljudi u stanju da rade...he ...moral...to je najverovatnije zaboravljena stvar...
...ako on to radi svojoj devojci radice to i sledecim posto je sigurno dovoljno licemeran...
...ako se ti zadovoljavas nivoom gde te neko j*be ...a pored toga i svoju devojku...dok ti sedis kuci i mastas o tome da te neko voli....ti ostani na njemu...
...ali time dokazujes koliko samopostovanja imas...
Svako ima pravo na svoje misljenje....
Ne zadovoljavam se ja time naravno! To je bila stvar trenutka koji je prosao... Posle veze od 8 god ne zelim da upadam prebrzo u nesto ozbiljno...tako da je trenutno ne mastam o tome da budem voljena...sasvim je ok ovako kako je!
Sto se samopostovanja tice...ne znam kome ja treba da ga dokazujem....Ja postujem sebe isto koliko i pre te avanturice...

Ako te je optuzila,onda ti nije prijateljica,da si je pitala sta misli o tvojoj vezi(a ne vidim zasto bi je to pitala,to je tvoj zivot,a ne njen)pa i da iznese svoje misljenje,ali da te optuzuje za bilo sta,nije mi prihvatljiva opcija u prijateljstvu...

:shock: :shock: :shock: ...pa ja sam mislila da prijateljisluze izmedju ostalog za to da budu iskreni prema tebi i da ti ponekad prebace tvoje mane...a ne da ti se smeskaju i pricaju ti ono sto zelis da cujes....svasta!!!!

teresa:
Ne zadovoljavam se ja time naravno! To je bila stvar trenutka koji je prosao... Posle veze od 8 god ne zelim da upadam prebrzo u nesto ozbiljno...tako da je trenutno ne mastam o tome da budem voljena...sasvim je ok ovako kako je!
Sto se samopostovanja tice...ne znam kome ja treba da ga dokazujem....Ja postujem sebe isto koliko i pre te avanturice...

pazi ja sam sigurna da se sve u zivotu vraca...samo je pitanje u kom obliku...imala si vezu od 8 godina...i verujem da bi bila jako povredjena da si saznala da ti je taj bivsi to uradio...
...sad si slobodna i dovoljno egoisticna da radis nekome nesto sto ni sama ne bi volela da se desi....
...pa devojcice...ko ne placa na drini placa na cupriji.... ;)

Bliss:

Ako te je optuzila,onda ti nije prijateljica,da si je pitala sta misli o tvojoj vezi(a ne vidim zasto bi je to pitala,to je tvoj zivot,a ne njen)pa i da iznese svoje misljenje,ali da te optuzuje za bilo sta,nije mi prihvatljiva opcija u prijateljstvu...

:shock: :shock: :shock: ...pa ja sam mislila da prijateljisluze izmedju ostalog za to da budu iskreni prema tebi i da ti ponekad prebace tvoje mane...a ne da ti se smeskaju i pricaju ti ono sto zelis da cujes....svasta!!!!

:roll: OPTUZBA nije nikad dobronamerna sugestija,tako da ne duzim......prijatelj ce ti reci da smatra da nesto radis pogresno,ali te nece optuzivati.....

teresa:
Sto bi znacilo da si se postovala. :shock:

Just Me:
:roll: OPTUZBA nije nikad dobronamerna sugestija,tako da ne duzim......prijatelj ce ti reci da smatra da nesto radis pogresno,ali te nece optuzivati.....

...ja bih pre rekla da se iz konteksta njene recenice moze izvuci da se ona osetila optuzenom...a ne da joj je receno u tom obliku...ali da ne sudim sada o necemu sto nije receno...neka ostane na ovome...

Ma drugarica je ok! Kazem vam ja sam za slobodu misljenje i ne zameram ljudima nikada kada iznesu svoje...No tema je bila da li mislite da je "mesanje" u neciju vezu i sama cinjenica da ste sa nekim bili( ko jeste u vezi ) bez ikakve namere i plana vaseg da tu vezu rasturate! Ako obrnemo da li mislite da se osoba sa kojom ste prevarili devojku/zenu ( vi koji jeste) time mesala u vasu vezu/ brak?

teresa:
Ma drugarica je ok! Kazem vam ja sam za slobodu misljenje i ne zameram ljudima nikada kada iznesu svoje...No tema je bila da li mislite da je "mesanje" u neciju vezu i sama cinjenica da ste sa nekim bili( ko jeste u vezi ) bez ikakve namere i plana vaseg da tu vezu rasturate! Ako obrnemo da li mislite da se osoba sa kojom ste prevarili devojku/zenu ( vi koji jeste) time mesala u vasu vezu/ brak?
Mislim drugarice,kako god okrenes ispala si drolja- a to da nisi imala nameru da rasturas nesto,macku o rep-jednostavno te bolelo dupe za tudja osecanja.

A zasto bi onda jednom nekome drugom bila bitna tvoja osecanja,to ide u krug.Da si k`o sto kazes bez plana i namere bila s` nekim ko je slobodan- ok,ali tvoje(mada verovatnije njegovo ispunjavanje fizioloskih potreba,izvini ali stvarno u ovom slucaju to ne mogu drugacije da nazovem)zadovoljstvo- drugome nanosi bol.I kakav je onda osecaj,jel te to lozi jos vise?

Kaa:
A zasto bi onda jednom nekome drugom bila bitna tvoja osecanja,to ide u krug.Da si k`o sto kazes bez plana i namere bila s` nekim ko je slobodan- ok,ali tvoje(mada verovatnije njegovo ispunjavanje fizioloskih potreba,izvini ali stvarno u ovom slucaju to ne mogu drugacije da nazovem)zadovoljstvo- drugome nanosi bol.I kakav je onda osecaj,jel te to lozi jos vise?
Pa i nisu bitna! Evo prvoj tebi nisu bitna!
Nisam ja njoj nanosila bol, kako bih mogla ja to da uradim!! To moze samo on da uradi! On joj je decko!

teresa:
Nisam ja njoj nanosila bol, kako bih mogla ja to da uradim!! To moze samo on da uradi! On joj je decko!
Pa, u naj manju ruku si sauchesnik. Mislim da je glupost uopshte razmishljati o tome da li se njoj ili njemu meshas u vezu. Meshash se. Ali, tvoje pravo je da odluchujesh skim cesh i na koji nachin osnivati veze, i ne vidim nikakav prestup u toj prichi, mozda mali moralni nedostatak (pa chak ni to) Ustvari, nekako zavisi od tvoje krajnje namere.

teresa:
Ali reči dotične drugarice mi nametnuše pitanje: da li je ipak mešanje u vezu? Šta vi mislite o tome?

QUOTE]

Da je meshanje u vezu...jeste....ALi kao ni mnogo toga nishta nije crno/belo.Ukoliko ne postavljamo pitanje kvalitete njihove veze,ostaje jednostavna chinjenica-da on nije hteo ne bi ni bio sa tobom i obrnuto...Verovatno bi bio sa drugom...Stara pricha...prichali smo dosta na drugim temama...pravila ne postoje,postoji filing,postoji zelja.Nisam od onih koji jure za svakom suknjom ali znam da ako budem sa nekim to je zato shto zelim i hocu bez obzira ko je,gde je i sa kime je...naravno ako to i ona zeli...i ne moralishem previshe na tu temu...jer ako izuzmemo one koji zaista misle suprotno ok je...ali ako zaista misle suprotno ...malo je dosta onih koji bi rado probali puno toga a nesmeju,ne osecaju se dovoljno sigurnim ili ko zna shta josh a onda prichaju kako to bash nije ok...hm na brzinu skuckano ali nadam se jasno...

teresa:
Lutko, prvo- ja sam musko,(i nick odn. kaa je musko,piton iz knjige o dzungli - ali to sam vec objasnjavao jednom kretenu pre neki dan); drugo,odakle ti ideja da mi nisu bitna,ako osecas krivicu i ako se posle toga vise ne budes ponasala tako tj. droljasto(ebote- nov pridev) onda su mi i tvoja osecanja bitna.Trece,a jel taj decko tebe pistoljem naterao da rasiris noge pa da mozes da kazes da nisi kriva,odnosno kako postavljas stvari - ispada kao da si se slucajno zatekla tu i eto ******* desilo se,da nije tebe on bi mozda oplevio znak za zabranjeno parkiranje?
`Esam pravio gluposti,ali nikad nisam povredio osecanja nekoga ko mi nije bio nizasta kriv.

Kaa:
Lutko, prvo- ja sam musko,(i nick odn. kaa je musko,piton iz knjige o dzungli - ali to sam vec objasnjavao jednom kretenu pre neki dan); drugo,odakle ti ideja da mi nisu bitna,ako osecas krivicu i ako se posle toga vise ne budes ponasala tako tj. droljasto(ebote- nov pridev) onda su mi i tvoja osecanja bitna.Trece,a jel taj decko tebe pistoljem naterao da rasiris noge pa da mozes da kazes da nisi kriva,odnosno kako postavljas stvari - ispada kao da si se slucajno zatekla tu i eto ******* desilo se,da nije tebe on bi mozda oplevio znak za zabranjeno parkiranje?
`Esam pravio gluposti,ali nikad nisam povredio osecanja nekoga ko mi nije bio nizasta kriv.
Bila sam ubedjena da pise KEA! Vreme je da menjam naocare!
Naravno da me nje naterao...nisam ni u jednom momentu to rekla! Podrazumeva se da sam to zelela! Inace bajni su ti novi pridevi!

istrazivach:
teresa:

QUOTE]

Da je meshanje u vezu...jeste....ALi kao ni mnogo toga nishta nije crno/belo.Ukoliko ne postavljamo pitanje kvalitete njihove veze,ostaje jednostavna chinjenica-da on nije hteo ne bi ni bio sa tobom i obrnuto...Verovatno bi bio sa drugom...Stara pricha...prichali smo dosta na drugim temama...pravila ne postoje,postoji filing,postoji zelja.Nisam od onih koji jure za svakom suknjom ali znam da ako budem sa nekim to je zato shto zelim i hocu bez obzira ko je,gde je i sa kime je...naravno ako to i ona zeli...i ne moralishem previshe na tu temu...jer ako izuzmemo one koji zaista misle suprotno ok je...ali ako zaista misle suprotno ...malo je dosta onih koji bi rado probali puno toga a nesmeju,ne osecaju se dovoljno sigurnim ili ko zna shta josh a onda prichaju kako to bash nije ok...hm na brzinu skuckano ali nadam se jasno...
Ako je ovo prozivka,losa je - pitanje toga da li smes nesto zato sto ti se ukaze prilika,zato sto si lepsi,pametniji,jaci itd... ne opravdava i samo sprovodjenje toga u delo, u suprotnom vrlo brzo bi smo se vratili u srecna vremena kada smo jedni drugima vadili vaske iz krzna,.

Back